- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.061
Ozaman sende de ikiz ihtimali vardir canimm:) eger oncesinde bisi olmadi suan hareketlendiyse icerde bisiler olabilir inss oyledirr:)Canım çok tşk ederim benim her iki taraftada oluşmuştu yumurtam çok şükür dün ve bu gün başladı ağrı da öncesinde hiç asila ma yapılmamış gibi hissediyordum. Ahhh kendini dinlememek ne mümkün
Allahim ne ozel guzel an hepimize nasip olsun. Dimi ya bole de bi garip oluyo insan benimle mi saglikli mi iyi mi onu duyp gorsek daha rhat edilr gibi geliyo banada bugun:)Evet cnm.Allahin izniyle duyarsam cok daha rahat edicem Rabbim herkese nasip etsin kizlar kizlar hepinize duaciyim
Ahhh ağzından balll damlıyor keşkee rabbim nasip etse az bi zaman kaldı bakalım görecez benim mucizem bana tutunabildi mi :)Ozaman sende de ikiz ihtimali vardir canimm:) eger oncesinde bisi olmadi suan hareketlendiyse icerde bisiler olabilir inss oyledirr:)
Anam uzakmisiz baya:) karsiyi bilmiyorm pek zaten sehirdisi gibi geliyo aliskanlk meselesi sizede burasi ole gelir:)
Suan tam olusma ve tutunma donemi inss kuzum:) dikkatli ol sen yine de amanAhhh ağzından balll damlıyor keşkee rabbim nasip etse az bi zaman kaldı bakalım görecez benim mucizem bana tutunabildi mi :)
Hehe oyle oluyor ya:))Aynen valla oyle eminonuden baska yer bilmiyom
Klomenle birlkte catlatma ignesi kullaniyorlar canim.adetn 5. Gunu baslayp 5 gun icmstm yumrtalarn buyumelerine gore catlatma igne saatibi soluyo ve ilski saaati gunleri veriyoiyi aksamlar kizlar bisi sorcam siz sadece catlatma ignesimi oldunuz yoksa klomen filan kullandinizmi öncesinde ?
benim bugün adet bitti sadece 4 gün sürdü. birdahaki adet oldugumda ilk günü dogum kontrol hapi kullanmami söyledi ve aralik 24 de filan birak dedi sonra hapi birakinca kisa kanama olcak ondan sonra klomen vercek galiba iste bende tam bilmiyorum gitmedim daha randevuya var.
aranizda klomen kullanip hamile kalanlar varmi ? klomen nasil kullandiniz kac gün kullandiniz sonra kac gün gectikten sonra iliski oldu ben hicbisi anlamiyom bundan.
tecrübeleriniz varsa ve paylasirsaniz sevinirim.
Canım ben 2 ay klomen ve çatlatma kullandım. Klomene vücudum hep güzel cevap verdi şükür, 2 ayda da hep 3-5 arası yumurtam oldu ve güzel büyüdü ama malesef eşimde varikosele bağlı sperm azlığı ve hareketsizliği çıktı. Şimdi onu çözüyoruz Allahın izniyle. Hamile kalan arkadaşlarımız var ama. Özellikle eşinde sorun yoksa olumlu sonuç alma ihtimalin daha yüksek. Klomen ve çatlatma kadına yönelik bi tedavi çünküiyi aksamlar kizlar bisi sorcam siz sadece catlatma ignesimi oldunuz yoksa klomen filan kullandinizmi öncesinde ?
benim bugün adet bitti sadece 4 gün sürdü. birdahaki adet oldugumda ilk günü dogum kontrol hapi kullanmami söyledi ve aralik 24 de filan birak dedi sonra hapi birakinca kisa kanama olcak ondan sonra klomen vercek galiba iste bende tam bilmiyorum gitmedim daha randevuya var.
aranizda klomen kullanip hamile kalanlar varmi ? klomen nasil kullandiniz kac gün kullandiniz sonra kac gün gectikten sonra iliski oldu ben hicbisi anlamiyom bundan.
tecrübeleriniz varsa ve paylasirsaniz sevinirim.
Allahim ne ozel guzel an hepimize nasip olsun. Dimi ya bole de bi garip oluyo insan benimle mi saglikli mi iyi mi onu duyp gorsek daha rhat edilr gibi geliyo banada bugun:)
Allahim ne ozel guzel an hepimize nasip olsun. Dimi ya bole de bi garip oluyo insan benimle mi saglikli mi iyi mi onu duyp gorsek daha rhat edilr gibi geliyo banada bugun:)
tesekkür ederim canim insallah esindeki sorun bir an önce hallolurda seni fazla bekletmez bebegin.Canım ben 2 ay klomen ve çatlatma kullandım. Klomene vücudum hep güzel cevap verdi şükür, 2 ayda da hep 3-5 arası yumurtam oldu ve güzel büyüdü ama malesef eşimde varikosele bağlı sperm azlığı ve hareketsizliği çıktı. Şimdi onu çözüyoruz Allahın izniyle. Hamile kalan arkadaşlarımız var ama. Özellikle eşinde sorun yoksa olumlu sonuç alma ihtimalin daha yüksek. Klomen ve çatlatma kadına yönelik bi tedavi çünkü
Allah razı olsun tatlım. Merak etme duyucaksın gümbür gümbür kalp atışını
Amiin kuzum inşallah hepimizin sorunları hemen çözülsün de gelsin bebişler :)tesekkür ederim canim insallah esindeki sorun bir an önce hallolurda seni fazla bekletmez bebegin.
bana catlatma ignesi demedi dr sadece klomen dedi. esimde bir sorun yok cok sükür sadece yasi benden biraz büyük ondan sorun olmaz herhalde.
sadece klomen kullansam olmazmi ? catlatma ignesi yapmadan.
ay insallah birdahaki denememizde olur.
bu grup cok güzel oldu sirayla geliyor bebekler biz bu grupta kalamim herkezin bebegi gelene kadar ondan sonra yeni grup kurariz :)
Ooh hamilelik takvimi de gelmiş maşallah canım :)İnsaallah cnm benim 14 gun sonra gidicem randevuma bakalim :)
Ooh hamilelik takvimi de gelmiş maşallah canım :)
Bende kan pıhtılaşması olduğu için pazartesi gününe çağırdı hatta 11. Gün ama ben salı çarşambaya kadar bekleyeyim diyorum canımSuan tam olusma ve tutunma donemi inss kuzum:) dikkatli ol sen yine de aman12. Gun test dedi dimi
hmm bakalim bana nasil diyecek merak ediyorum. bende kendiliginden yumurta olusmustu bitane gectigimiz ay. klomenle daha cok olusur diye düsünüyorum ama cstlatma ignesi o zaman olunca tehlikeli olabiliyormus catlatma ignesi vermez büyük ihtimal ama soracagim onuda.Klomenle birlkte catlatma ignesi kullaniyorlar canim.adetn 5. Gunu baslayp 5 gun icmstm yumrtalarn buyumelerine gore catlatma igne saatibi soluyo ve ilski saaati gunleri veriyokimisi adetn 3. Gunu basliyo kisiye gore degisiyo. Kimisine gnde1 kimine 2 veriliyo. Klomen bana pek etki etmemsti 1 yumrta oldu hep tabi oda yetrli onmli olan kalitesi bende es faktoru daha baskndi olmadi bunlarla ozaman sana bi ay ara veriho oburay klomen uygulayacak zatn gunlerini falan hep soleyp anlatrlar merak etme tatlim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?