- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.041
Ayrıca9 aydir hic bu kadat yukselmemisti. cok ilginc cnm. regl,olunca gidicm soylerim
bende onlari cok yerim hurma, soda, incirAyrıcaUmutumut82 da söylemiş özellikle incirden ve kuru incirden uzak dur, kısa zamanda çok yükseltiyo. Beyaz üzüm ve maden suyunun çok tüketilmesi de yükseltebiliyomuş
O zaman sorun yok bence canım. Önemli olan regl dönemindeki değerlerhmm olblr cnm regl doneninde gayet iyi degerler
Ben de öyleydim inciri çok seviyorum ama aylardır yiyemiyorum. Soda da içerdim bol bol onu da azalttım. Hurmayı da yerim, onda sorun yok zaten canımbende onlari cok yerim hurma, soda, incir
Amin canım, bekliycez zamanın gelmesi yapcak bişey yokhayirlisi artk hakkimizda cnm
bizde alsak mucize haberi artik cnm ne iyi olurBen de öyleydim inciri çok seviyorum ama aylardır yiyemiyorum. Soda da içerdim bol bol onu da azalttım. Hurmayı da yerim, onda sorun yok zaten canım
Ah kuzum inşallah artık biz de hamileliğe terfi ederiz, inşallah sıra yakında bize de gelicek inanıyorumbizde alsak mucize haberi artik cnm ne iyi olur
Allah razı olsun canım ya ben bilmiyodum, bol bol dua edelim. İnşallah Allah karşılığını vericek dualarımızınKızlar 10 gün sonra Mevlid kandili rabbim mübarek günün ayın hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah. Bu gun bi teyzem hatırlattı bana da sana dua ediyorum dedi. Bende sizlere hatırlatmış olayım sayesinde
Sagol canim. Evet dogru diyor, benim de ogle olmustu, 3-4 ay igne yaptim olmadi ara veregim dedim hic bi sey yapmadim ve hamile kaldim)) insallah senin de ogle olur. Ovulyasyon testi yapMistim o ayi ben, sen de yap daha net bilirsin ne zaman catladigini.evlatlarını Allah sana bağışlasın, sağlıkla büyüsünler. Ayrıca de geçmiş olsun tüm kayıplarına. Verdim benim yumurtalarım da tembellik varmış, o hormon testi kağıdını da bulamıyorum kaç gündür nereye attıysam. Sağ yuurtalığımda da pco görüntüsü var yumurta oluyor ama çatlamıyor orda, solda gelişiyor. En azından bu ay öyleydi. Doktorum bunay için ilaç iğne yok dedi. Etkisi devam eder diye, soğan kürü mü yapsam ki diyorum temizlensin içim dedim. Karar veremedim
İnşallah bebeğim inşallah öyle olur. Sen de hayırlısıyla bi duy bebişinin kalp atışlarını, o zaman daha çok rahatlarsın
Yumurtan solda miydi senin tatlim. Ilk belrtim yemek oldu benm ackcasi. Adet oncesi doneme bnzerdi. Regl bnzeri agri ama daha rahim ksmnda karin ustlernde degil. Kasiklarda soradan basladi benim bole ara sira bisi gelip dolasip gidiyo ince bi sizi gibi. Asilama gunu sayilmiyo canim. 8 gun diyleimm zaten 5 6 gun sonra anca embriyo olusuyo o olustktan bikacgun sora olusuyo belrtiler anca. Belrgn belirti olmaz oyizden bana zatn 5 gunluk embriyo transfer edildi icimdede 5 gun kaldktn sora anca baslamsti belirto 11 gunlk embriyo iken oyle dusunCanım sendeki değişimler neler oldu yaa bende sol kasiğım da agrım var sadece uzun zaman oturayım batmalar oluyor tek taraflı başka da bir sıkıntım yok bugün aşılama gününü de sayarsak 9. Gün
Aylardir umutsuzdum bu ay umutluydm bnde umudu birakmak yok canimAy bilmiyorum hiç zannetmiyorum artık umutsuzum sen iğne ile mi hamiş kaldın
Anam uzakmisiz baya:) karsiyi bilmiyorm pek zaten sehirdisi gibi geliyo aliskanlk meselesi sizede burasi ole gelir:)Ümraniyedeyim cnm bende anadolu yakasi :?
Sagol tatlim darisi sizlere olsun dualarimdasiniz hepiniztatlim dun yazamadim. tebrik ederim. allah nazarlardan korusun. bebisininsaglikla al kucagina
Heyecanla bkliyorm seni canim at foto:)Hepinize teskkur ederim kızlar insallah yarın daha koyu çıkar :
Canım çok tşk ederim benim her iki taraftada oluşmuştu yumurtam çok şükür dün ve bu gün başladı ağrı da öncesinde hiç asila ma yapılmamış gibi hissediyordum. Ahhh kendini dinlememek ne mümkünYumurtan solda miydi senin tatlim. Ilk belrtim yemek oldu benm ackcasi. Adet oncesi doneme bnzerdi. Regl bnzeri agri ama daha rahim ksmnda karin ustlernde degil. Kasiklarda soradan basladi benim bole ara sira bisi gelip dolasip gidiyo ince bi sizi gibi. Asilama gunu sayilmiyo canim. 8 gun diyleimm zaten 5 6 gun sonra anca embriyo olusuyo o olustktan bikacgun sora olusuyo belrtiler anca. Belrgn belirti olmaz oyizden bana zatn 5 gunluk embriyo transfer edildi icimdede 5 gun kaldktn sora anca baslamsti belirto 11 gunlk embriyo iken oyle dusunBelrti aramayn illa kuzum dinlemeyn olur olacaksa cnku igneler de yan etki yapiyo inss tutmstur sende mujdeyi verirsn canim
Bilmiyordum canim ne iyi ettin hatirlattn dualara herzaman devam saglikli olumlu surecler ilerlesn hep ins. O gun bnde sizler icin ozellikle dua edicemKızlar 10 gün sonra Mevlid kandili rabbim mübarek günün ayın hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah. Bu gun bi teyzem hatırlattı bana da sana dua ediyorum dedi. Bende sizlere hatırlatmış olayım sayesinde
Allah razı olsun tatlım. Merak etme duyucaksın gümbür gümbür kalp atışınıEvet cnm.Allahin izniyle duyarsam cok daha rahat edicem Rabbim herkese nasip etsin kizlar kizlar hepinize duaciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?