- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.101
Kızlar bide 10 kasım törenine gidip geldim teste tekrar baktım çok hafif bi 2. çizgi var ama resim çektim gözükmüyor . Ama çizginin yeri de olabilir bilemiyorum . Dün internetten 10 lu test aldım hem daha uygun hemde zırt bırt alma derdi olmasın diye . 2 tane yaptım sabahbirinde çok silik 2. Çicgi çıkmış ama dediğim gibi 1,30 saat sonra nerdeyse
bugün iğnenin kaçıncı gunuKızlar bide 10 kasım törenine gidip geldim teste tekrar baktım çok hafif bi 2. çizgi var ama resim çektim gözükmüyor . Ama çizginin yeri de olabilir bilemiyorum . Dün internetten 10 lu test aldım hem daha uygun hemde zırt bırt alma derdi olmasın diye . 2 tane yaptım sabahbirinde çok silik 2. Çicgi çıkmış ama dediğim gibi 1,30 saat sonra nerdeyse
Canım idrar için 11 gün çok erken, kanda hissediliyor die doktorun çağırmıştır takılma bunaKızlar günaydın
Bugün iğneden sonraki 11. günüm
Hiç aklımda yoktu ama dün doktor kanda bakalım diye çağırdım seni fakat makine arızalı deyince , bu sabah ilk idrarla yapayım dedim
Sanki bana da aralarda olacak gibi geliyor daha rahat kafa düşünmüosun falan, mantıklı ben de alıyım ovulasyon testi. Kaçıncı günden itibaren bakmaya başlanıyor ona. Hiç araştırmadımSagol canim. Evet dogru diyor, benim de ogle olmustu, 3-4 ay igne yaptim olmadi ara veregim dedim hic bi sey yapmadim ve hamile kaldim)) insallah senin de ogle olur. Ovulyasyon testi yapMistim o ayi ben, sen de yap daha net bilirsin ne zaman catladigini.
Günaydin kizlar sonunda reglim bitti...ama hala karnimin alt kisimlarinda agrilar var.insallah kistler temizlenmiştir.pazartesi sabahini 4 gözle bekliyorum 2 gündur heyecandan uyuyamiyorum aci çekmek falan degil yada yapilacak islemdende korkmuyorumda sonuc nasil cikacak korkusu var. doktor engeç 7.30 da gel dedi.pazartesi sabahina kadar çatlamazsam iyi
Canim gecen ay bendede oldu labaquik mi neydi o markadan aldim 2 3 saat sobra 2.cizgi cikti 2 sefer tekrarladim.ama bazilarinda sonradan cikan 2.cizgi hamilelige işaret insallah tutmustur canim
bugün iğnenin kaçıncı gunu
Canım idrar için 11 gün çok erken, kanda hissediliyor die doktorun çağırmıştır takılma buna
anladım tatlım koyulasicaktir inşalalh benmde 8. gün bugun30 ekim sabah oldum iğneyi bugün 11. Gün
Canım ben 8 yıl önce çekildim . Rahim filmi kesinlikle çok faydalı diye düşünüyorum ,minik yapışıklıklar o anda bile açılabiliyor . Bende rahimde yapışıklık çıktı dr sakın hamile kalma bir sonraki reglin 3. Günü laparoskopi ile açacağız dedi ve ben o ay hamile kaldımçok şükür hiçbir sorun yaşamadan kızım dünyaya geldi . İnşallah senin içinde güzel olucak sonrası
Adetin bitsin 5 gun sonra basla. Genelde 8 derler ama, ya erken catliyorsa? Mesela benim adetin 11 ci gununde catlamisti. Testi saat 2-5 arasi yapiyorsun, ilk idrarla degil. Yapmana 2 saat kalmis sivi alma. Yaparsan atarsin bana her gun resimlerini yardimci olurum canim.Sanki bana da aralarda olacak gibi geliyor daha rahat kafa düşünmüosun falan, mantıklı ben de alıyım ovulasyon testi. Kaçıncı günden itibaren bakmaya başlanıyor ona. Hiç araştırmadım
Amiin kuzum inşallah hepimize nasip olsun :)@Morasigi da gördüm kiskandim :) zorla yaltim nasil yapilir bilmiyorumda :) insallah hepinize nasip olsun kuzum
Doktorun daha iyi yönlendirir zaten canım. İnşallah her şey gönlünüzce olsuntamam canim sagol bakalim doktor ne diyecek. belki tehlikeli bulup vermezse kendi kafama göre is yapmayayim dr daha iyi bilir sonucta. adet döngüsü biraz uzasa sorun olmaz ocakta deneyecegiz sonra yine iste esim ara ara izin alip yanima geldiginde. her 3-4 ayda bir firsatimiz oluyor bazen daha erken duruma göre.
randevu icin cok sabirsizlaniyorum.
Kizlar sabah yine test yaptim dunkine gore biraz daha koyu cikti, ama dun aksam yapmistim, bu gun sabah ilk idrarlar yaptim ondandir dige dusunuyorum. Bu gun 9 cu gunu ignenin.
Çok sağol canım, benim 30/32 gün aralığım tabi bilinmez ne zaman çatlıycağı. Okulda biraz zor olacak 2/5 arası ama halledicez bi şekilde. Sendrn yardım isterim. 9. Gün çok erken bence acele etme. İlk geçen ay denedim ya deli gibi her sabah test yaptım. Bence o da geriyor bizi.Adetin bitsin 5 gun sonra basla. Genelde 8 derler ama, ya erken catliyorsa? Mesela benim adetin 11 ci gununde catlamisti. Testi saat 2-5 arasi yapiyorsun, ilk idrarla degil. Yapmana 2 saat kalmis sivi alma. Yaparsan atarsin bana her gun resimlerini yardimci olurum canim.
Evet kuzum ayni marka.Resmi varsa 2sini de at bakalım canımm, birde testlerin markaları aynı mı ?
Evet kuzum ayni marka.
O zaman aksam yaparsin, 11 e kadar. Biliyorum erken, oncekilerde 16 ci gune kadar cikardi bende 2 ci cizgi ve adet olurdum. Merak icin yapiyorum Ignenin etkisi cikmis mi dige.Çok sağol canım, benim 30/32 gün aralığım tabi bilinmez ne zaman çatlıycağı. Okulda biraz zor olacak 2/5 arası ama halledicez bi şekilde. Sendrn yardım isterim. 9. Gün çok erken bence acele etme. İlk geçen ay denedim ya deli gibi her sabah test yaptım. Bence o da geriyor bizi.
Insallah canim, evet izlemek icin yapiyorum zaten, yoksa cok erken, olsa bile cikmaz, benim genelde catladiktan 10 gun sonra cikar testte gebelik oldigunda. tecrubem var )) insallah sen de sag salim kucagina alirsin bebeginiCnm insallah vardir iyi dusun iyi olsun ama suan cok erken sen yine hergun yap koyulasmayi izle benim 7. Günden 10.gune kadar koyulasma surdu 12.gun silikti kan negatifti 14.gun koyuydu kanda pozitifti insallah seninde tutunur bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?