Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yabben 2.çocuğuma 80 kilo ile 3.ye ise 87 kilo ile hamile kaldım doğal yolla bu doktorlar insanların psikolojisini bozuyor kilo ver kilo ver diye bana hicbir doktor bu kilodayım kilo ver demedi Umutumut82
Kesinlikle canım benim önceki doktorum ben boyu uzun biriyim bana yumurtaliklarin yağ bağlamış olabilir dedi düşünsene ben 1.77 boyunda 68 kilo idim endekse göre gayet iyi haldeyim hatta bana bile böyle dedi düşünün artık

yabben 2.çocuğuma 80 kilo ile 3.ye ise 87 kilo ile hamile kaldım doğal yolla bu doktorlar insanların psikolojisini bozuyor kilo ver kilo ver diye bana hicbir doktor bu kilodayım kilo ver demedi Umutumut82

Saglik icin sonucta benim burnum kırildı oglumun hamileliginde dustüm ve hamile oldugumdan müdahale edilmedi oyüzden burnumun sadece bir tarafindan nefes alabiliyorum.hamileykende kil0 aldigimdan oğlumda cok zorlandim yurürken resmen morariyordum.doktorum oyüzden kilo verip o sekilde hamile kalmam lazim hatta hamileliktede diyetisyene gitmem gerekiyor.

Canım sağlığın için ver tabi kilo ama doktor herkese söylüyor onu. 56 kiloyum ilk gittiğim dengesiz boğazını tut kilo alma artık bu ne dedi :)

Canım benimde amh testim 0,032 di 2-3ay öne yaptırdığımda ama aşamaları başlayalım dedi acele etmek lazım sanırım düşük olduğu zaman

Canım senin boyun kaç ki bu kadar zayıflamani istiyor doktorun. Tamam kilo iyi değil ama nice arkadaşım kuzenim bile var kilolu şekilde hamile olan

1.62boyum 84.8kg yim yasta 35 en azindan 75kg ya inersem hamikelik rahat olur diye dusunüyor sonucta iyiligim icin.fazla kilo çokta iyi birsey degil zaten hem gorünüm hemde saglik açısından

Canım sağlığın için ver tabi kilo ama doktor herkese söylüyor onu. 56 kiloyum ilk gittiğim dengesiz boğazını tut kilo alma artık bu ne dedi :)

Yok o da çüşşş yani..... ama benim doktorum iyi niyetli 3 cocugu var oyüzden iyiligim icin soylüyor. şuda bir gercekki annenin fazla kilolu olmasi hamileligi olumsuz etkileyebiliyor.ozelliklede yaş 35 se

İnşallah bebiştendir canım napalım gelsinler diye uğraşıyoruz katlanıcaz artık seve seve :)

Kizlar, igne gunumu saymazsam bu gun 8 ci gunu, ve test yaptim cok silik hayalet cizgi var, once yaptiklarimda boyle cizgi 12 ci gunden sonra cikardi, 12 ye kadar net cikardi. Idrara sık cikiyorum ondan ola bilirmi?

Yok o da çüşşş yani..... ama benim doktorum iyi niyetli 3 cocugu var oyüzden iyiligim icin soylüyor. şuda bir gercekki annenin fazla kilolu olmasi hamileligi olumsuz etkileyebiliyor.ozelliklede yaş 35 se
Ver tabi kendin için ver zaten bebişle yine alınıyor :) ben de 32 yaşındayım. Senin bi artın oğluşun var Allah bağışlasın. Ben birinciyi deniyorum. Kısmet artık bakalım ne zaman olacak :)

anlamıyorum bazen doktorları ya kuzum asilama oldnmu sen

Kizlar, igne gunumu saymazsam bu gun 8 ci gunu, ve test yaptim cok silik hayalet cizgi var, once yaptiklarimda boyle cizgi 12 ci gunden sonra cikardi, 12 ye kadar net cikardi. Idrara sık cikiyorum ondan ola bilirmi?
İçtiğin suyla alakalıymış vucüt daha çabuk atabiliyormuş o zaman benim de 10. Gün de yoktu tamamen gitmişti

Kızlar merhaba benim iğneden sonraki 10. Günüm Dr bugün kontrole çağırmıştı kist falan oluşmuş mu bakalım demişti , meğer ben yanlış anlamışım kist için değilmiş,kan tahlili yapmak için çağırmış ama bugün makine de biraz arıza varmış yanlış çıkabilir pazartesi garanti olsun dedi . Pazartesi kan vericem bakalım ama ben bu kadar çabuk tahlil yapmayı beklemiyordum . Daha önceki düşüklerimden dolayı hemen öğrenelim gerekirse tedbir alalım diye acele etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…