Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu iyi oldu, 1-2 gune tam kaybolur insallah, sonra yeniden gozukur. Simdi nasil durum sende? Bu topikte yeniyim canim, tanimiyorum daha cogunuzu.
Hoş geldin aramıza :) benim ilk denemem ve ilk ilaç tedavim. Dün hasta oldum, ilk deneme başarısız. En azından ilaçla yumurtamın büyümesini gördüm ona sevindim. Olunvaya kadar yola devam. Senin durumlar nasıl?

Ay bilmiyorum hiç zannetmiyorum artık umutsuzum sen iğne ile mi hamiş kaldın

Fsh 7
Lh 4.8 canim
Kuzum benim fsh ilk reflimin son günü idi 14.87 idi ama o zaman daha hiç denememiştik :) sonra 2 ay denedik olmayınca tekrar gittim reglimin 2. Günü idi 10.57 çıktı amh istedi sonra muayene edince yumurtalık rezervinde sorun olacağını düşünmüyorum dedi ilaca başladık ilk deneme olumsuz ocağa kadar kendi halimize bırakıp Ocak'tan sonra bakacağım artık tatlım eğer olmazsa inşşş rabbim hepimize sağlıklı kuzucuklar nasip etsin

Hos buldum canim. Benim ignenin 8 ci gunu bu gun, hayalet gibi cikti 2 ci cizgi. 2 cocugum var ellerinden oper. 2 ci evlilik yaptim 3 senedir bebek istiyoruz, 2 defa hamile kaldim ama kalbi durdu 2 sinde de. Onceden de igne yapmistim ama olmamisti, ara vereyim demistim hic bi sey yapmamistim ve hamile kalmistim. Prolaktinim hep yuksek cikiyor o yuzden kalamiyorum, ilac iciyorum yine bakalim bu ay nasil olucak.
Hormon testleri verdin mi?

9 aydir hic bu kadat yukselmemisti. cok ilginc cnm. regl,olunca gidicm soylerim

su lh ve fsh kac olmali hala cozemedm

evlatlarını Allah sana bağışlasın, sağlıkla büyüsünler. Ayrıca de geçmiş olsun tüm kayıplarına. Verdim benim yumurtalarım da tembellik varmış, o hormon testi kağıdını da bulamıyorum kaç gündür nereye attıysam. Sağ yuurtalığımda da pco görüntüsü var yumurta oluyor ama çatlamıyor orda, solda gelişiyor. En azından bu ay öyleydi. Doktorum bunay için ilaç iğne yok dedi. Etkisi devam eder diye, soğan kürü mü yapsam ki diyorum temizlensin içim dedim. Karar veremedim

bende de oyle cnm. domtkr soldan yumirtlmissin 22 mm. dedi. ayrica pco gorunumlu folikuller vr dedi

9 aydir hic bu kadat yukselmemisti. cok ilginc cnm. regl,olunca gidicm soylerim
Reglin 2.ya da 3.günü bakılsın bi de canım onlar daha garanti sonuç. Senin regl döneminde bakılmadı anladığım kadarıyla. Doktorun zaten büyük ihtimalle dostinex verir bi kaç tablet, dengelenir hemen. Stresle yükselebilen bi hormon canım bu

hmm olblr cnm regl doneninde gayet iyi degerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…