Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım aynen herkesten istenmiyor hormon testinde fsh yüksek çıktıysa öyle isteniyor

canım progesterona bakacaktır, yumurta çatlamış mı kist mi olmuş diye bakacaktır. hamilelik için o kadar erken çağırmaz herhalde

kizlar bugun kan tahlili sonuclarim cikti. hersey normal ama prolaktin 80 cikmis ne yapmaliyim

Allah allah neden bukadar yuksek cikti belkude sadece bu nedenle simdiye kadar hamile kalamamis olabilirsin.ilaci var canim ilaclar dusürüyor.birde testere disli aslan pencesi cayi gunde 2defa. Incir dereotu ve maden suyunu cok tuketenlerdede yükselebiliyormus.ama uzülecek bir durum yok ilacla duser.doktorun ne dedi.

Ver tabi kendin için ver zaten bebişle yine alınıyor :) ben de 32 yaşındayım. Senin bi artın oğluşun var Allah bağışlasın. Ben birinciyi deniyorum. Kısmet artık bakalım ne zaman olacak :)

Rabbim sanada eli ayagi düzgun saglikli sihatli evlatlar versin canim

Kızlar merhaba size bişey danıscam bu hamilelik belirtileri iğneden sonra falan ne zaman gözüküyor? Yani sağda solda kabızlık falan yazıyor doğru mıdır hemen olur mu
Senin icn takvmden baktm:) belirti diyebilecegm bitek yemk ksmi oldu oda 12 gun sora baslams. Kabizlik olmadi cnum bndede 2 igne vurulmama ragmen hmde. Bulanti hic aramayn kesedn sora diyolr gnlde 5 6hfttada bslarms. Agti bstma sancilarda adete benzer seklde baya. Tek belrginbelrtm tatli yiyemedm cok erken olmasinada sasrdm acikcasi bu olayn haftasonundan beri tatli bisi koymadm agzima:)))

Tatlim selam. Benden istememsti hormon testi varya 5 kalemli onu yapmstk gerekli gordgnde istiyorlar bunu. Yumrta rezervine gorede tedavi icin plan cizecek. Bence hicv canini sikma moral cok onemli. Ayrica doktoruna guven senin icin en iysini dusunp teklf edecektir emin ol. Rabbim nasip ettktn sora zatn olur neler oluyor kucik seler bizdeki eksiklklrr aslnda. Basarili da bi doktor ayrica onunde ben ornek olaym 3 ayda sonuc:) ilk denemede genelde basatili hep tedavileri tupbebekte. Tabiki buna gerk kalmadn cok kolay olsn inss kuzum dua ediyorm sana. Hepiniz dualarimdasiniz merak etmeyn kzlar:) internetteki kader arkadaslarim

sen aşılama yaptırdın mı hiç arkadaşım? Umutumut82 benim de reglim gecikecek büyük ihtimal.. bugün 32.gün hiç belirti yoookk

sen aşılama yaptırdın mı hiç arkadaşım? Umutumut82 benim de reglim gecikecek büyük ihtimal.. bugün 32.gün hiç belirti yoookk

Canim bana sorduysan benim bu ekim ayinda aşılama olacakti yumurtalar gelismediginden catlama ignesi olmadim .reglinde 55.günde gelince doktor asılamadan vazgecti. pazartesi rahim filmin var ona göre tedavi plani yapicaz

Canım Allah razı olsun, valla grip oluyorum galiba bilmiyorum. Ağrım var inşallah bebektendir. Seni de tebrik ediyorum ben görmemiştim hamiş olduğunu forumda

Canım Allah razı olsun, valla grip oluyorum galiba bilmiyorum. Ağrım var inşallah bebektendir. Seni de tebrik ediyorum ben görmemiştim hamiş olduğunu forumda
Bnde 1 haftadir duzelemedm gozlerm burnum fena:) sagol tatlim ara sira adet agrisi adet donemndn daha siddetli oluyo hatta serlrdi inanmazdim. Basinc baski oluyo baya ama bole hissediyosn o bolgede inss olesindir ya bide seni ogrensk super olur grup costu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…