Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ilk defa bu,kadar yuksek cikti cnm,anlamadm. regl olunca gitcm

bugün 9. gün kuzum ne güzel.ne zaman test yapacaksın belirtilerin varmi benmde 7. gün ignenin
Canım şu iki gündür sol kasiğım ağrıyor çok hafif de sarı akintim var ama herkes göğüs lerde değişim falan diyo bende tık yok bakalım. Doktorum pazartesi çağırdı kan pıhtılaşması iğnem bitiyor ama gidesim yok bi kaç gün daha mi beklesem diyorum

benim hic yuksek degildi. ilk defa bu ay oldu cnm
Stressden dolayi kalka biliyor o hormon, senin de baya yuksekmis benim gecen ay 46 cikti 15 gunden bir dostinex icmeme ragmen, o yuzden artirdi dozunu dr. Sen dr na danis canim. Baska bi sorunun yoksa ilac icince hemen hamile kalirsin insallah.

Stressden dolayi kalka biliyor o hormon, senin de baya yuksekmis benim gecen ay 46 cikti 15 gunden bir dostinex icmeme ragmen, o yuzden artirdi dozunu dr. Sen dr na danis canim. Baska bi sorunun yoksa ilac icince hemen hamile kalirsin insallah.
yok cnm sukur. ilk ince pcossun dedi. sonra oyle bi durum yok dendi.

kizlar bugun kan tahlili sonuclarim cikti. hersey normal ama prolaktin 80 cikmis ne yapmaliyim
Canım doktorunla hrmen görüş dostinex verir, benim de iki kez yüksek çıktı birinde 41 birinde 36, sonra dostinex kullandım sadece 2 tablet 13 e düştü. Ayrıca testere dişli aslanpençesi çayı da içebilirsin günde iki kere. Ama sakın ihmal etme prolaktini, hamile kalmayı zorlaştıran bi durum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…