- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.981
bugün 9. gün kuzum ne güzel.ne zaman test yapacaksın belirtilerin varmi benmde 7. gün igneninEvet canım 1 kasimda aşılama oldum
Esenlere bagliyiz canim daha cok bayrmpasa mertere yakn olan ksmi hastanemde bahcelievlerdeCnm sen istanbulda hangi ilcedesin
Canım aynen herkesten istenmiyor hormon testinde fsh yüksek çıktıysa öyle isteniyorBenden de amh hiç istemediler canım, ben de merak ediyorum aslında. Ama sanırım bunu herkesten hemen istemiyolar. Ultrasonla yumurtalıkları kontrol ettiklerinde aşağı yukarı yumurta rezervi hakkında fikir sahibi oluyomuş doktorlar. Ona göre istiyolarmış, yaş ilerlediğinde istiyolarmış, sebepsiz infertilite gibi durumlarda istiyolarmış
Ben başladım meryem süresine cumartesi günü başlamıştım okuyrmAllah razi olsn canimbu ay bana bikactane meryem suresi de okunmustu
Kızlar merhaba benim iğneden sonraki 10. Günüm Dr bugün kontrole çağırmıştı kist falan oluşmuş mu bakalım demişti , meğer ben yanlış anlamışım kist için değilmiş,kan tahlili yapmak için çağırmışama bugün makine de biraz arıza varmış yanlış çıkabilir pazartesi garanti olsun dedi . Pazartesi kan vericem bakalım ama ben bu kadar çabuk tahlil yapmayı beklemiyordum . Daha önceki düşüklerimden dolayı hemen öğrenelim gerekirse tedbir alalım diye acele etmiş
kizlar bugun kan tahlili sonuclarim cikti. hersey normal ama prolaktin 80 cikmis ne yapmaliyim
Ver tabi kendin için ver zaten bebişle yine alınıyor :) ben de 32 yaşındayım. Senin bi artın oğluşun var Allah bağışlasın. Ben birinciyi deniyorum. Kısmet artık bakalım ne zaman olacak :)
Senin icn takvmden baktm:) belirti diyebilecegm bitek yemk ksmi oldu oda 12 gun sora baslams. Kabizlik olmadi cnum bndede 2 igne vurulmama ragmen hmde. Bulanti hic aramayn kesedn sora diyolr gnlde 5 6hfttada bslarms. Agti bstma sancilarda adete benzer seklde baya. Tek belrginbelrtm tatli yiyemedm cok erken olmasinada sasrdm acikcasi bu olayn haftasonundan beri tatli bisi koymadm agzima:)))Kızlar merhaba size bişey danıscam bu hamilelik belirtileri iğneden sonra falan ne zaman gözüküyor? Yani sağda solda kabızlık falan yazıyor doğru mıdır hemen olur mu
Tatlim selam. Benden istememsti hormon testi varya 5 kalemli onu yapmstk gerekli gordgnde istiyorlar bunu. Yumrta rezervine gorede tedavi icin plan cizecek. Bence hicv canini sikma moral cok onemli. Ayrica doktoruna guven senin icin en iysini dusunp teklf edecektir emin ol. Rabbim nasip ettktn sora zatn olur neler oluyor kucik seler bizdeki eksiklklrr aslnda. Basarili da bi doktor ayrica onunde ben ornek olaym 3 ayda sonuc:) ilk denemede genelde basatili hep tedavileri tupbebekte. Tabiki buna gerk kalmadn cok kolay olsn inss kuzum dua ediyorm sana. Hepiniz dualarimdasiniz merak etmeyn kzlar:) internetteki kader arkadaslarimGunaydin kizlar. Mesajlari okumadan hemen paylasmak istiyorum. Gecen sene 1.1 cikan amh sonucum 0.56 cikmis tahlil sonucuna baktim. Cok canik skldi. Diger degerler normal ama. Bilmiyorum. Ayrica dolgu olan bir disim vardi 3 4 gundur geci agriyodu. Gittim,kanal tedavisi olcak dediler en erkende 26 kasim randevu. Oda alabilirsem tabii. 11 kasimdan once veremiyolarmis o tarihe randevu. Oda tam regl donemi civarina geliyo. Dis olayini halletmeden zaten bebek olmamali. Ya cok uzgunum,cok moralim bozuk. Bu amh neden dustu bu kdr.
Tatlim selam. Benden istememsti hormon testi varya 5 kalemli onu yapmstk gerekli gordgnde istiyorlar bunu. Yumrta rezervine gorede tedavi icin plan cizecek. Bence hicv canini sikma moral cok onemli. Ayrica doktoruna guven senin icin en iysini dusunp teklf edecektir emin ol. Rabbim nasip ettktn sora zatn olur neler oluyor kucik seler bizdeki eksiklklrr aslnda. Basarili da bi doktor ayrica onunde ben ornek olaym 3 ayda sonuc:) ilk denemede genelde basatili hep tedavileri tupbebekte. Tabiki buna gerk kalmadn cok kolay olsn inss kuzum dua ediyorm sana. Hepiniz dualarimdasiniz merak etmeyn kzlar:) internetteki kader arkadaslarim
canım progesterona bakacaktır, yumurta çatlamış mı kist mi olmuş diye bakacaktır. hamilelik için o kadar erken çağırmaz herhalde
Benim de hep yuksek oluyor, dostinex iciyorum haftada 2 kere , yarim olarak. Dr un ilac soylemedi mi? Prolaktin yuksek olunca hamile kalamiyorsun maalesefkizlar bugun kan tahlili sonuclarim cikti. hersey normal ama prolaktin 80 cikmis ne yapmaliyim
Evet tatlim negatif oldusen aşılama yaptırdın mı hiç arkadaşım?Umutumut82 benim de reglim gecikecek büyük ihtimal.. bugün 32.gün hiç belirti yoookk
Yok canım hiçbirşey bakmadı , pazartesi kan vericem .
sen aşılama yaptırdın mı hiç arkadaşım?Umutumut82 benim de reglim gecikecek büyük ihtimal.. bugün 32.gün hiç belirti yoookk
Senin icn takvmden baktm:) belirti diyebilecegm bitek yemk ksmi oldu oda 12 gun sora baslams. Kabizlik olmadi cnum bndede 2 igne vurulmama ragmen hmde. Bulanti hic aramayn kesedn sora diyolr gnlde 5 6hfttada bslarms. Agti bstma sancilarda adete benzer seklde baya. Tek belrginbelrtm tatli yiyemedm cok erken olmasinada sasrdm acikcasi bu olayn haftasonundan beri tatli bisi koymadm agzima:)))
benim hic yuksek degildi. ilk defa bu ay oldu cnmBenim de hep yuksek oluyor, dostinex iciyorum haftada 2 kere , yarim olarak. Dr un ilac soylemedi mi? Prolaktin yuksek olunca hamile kalamiyorsun maalesef
canım kandan bakılıyor progesterona da..
Bnde 1 haftadir duzelemedm gozlerm burnum fena:) sagol tatlimCanım Allah razı olsun, valla grip oluyorum galiba bilmiyorum. Ağrım var inşallah bebektendir. Seni de tebrik ediyorum ben görmemiştim hamiş olduğunu forumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?