Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozaman sende de ikiz ihtimali vardir canimm:) eger oncesinde bisi olmadi suan hareketlendiyse icerde bisiler olabilir inss oyledirr:)

iyi aksamlar kizlar bisi sorcam siz sadece catlatma ignesimi oldunuz yoksa klomen filan kullandinizmi öncesinde ?

benim bugün adet bitti sadece 4 gün sürdü. birdahaki adet oldugumda ilk günü dogum kontrol hapi kullanmami söyledi ve aralik 24 de filan birak dedi sonra hapi birakinca kisa kanama olcak ondan sonra klomen vercek galiba iste bende tam bilmiyorum gitmedim daha randevuya var.
aranizda klomen kullanip hamile kalanlar varmi ? klomen nasil kullandiniz kac gün kullandiniz sonra kac gün gectikten sonra iliski oldu ben hicbisi anlamiyom bundan.
tecrübeleriniz varsa ve paylasirsaniz sevinirim.

Klomenle birlkte catlatma ignesi kullaniyorlar canim.adetn 5. Gunu baslayp 5 gun icmstm yumrtalarn buyumelerine gore catlatma igne saatibi soluyo ve ilski saaati gunleri veriyo kimisi adetn 3. Gunu basliyo kisiye gore degisiyo. Kimisine gnde1 kimine 2 veriliyo. Klomen bana pek etki etmemsti 1 yumrta oldu hep tabi oda yetrli onmli olan kalitesi bende es faktoru daha baskndi olmadi bunlarla ozaman sana bi ay ara veriho oburay klomen uygulayacak zatn gunlerini falan hep soleyp anlatrlar merak etme tatlim:)

Canım ben 2 ay klomen ve çatlatma kullandım. Klomene vücudum hep güzel cevap verdi şükür, 2 ayda da hep 3-5 arası yumurtam oldu ve güzel büyüdü ama malesef eşimde varikosele bağlı sperm azlığı ve hareketsizliği çıktı. Şimdi onu çözüyoruz Allahın izniyle. Hamile kalan arkadaşlarımız var ama. Özellikle eşinde sorun yoksa olumlu sonuç alma ihtimalin daha yüksek. Klomen ve çatlatma kadına yönelik bi tedavi çünkü

Allahim ne ozel guzel an hepimize nasip olsun. Dimi ya bole de bi garip oluyo insan benimle mi saglikli mi iyi mi onu duyp gorsek daha rhat edilr gibi geliyo banada bugun:)
Allahim ne ozel guzel an hepimize nasip olsun. Dimi ya bole de bi garip oluyo insan benimle mi saglikli mi iyi mi onu duyp gorsek daha rhat edilr gibi geliyo banada bugun:)

Evet cnm acaba deger iki kati articakmi
Sonra kese gozukuxekmi
Simdi kalp atisi sürekli bi merak bi heyecan rabbim herkese nasip etsin sen tekratdan kan vericekmisin cnm

tesekkür ederim canim insallah esindeki sorun bir an önce hallolurda seni fazla bekletmez bebegin.
bana catlatma ignesi demedi dr sadece klomen dedi. esimde bir sorun yok cok sükür sadece yasi benden biraz büyük ondan sorun olmaz herhalde.
sadece klomen kullansam olmazmi ? catlatma ignesi yapmadan.
ay insallah birdahaki denememizde olur.
bu grup cok güzel oldu sirayla geliyor bebekler biz bu grupta kalamim herkezin bebegi gelene kadar ondan sonra yeni grup kurariz :)

Amiin kuzum inşallah hepimizin sorunları hemen çözülsün de gelsin bebişler :)
Eşinin spermiogram ve hormon testleri yapıldıysa hepsi normalse yaşı hiç önemli değil canım.
Sadece klomen kullananlar da var ama klomen yumurtaları çoğaltıp hızlı büyüten bi hormon ilacı, olur da vücudun o yumurtaları kendi kendine çatlatmazsa kiste dönüşme ihtimali yüksek. Ciddi kistler yapmıyo klomen adetle atılan türden ama sonuçta kist adet döngünü biraz bozabilir. Doktorun daha iyi bilir ama klomen kullanırken çatlatma iğnesi kullanmak en garantisi, riske atmamış olursun

hmm bakalim bana nasil diyecek merak ediyorum. bende kendiliginden yumurta olusmustu bitane gectigimiz ay. klomenle daha cok olusur diye düsünüyorum ama cstlatma ignesi o zaman olunca tehlikeli olabiliyormus catlatma ignesi vermez büyük ihtimal ama soracagim onuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…