Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim şu amh tahlilini herkes yaziyor ama benim doktorum yaptirmadi.hamike kalmayi etkilermi acaba bende soriyim pazartesi .
Benden de amh hiç istemediler canım, ben de merak ediyorum aslında. Ama sanırım bunu herkesten hemen istemiyolar. Ultrasonla yumurtalıkları kontrol ettiklerinde aşağı yukarı yumurta rezervi hakkında fikir sahibi oluyomuş doktorlar. Ona göre istiyolarmış, yaş ilerlediğinde istiyolarmış, sebepsiz infertilite gibi durumlarda istiyolarmış

Rabbim sifa versin canim kötü düsünme bal tarcin cörekotu tüket

Amin kuzum. Cumlemize dermansiz dert vermesin Rabbim.

Benimde pazartesi sabah 08.00 de rahim filmim çekilecek doktor büyük ihtimal problem var gibi konustu.eger problem olursa ne olucak bilmiyorum.cok heyecanliyim zaman gecmek bilmiyor.

Insallah canim benim. Her daim pozitif destegin icin cok tesekkur ederim ayrica. Kalbi kadar kendide guzel arkadasim. Iyi ki tanimisim sizleri.
Ne demek canım benim, ben olanı söylüyorum sadece. Sen çok daha güzelsin ama, kalbin de öyle tabi. Ben de sizleri iyi ki tanımışım

Benimde pazartesi sabah 08.00 de rahim filmim çekilecek doktor büyük ihtimal problem var gibi konustu.eger problem olursa ne olucak bilmiyorum.cok heyecanliyim zaman gecmek bilmiyor.
Sen içini ferah tut öncelikle kuzum kötüyü çağırma. Bence bi sorun çıkmıycak Allahın izniyle. Sorun varsa bile bunlar kolay şeyler hepsinin çözümü var. Ama her şey normal ve güzel çıkıcak sonucunda

Insallah canim insallah

yukselir cnm ins tekrar . takviye gidalarla

cnm benim amh 4.70 cikti. inceki doktor pcodandir dedi. bu yeni gittigim doktor cok cok iyi bi deger dedi. yani diyecegim o ki doktorlarada guven yok

cnm benim amh 4.70 cikti. inceki doktor pcodandir dedi. bu yeni gittigim doktor cok cok iyi bi deger dedi. yani diyecegim o ki doktorlarada guven yok
Aynen canım ya, doktorlar bile kafasına göre geçiştiriyo. Bence yüksek olması çok iyi, rezervinin iyi olduğunu gösteriyo canım. Zaten bildiğim kadarıyla bunun da bi alt üst sınırı var, o değerler arasında olduktan sonra çok da sorun yok

kızlar bakın birşey öğrendim. Tevbe suresi, 29. ayet
Bismillahirrahmanirahim fe in tevellev fe kul hasbiyellahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym. anlamı ;“Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”
bu duayı cumartesi günleri 1900kere okuduğunda bir daha ki cumartesiye kadar dileğiniz kabul olurmuş. sonuçta dua okumak güzel bir şey bizde sürekli dua ediyoruz. Bunu da deneyelim derim.

bir de başka söyle bir şey var. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace
İsteyip olmayan tüm kardeşlerime nasip eyle diye dua edeceğim. Sonuçta herkes bu derdi çekiyor. Duam hepinize olacak inşallah gerçek olur.

Allah razı olsun canım. Tabi her şey duayla sonuçta. Ben de bugün meryem suresi okumaya başladım 41 gün okuycam, regl günlerimde annem okuycak. Sizlere de dua ediyorum zaten, bütün isteyen kardeşlerime Allah nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…