- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.961
Kesinlikle canım benim önceki doktorum ben boyu uzun biriyim bana yumurtaliklarin yağ bağlamış olabilir dedi düşünsene ben 1.77 boyunda 68 kilo idim endekse göre gayet iyi haldeyim hatta bana bile böyle dedi düşünün artıkyabben 2.çocuğuma 80 kilo ile 3.ye ise 87 kilo ile hamile kaldım doğal yolla bu doktorlar insanların psikolojisini bozuyor kilo ver kilo ver diye bana hicbir doktor bu kilodayım kilo ver demediUmutumut82
yabben 2.çocuğuma 80 kilo ile 3.ye ise 87 kilo ile hamile kaldım doğal yolla bu doktorlar insanların psikolojisini bozuyor kilo ver kilo ver diye bana hicbir doktor bu kilodayım kilo ver demediUmutumut82
Canım sağlığın için ver tabi kilo ama doktor herkese söylüyor onu. 56 kiloyum ilk gittiğim dengesiz boğazını tut kilo alma artık bu ne dedi :)Saglik icin sonucta benim burnum kırildı oglumun hamileliginde dustüm ve hamile oldugumdan müdahale edilmedi oyüzden burnumun sadece bir tarafindan nefes alabiliyorum.hamileykende kil0 aldigimdan oğlumda cok zorlandim yurürken resmen morariyordum.doktorum oyüzden kilo verip o sekilde hamile kalmam lazim hatta hamileliktede diyetisyene gitmem gerekiyor.
Canım benimde amh testim 0,032 di 2-3ay öne yaptırdığımda ama aşamaları başlayalım dedi acele etmek lazım sanırım düşük olduğu zamanSor canim sende mutlaka. Fsh hormunuyla birlikte degerlendiriliyormus ve ultrasonlada doktor yumurtalarida kontrol ederek bir fikre variyormus. Arastirmalarim nihayetinde bu sonuca vardim. Carsamba sonuclari gostericem bakalim. Ama 1 senede bu kadar dusmus olmasi cok uzucu. Dusuk fertilite duzeyine giriyor baktigim sitelerde.
Canım senin boyun kaç ki bu kadar zayıflamani istiyor doktorun. Tamam kilo iyi değil ama nice arkadaşım kuzenim bile var kilolu şekilde hamile olan
Canım sağlığın için ver tabi kilo ama doktor herkese söylüyor onu. 56 kiloyum ilk gittiğim dengesiz boğazını tut kilo alma artık bu ne dedi :)
İnşallah bebiştendir canım napalım gelsinler diye uğraşıyoruz katlanıcaz artık seve seve :)valla gün gün bakıyorum silikleşti epey testler inşallah bebiştendir diyeceğim de her ay umutlanmaktan bıktım artık :) bir de eğer böyleyse bu belirtiler ilk üç ay napacağız acaba bilmiyorum :/
dün o kadar kötü oldum ki inanılmaz bir baş ağrısı sonra mide bulantısı falan derken baya fena oldum
Öyle deme kıız sen gör bak en fazla 2-3 aya gelicek senin bebiş ben öyle hissediyorumBenide 2023 e yaz bari
Öyle deme kıız sen gör bak en fazla 2-3 aya gelicek senin bebiş ben öyle hissediyorum
Ay evet çok ihtiyacımız var duaya hadi bakalım sıra keseleri görmeye :)Cok sagol canimm aminnbilmiyorm biraz yuksek fibi:) kesegormeden anlasilmiyorms degisiyoms o isler de kisiye gore nasip olsunda hic sorun degil:))
Ver tabi kendin için ver zaten bebişle yine alınıyor :) ben de 32 yaşındayım. Senin bi artın oğluşun var Allah bağışlasın. Ben birinciyi deniyorum. Kısmet artık bakalım ne zaman olacak :)Yok o da çüşşş yani..... ama benim doktorum iyi niyetli 3 cocugu var oyüzden iyiligim icin soylüyor. şuda bir gercekki annenin fazla kilolu olmasi hamileligi olumsuz etkileyebiliyor.ozelliklede yaş 35 se
anlamıyorum bazen doktorları ya kuzum asilama oldnmu senKesinlikle canım benim önceki doktorum ben boyu uzun biriyim bana yumurtaliklarin yağ bağlamış olabilir dedi düşünsene ben 1.77 boyunda 68 kilo idim endekse göre gayet iyi haldeyim hatta bana bile böyle dedi düşünün artık
İçtiğin suyla alakalıymış vucüt daha çabuk atabiliyormuş o zaman benim de 10. Gün de yoktu tamamen gitmiştiKizlar, igne gunumu saymazsam bu gun 8 ci gunu, ve test yaptim cok silik hayalet cizgi var, once yaptiklarimda boyle cizgi 12 ci gunden sonra cikardi, 12 ye kadar net cikardi. Idrara sık cikiyorum ondan ola bilirmi?
Allah razi olsn canimİnşallah inşallah şuan kuran dersindeyim dua ediyorum senn için :)
Evet canım 1 kasimda aşılama oldumanlamıyorum bazen doktorları ya kuzum asilama oldnmu sen
Bu iyi oldu, 1-2 gune tam kaybolur insallah, sonra yeniden gozukur. Simdi nasil durum sende? Bu topikte yeniyim canim, tanimiyorum daha cogunuzu.İçtiğin suyla alakalıymış vucüt daha çabuk atabiliyormuş o zaman benim de 10. Gün de yoktu tamamen gitmişti
Fsh 7CAnım fsh değerin kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?