- 22 Ekim 2018
- 318
- 297
- 23
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.001
Resim yükleyemedim bakarmısınız diyecektim de:)Kızlar bat günümdü bugün test yaptım:) silik çizgi cıktı sabah tekrar yapicam insallah yaniltmiyordur
ilk defa bu,kadar yuksek cikti cnm,anlamadm. regl olunca gitcmAllah allah neden bukadar yuksek cikti belkude sadece bu nedenle simdiye kadar hamile kalamamis olabilirsin.ilaci var canim ilaclar dusürüyor.birde testere disli aslan pencesi cayi gunde 2defa. Incir dereotu ve maden suyunu cok tuketenlerdede yükselebiliyormus.ama uzülecek bir durum yok ilacla duser.doktorun ne dedi.
Canım şu iki gündür sol kasiğım ağrıyor çok hafif de sarı akintim var ama herkes göğüs lerde değişim falan diyo bende tık yok bakalım. Doktorum pazartesi çağırdı kan pıhtılaşması iğnem bitiyor ama gidesim yok bi kaç gün daha mi beklesem diyorumbugün 9. gün kuzum ne güzel.ne zaman test yapacaksın belirtilerin varmi benmde 7. gün ignenin
aa cok gzl haberKızlar bat günümdü bugün test yaptım:) silik çizgi cıktı sabah tekrar yapicam insallah yaniltmiyordur
Inşallah tekrar yaptığım da daha kırmızı görürüm öyle olmadan inanmam :)aa cok gzl haber
Stressden dolayi kalka biliyor o hormon, senin de baya yuksekmis benim gecen ay 46 cikti 15 gunden bir dostinex icmeme ragmen, o yuzden artirdi dozunu dr. Sen dr na danis canim. Baska bi sorunun yoksa ilac icince hemen hamile kalirsin insallah.benim hic yuksek degildi. ilk defa bu ay oldu cnm
Kızlar bat günümdü bugün test yaptım:) silik çizgi cıktı sabah tekrar yapicam insallah yaniltmiyordur
Bugün sabah yaptım yarın da belli olursa zaten öyle sevinicem bende dahil isteyen herkes bi an önce kavuşsun bebislerine insallahInsallah canim insallah sabah uyanir uyanmaz yap eger aksam silik ciktiysa sabaha cizgi dahada netlesir
ilk defa bu,kadar yuksek cikti cnm,anlamadm. regl olunca gitcm[/QUOTE
Doktorunla konustunmu.ilac tedavisinden sonra orani düşer ozaman hemen hamile kalirsin
yok cnm sukur. ilk ince pcossun dedi. sonra oyle bi durum yok dendi.Stressden dolayi kalka biliyor o hormon, senin de baya yuksekmis benim gecen ay 46 cikti 15 gunden bir dostinex icmeme ragmen, o yuzden artirdi dozunu dr. Sen dr na danis canim. Baska bi sorunun yoksa ilac icince hemen hamile kalirsin insallah.
Bugün sabah yaptım yarın da belli olursa zaten öyle sevinicem bende dahil isteyen herkes bi an önce kavuşsun bebislerine insallah
Ne diyorsunn allahim bir hamile daha mi geliyor heyecanlandim:) sabah ilk idrarla yap eger vrsa gemen cizgi cikiyo sora belrgnlesiyoKızlar bat günümdü bugün test yaptım:) silik çizgi cıktı sabah tekrar yapicam insallah yaniltmiyordur
Evet canim smdi dicektm foto atsana die:) bazen foto boyutu yuksek geliyo kesp kiyuyodm:))Resim yükleyemedim bakarmısınız diyecektim de:)
Canım sendeki değişimler neler oldu yaa bende sol kasiğım da agrım var sadece uzun zaman oturayım batmalar oluyor tek taraflı başka da bir sıkıntım yok bugün aşılama gününü de sayarsak 9. GünEvet canim smdi dicektm foto atsana die:) bazen foto boyutu yuksek geliyo kesp kiyuyodm:))
Ay süper olurdu valla yaInsallah canim keske hepimiz ayni sehirde olsakta bebislerle toplu bir resmimiz olsa
Canım doktorunla hrmen görüş dostinex verir, benim de iki kez yüksek çıktı birinde 41 birinde 36, sonra dostinex kullandım sadece 2 tablet 13 e düştü. Ayrıca testere dişli aslanpençesi çayı da içebilirsin günde iki kere. Ama sakın ihmal etme prolaktini, hamile kalmayı zorlaştıran bi durum malesefkizlar bugun kan tahlili sonuclarim cikti. hersey normal ama prolaktin 80 cikmis ne yapmaliyim
Evet canım öyleymiş benim de araştırmalarıma göreCanım aynen herkesten istenmiyor hormon testinde fsh yüksek çıktıysa öyle isteniyor
Ahh bebisleri bi bulsak grup kurardık en kotu ama meleklerimiz bizi bekletiyorlar hepAy süper olurdu valla ya
Gözün aydın canım ya bat günüyse doğrudur o, bizi de haberdar et hayırlısı olsun :)Kızlar bat günümdü bugün test yaptım:) silik çizgi cıktı sabah tekrar yapicam insallah yaniltmiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?