Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hehe oyle oluyor ya:))
Evet cnm acaba deger iki kati articakmi
Sonra kese gozukuxekmi
Simdi kalp atisi sürekli bi merak bi heyecan rabbim herkese nasip etsin sen tekratdan kan vericekmisin cnm
Evet amin canim. Sordum da yok canim gerek yok dediler degerm icin. Carsmba isyerime lab geliyo ozaman vermeyi dusundm yinede bakayim sayi artisa meraktan:))

tamam canim sagol bakalim doktor ne diyecek. belki tehlikeli bulup vermezse kendi kafama göre is yapmayayim dr daha iyi bilir sonucta. adet döngüsü biraz uzasa sorun olmaz ocakta deneyecegiz sonra yine iste esim ara ara izin alip yanima geldiginde. her 3-4 ayda bir firsatimiz oluyor bazen daha erken duruma göre.
randevu icin cok sabirsizlaniyorum.

kızlar şuan itibari ile 8. güne girdim ama kasiklarim batıyor ya arada sızılar oluyor akintim çoğaldı seninde varmiydi kuzum akintin Morasigi Esrasvn
Evet bnzer seler oldu canim daha once yasamadgm tarzdaydi benm ordn birz ayrildi. Akintim yogundu ama jel de kullandgm icim oda aknti yapiyo. Akinti olark da bole segisik camasirin islanms gibi bi islaklik oluyodu son gnlerde ben hel ilacda kullandgm icim bana bakma sen:)

kızlar şuan itibari ile 8. güne girdim ama kasiklarim batıyor ya arada sızılar oluyor akintim çoğaldı seninde varmiydi kuzum akintin Morasigi Esrasvn

Kasıkta batma ve akinti yasadim ben cnm hala bile akintim var afedersin günlük ped. Kullaniyorum bebektenmis insallah bebis sinyalleridir :)

Evet amin canim. Sordum da yok canim gerek yok dediler degerm icin. Carsmba isyerime lab geliyo ozaman vermeyi dusundm yinede bakayim sayi artisa meraktan:))

Aynen cnm degerin yuksek benim dusuktu buyuk ihtimal ikiz geliyo senin :) hadi hakkinda hayielis cnm olursa imkanin yaptır tabi cnm sen

Kızlar günaydın
Bugün iğneden sonraki 11. günüm
Hiç aklımda yoktu ama dün doktor kanda bakalım diye çağırdım seni fakat makine arızalı deyince , bu sabah ilk idrarla yapayım dedim

Eklentiler

• image.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 55
Yani idrar da daha ge c çıkıyor burda o Kadar gördük ki 11.Gün bembeyaz 12. Gün hafif 13. Gün koyulaşan testler o yüzden moralini bozmasın bu kırmızı kartı yiyene kadar umutlu ol insallah

Sağolun kızlar desteğiniz için inşallah sizlerin dediği gibi olur . Aslında benim b hcg çok yavaş yükseliyor bundan önceki tüm hamileliklerimde de regl sonrasında en yüksek 69 gördüm . Kızıma hamile kaldığımda ilk değerim 32 di . İnşallah buda öyle olur

Kızlar bide 10 kasım törenine gidip geldim teste tekrar baktım çok hafif bi 2. çizgi var ama resim çektim gözükmüyor . Ama çizginin yeri de olabilir bilemiyorum . Dün internetten 10 lu test aldım hem daha uygun hemde zırt bırt alma derdi olmasın diye . 2 tane yaptım sabah birinde çok silik 2. Çicgi çıkmış ama dediğim gibi 1,30 saat sonra nerdeyse

Günaydin kizlar sonunda reglim bitti...ama hala karnimin alt kisimlarinda agrilar var.insallah kistler temizlenmiştir.pazartesi sabahini 4 gözle bekliyorum 2 gündur heyecandan uyuyamiyorum aci çekmek falan degil yada yapilacak islemdende korkmuyorumda sonuc nasil cikacak korkusu var. doktor engeç 7.30 da gel dedi.pazartesi sabahina kadar çatlamazsam iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…