- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.021
Nazlı bizim kuzular, bi gelseler popolarını ısırcazz :)Ahh bebisleri bi bulsak grup kurardık en kotu ama meleklerimiz bizi bekletiyorlar hep
Hoş geldin aramıza :) benim ilk denemem ve ilk ilaç tedavim. Dün hasta oldum, ilk deneme başarısız. En azından ilaçla yumurtamın büyümesini gördüm ona sevindim. Olunvaya kadar yola devam. Senin durumlar nasıl?Bu iyi oldu, 1-2 gune tam kaybolur insallah, sonra yeniden gozukur. Simdi nasil durum sende? Bu topikte yeniyim canim, tanimiyorum daha cogunuzu.
Amin canımRabbim sanada eli ayagi düzgun saglikli sihatli evlatlar versin canim
Yaaa ne güzel. Hayırlı olsun :) yarın daha da koyulaşır inşallah. Güzel haberlerinizi alırızKızlar bat günümdü bugün test yaptım:) silik çizgi cıktı sabah tekrar yapicam insallah yaniltmiyordur
Bnde 1 haftadir duzelemedm gozlerm burnum fena:) sagol tatlimara sira adet agrisi adet donemndn daha siddetli oluyo hatta serlrdi inanmazdim. Basinc baski oluyo baya ama bole hissediyosn o bolgede inss olesindir ya bide seni ogrensk super olur grup costu
Amin canımnasıl güzel bir duadır :) senin oğluşuna bir kız kardeş versin. Kız geçiverdi içimden
Esenlere bagliyiz canim daha cok bayrmpasa mertere yakn olan ksmi hastanemde bahcelievlerdesen de istanbuldasn demek sen nerdesin
Kuzum benim fsh ilk reflimin son günü idi 14.87 idi ama o zaman daha hiç denememiştik :) sonra 2 ay denedik olmayınca tekrar gittim reglimin 2. Günü idi 10.57 çıktı amh istedi sonra muayene edince yumurtalık rezervinde sorun olacağını düşünmüyorum dedi ilaca başladık ilk deneme olumsuz ocağa kadar kendi halimize bırakıp Ocak'tan sonra bakacağım artık tatlım eğer olmazsa inşşş rabbim hepimize sağlıklı kuzucuklar nasip etsinFsh 7
Lh 4.8 canim
Rabbim gönlüne göre versin inşallahCinsiyet hic farketmez canim saglikli olsunda.ama tercih sansim olsa ilk oglum oldugundan erkek olsun isterdim arkadas olur.
Hos buldum canim. Benim ignenin 8 ci gunu bu gun, hayalet gibi cikti 2 ci cizgi. 2 cocugum var ellerinden oper. 2 ci evlilik yaptim 3 senedir bebek istiyoruz, 2 defa hamile kaldim ama kalbi durdu 2 sinde de. Onceden de igne yapmistim ama olmamisti, ara vereyim demistim hic bi sey yapmamistim ve hamile kalmistim. Prolaktinim hep yuksek cikiyor o yuzden kalamiyorum, ilac iciyorum yine bakalim bu ay nasil olucak.Hoş geldin aramıza :) benim ilk denemem ve ilk ilaç tedavim. Dün hasta oldum, ilk deneme başarısız. En azından ilaçla yumurtamın büyümesini gördüm ona sevindim. Olunvaya kadar yola devam. Senin durumlar nasıl?
9 aydir hic bu kadat yukselmemisti. cok ilginc cnm. regl,olunca gidicm soylerimCanım doktorunla hrmen görüş dostinex verir, benim de iki kez yüksek çıktı birinde 41 birinde 36, sonra dostinex kullandım sadece 2 tablet 13 e düştü. Ayrıca testere dişli aslanpençesi çayı da içebilirsin günde iki kere. Ama sakın ihmal etme prolaktini, hamile kalmayı zorlaştıran bi durum malesef
tatlim dun yazamadim. tebrik ederim. allah nazarlardan korusun. bebisininsaglikla al kucaginaEvet canim smdi dicektm foto atsana die:) bazen foto boyutu yuksek geliyo kesp kiyuyodm:))
su lh ve fsh kac olmali hala cozemedmKuzum benim fsh ilk reflimin son günü idi 14.87 idi ama o zaman daha hiç denememiştik :) sonra 2 ay denedik olmayınca tekrar gittim reglimin 2. Günü idi 10.57 çıktı amh istedi sonra muayene edince yumurtalık rezervinde sorun olacağını düşünmüyorum dedi ilaca başladık ilk deneme olumsuz ocağa kadar kendi halimize bırakıp Ocak'tan sonra bakacağım artık tatlım eğer olmazsa inşşş rabbim hepimize sağlıklı kuzucuklar nasip etsin
evlatlarını Allah sana bağışlasın, sağlıkla büyüsünler. Ayrıca de geçmiş olsun tüm kayıplarına. Verdim benim yumurtalarım da tembellik varmış, o hormon testi kağıdını da bulamıyorum kaç gündür nereye attıysam. Sağ yuurtalığımda da pco görüntüsü var yumurta oluyor ama çatlamıyor orda, solda gelişiyor. En azından bu ay öyleydi. Doktorum bunay için ilaç iğne yok dedi. Etkisi devam eder diye, soğan kürü mü yapsam ki diyorum temizlensin içim dedim. Karar veremedimHos buldum canim. Benim ignenin 8 ci gunu bu gun, hayalet gibi cikti 2 ci cizgi. 2 cocugum var ellerinden oper. 2 ci evlilik yaptim 3 senedir bebek istiyoruz, 2 defa hamile kaldim ama kalbi durdu 2 sinde de. Onceden de igne yapmistim ama olmamisti, ara vereyim demistim hic bi sey yapmamistim ve hamile kalmistim. Prolaktinim hep yuksek cikiyor o yuzden kalamiyorum, ilac iciyorum yine bakalim bu ay nasil olucak.
Hormon testleri verdin mi?
bende de oyle cnm. domtkr soldan yumirtlmissin 22 mm. dedi. ayrica pco gorunumlu folikuller vr dedievlatlarını Allah sana bağışlasın, sağlıkla büyüsünler. Ayrıca de geçmiş olsun tüm kayıplarına. Verdim benim yumurtalarım da tembellik varmış, o hormon testi kağıdını da bulamıyorum kaç gündür nereye attıysam. Sağ yuurtalığımda da pco görüntüsü var yumurta oluyor ama çatlamıyor orda, solda gelişiyor. En azından bu ay öyleydi. Doktorum bunay için ilaç iğne yok dedi. Etkisi devam eder diye, soğan kürü mü yapsam ki diyorum temizlensin içim dedim. Karar veremedim
Aynen canım, pco sendromu olması için hormon değerlerinin de bunu desteklemesi lazımmış, onlarda sıkıntı yokmuş. Bakalım ilerleyen süreç nasıl gidicekbende de oyle cnm. domtkr soldan yumirtlmissin 22 mm. dedi. ayrica pco gorunumlu folikuller vr dedi
Reglin 2.ya da 3.günü bakılsın bi de canım onlar daha garanti sonuç. Senin regl döneminde bakılmadı anladığım kadarıyla. Doktorun zaten büyük ihtimalle dostinex verir bi kaç tablet, dengelenir hemen. Stresle yükselebilen bi hormon canım bu9 aydir hic bu kadat yukselmemisti. cok ilginc cnm. regl,olunca gidicm soylerim
hayirlisi artk hakkimizda cnmAynen canım, pco sendromu olması için hormon değerlerinin de bunu desteklemesi lazımmış, onlarda sıkıntı yokmuş. Bakalım ilerleyen süreç nasıl gidicek
hmm olblr cnm regl doneninde gayet iyi degerlerReglin 2.ya da 3.günü bakılsın bi de canım onlar daha garanti sonuç. Senin regl döneminde bakılmadı anladığım kadarıyla. Doktorun zaten büyük ihtimalle dostinex verir bi kaç tablet, dengelenir hemen. Stresle yükselebilen bi hormon canım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?