- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.081
Hehe oyle oluyor ya:))
Evet amin canim. Sordum da yok canim gerek yok dediler degerm icin. Carsmba isyerime lab geliyo ozaman vermeyi dusundm yinede bakayim sayi artisa meraktan:))Evet cnm acaba deger iki kati articakmi
Sonra kese gozukuxekmi
Simdi kalp atisi sürekli bi merak bi heyecan rabbim herkese nasip etsin sen tekratdan kan vericekmisin cnm
tamam canim sagol bakalim doktor ne diyecek. belki tehlikeli bulup vermezse kendi kafama göre is yapmayayim dr daha iyi bilir sonucta. adet döngüsü biraz uzasa sorun olmaz ocakta deneyecegiz sonra yine iste esim ara ara izin alip yanima geldiginde. her 3-4 ayda bir firsatimiz oluyor bazen daha erken duruma göre.Amiin kuzum inşallah hepimizin sorunları hemen çözülsün de gelsin bebişler :)
Eşinin spermiogram ve hormon testleri yapıldıysa hepsi normalse yaşı hiç önemli değil canım.
Sadece klomen kullananlar da var ama klomen yumurtaları çoğaltıp hızlı büyüten bi hormon ilacı, olur da vücudun o yumurtaları kendi kendine çatlatmazsa kiste dönüşme ihtimali yüksek. Ciddi kistler yapmıyo klomen adetle atılan türden ama sonuçta kist adet döngünü biraz bozabilir. Doktorun daha iyi bilir ama klomen kullanırken çatlatma iğnesi kullanmak en garantisi, riske atmamış olursun
Yapmissjn tatlim dun karistirirken bulmstm bende:))Morasigi aaa yaptim galiba Rabbim.cok aratmadan nasip etsin inşallah isteyen herkese
Evet bnzer seler oldu canim daha once yasamadgm tarzdaydi benm ordn birz ayrildi. Akintim yogundu ama jel de kullandgm icim oda aknti yapiyo. Akinti olark da bole segisik camasirin islanms gibi bi islaklik oluyodu son gnlerde
Evet amin canim. Sordum da yok canim gerek yok dediler degerm icin. Carsmba isyerime lab geliyo ozaman vermeyi dusundm yinede bakayim sayi artisa meraktan:))
Yapmissjn tatlim dun karistirirken bulmstm bende:))
Bnde onu cok merk ediyorm hayorlisi bakalim:)Aynen cnm degerin yuksek benim dusuktu buyuk ihtimal ikiz geliyo senin :) hadi hakkinda hayielis cnm olursa imkanin yaptır tabi cnm sen
11. Gün iğneden sonra erken değil miKızlar günaydın
Bugün iğneden sonraki 11. günüm
Hiç aklımda yoktu ama dün doktor kanda bakalım diye çağırdım seni fakat makine arızalı deyince , bu sabah ilk idrarla yapayım dedim
11. Gün iğneden sonra erken değil mi
Canim bu gunlerde anca kanda yukseliyor varsa idrarda cikmaz uzme hemen caniniBence de erken ben 14. Günüm yapacaktım ama doktor 10. günde kan tahlili için çağırdım deyince heveslendim
Bence de erken ben 14. Günüm yapacaktım ama doktor 10. günde kan tahlili için çağırdım deyince heveslendim
Hepinize teskkur ederim kızlar insallah yarın daha koyu çıkar :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?