- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.941
inşallah bebeğim insallah allah büyük insallah nasip olur bu ay az kaldı işte 7. gunum bugün sen nasilsin. bebiş nasil
Ağzından bal damlıyo kuzucum ya inşallah içine doğuyodur hamilesin bi de :) inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
CAnım fsh değerin kaçAmin kuzum. Cumlemize dermansiz dert vermesin Rabbim.
Kuzımmm inşaallah o güzel sesi de en kısa zamanda duyarsın bize de bol bol dua et olur muİyiyiz cnm bizde dört gözle kalp atisi duymayi bekliyoruz :) insallah cnm bu ay pozitif olucak senin insallah
Valla ben senin tedaviye gerek kalmadan hamile.kalcagini düşünüyorum balım insallah senden kisa zamanda haber bekliyorum :)
İnşallah bebeğim inşallah öyle olur. Sen de hayırlısıyla bi duy bebişinin kalp atışlarını, o zaman daha çok rahatlarsınİyiyiz cnm bizde dört gözle kalp atisi duymayi bekliyoruz :) insallah cnm bu ay pozitif olucak senin insallah
Valla ben senin tedaviye gerek kalmadan hamile.kalcagini düşünüyorum balım insallah senden kisa zamanda haber bekliyorum :)
Evet tatlım Meryem suresi çok önemli imiş hamile kalmada bende yarın başlayayım :)Allah razı olsun canım. Tabi her şey duayla sonuçta. Ben de bugün meryem suresi okumaya başladım 41 gün okuycam, regl günlerimde annem okuycak. Sizlere de dua ediyorum zaten, bütün isteyen kardeşlerime Allah nasip etsin inşallah
İğnenin içeriğinde de hcg hormonu bulunduğu için belirtiler birbirine karışıyo canım. İğne etkisi 10 günde falan bitmiş oluyo genelde. Ondan sonra da daha devam ediyosa hatta artıyosa belirtiler gebelik olması çok muhtemelKızlar merhaba size bişey danıscam bu hamilelik belirtileri iğneden sonra falan ne zaman gözüküyor? Yani sağda solda kabızlık falan yazıyor doğru mıdır hemen olur mu
Ben bi ara okuyodum canım 22 tane okudum hatta ama düzenli okuyamadım. Bazı günler hiç okumadım bazı günler 2-3 tane okudum. Şimdi düzenli okuyım diyorum 41 gün boyunca her gün bi tane. İnşallah hepimize bebişlerimizi getirsinEvet tatlım Meryem suresi çok önemli imiş hamile kalmada bende yarın başlayayım :)
Amin cnm benimKuzımmm inşaallah o güzel sesi de en kısa zamanda duyarsın bize de bol bol dua et olur mu
Kızlar merhaba size bişey danıscam bu hamilelik belirtileri iğneden sonra falan ne zaman gözüküyor? Yani sağda solda kabızlık falan yazıyor doğru mıdır hemen olur mu
İğnenin içeriğinde de hcg hormonu bulunduğu için belirtiler birbirine karışıyo canım. İğne etkisi 10 günde falan bitmiş oluyo genelde. Ondan sonra da daha devam ediyosa hatta artıyosa belirtiler gebelik olması çok muhtemel
İgnenin 14.gunu test yapmak lazim kendim bizzat tecrube ettim kabizlik vs cekmedim ben acikcasi bence kisiyle alakali o
İğnenin etkisi iyice azalmıştır sende canım. Bekle bakalım devam edicek mi belirtiler. Şu an kritik günler yani. İğneden de olabilir bebişten deya benim sıkıntım şu ilk günler hiç bir şey yoktu, dün ve bugün epey yoğun bir böyle halsizlik yorgunluk ve bulantı var anlamadım ilk günler olur diye düşünmüştümbugün iğnein 7. günü
öyle mi ya doktorum 12. gün kan ver dedi çok mu erken olur sence?
İğnenin etkisi iyice azalmıştır sende canım. Bekle bakalım devam edicek mi belirtiler. Şu an kritik günler yani. İğneden de olabilir bebişten de
Ahhhh amin amin inşaallah canımBen bi ara okuyodum canım 22 tane okudum hatta ama düzenli okuyamadım. Bazı günler hiç okumadım bazı günler 2-3 tane okudum. Şimdi düzenli okuyım diyorum 41 gün boyunca her gün bi tane. İnşallah hepimize bebişlerimizi getirsin
Ayyyy canım benim Allah razı olsun :) Hahaha inşaallah o zamanda söyleniriz ayyy benimki çok gazlı ayyy benimkinin hiç uykusu yok birbirimizin deneyimlerinden faydalanırızAmin cnm benimetmezmiyim ediyorum inanin Allahim yakin zamanda buralari hamile haberleriyle dolduracak inaniyorum hamile acariz o zaman da :)
Resmen gruptan her ay hamile haberi cikiyor hadi bakalim bu ayAnneyimbenanne35 bi dahaki ay A AloeeVeraa diye düşünüyorum
ahaaaa niye 2023Benide 2023 e yaz bari
ahaaaa niye 2023
Canım senin boyun kaç ki bu kadar zayıflamani istiyor doktorun. Tamam kilo iyi değil ama nice arkadaşım kuzenim bile var kilolu şekilde hamile olanBenim yolum uzun daha.önce rahim filmi cekilecek doktor büyük ihtimal problem var dedi.varsa lapiroskopi olmam gerekiyor.doktor 75kg ya in öyle hamile kal dedi.bende zaten kiloyla hamile kalmak istemiyorum.suan diyete odaklandim cuma yarismalarindayim yaklasik 3kg verdim.sırayla yavaş yavaş üstesinden gelirim insallah.
yabben 2.çocuğuma 80 kilo ile 3.ye ise 87 kilo ile hamile kaldım doğal yolla bu doktorlar insanların psikolojisini bozuyor kilo ver kilo ver diye bana hicbir doktor bu kilodayım kilo ver demediCanım senin boyun kaç ki bu kadar zayıflamani istiyor doktorun. Tamam kilo iyi değil ama nice arkadaşım kuzenim bile var kilolu şekilde hamile olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?