Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim gecen ay bendede oldu labaquik mi neydi o markadan aldim 2 3 saat sobra 2.cizgi cikti 2 sefer tekrarladim.ama bazilarinda sonradan cikan 2.cizgi hamilelige işaret insallah tutmustur canim

bugün iğnenin kaçıncı gunu

Kızlar günaydın
Bugün iğneden sonraki 11. günüm
Hiç aklımda yoktu ama dün doktor kanda bakalım diye çağırdım seni fakat makine arızalı deyince , bu sabah ilk idrarla yapayım dedim
Canım idrar için 11 gün çok erken, kanda hissediliyor die doktorun çağırmıştır takılma buna

Sanki bana da aralarda olacak gibi geliyor daha rahat kafa düşünmüosun falan, mantıklı ben de alıyım ovulasyon testi. Kaçıncı günden itibaren bakmaya başlanıyor ona. Hiç araştırmadım

Canım ben 8 yıl önce çekildim . Rahim filmi kesinlikle çok faydalı diye düşünüyorum ,minik yapışıklıklar o anda bile açılabiliyor . Bende rahimde yapışıklık çıktı dr sakın hamile kalma bir sonraki reglin 3. Günü laparoskopi ile açacağız dedi ve ben o ay hamile kaldım çok şükür hiçbir sorun yaşamadan kızım dünyaya geldi . İnşallah senin içinde güzel olucak sonrası

Canim gecen ay bendede oldu labaquik mi neydi o markadan aldim 2 3 saat sobra 2.cizgi cikti 2 sefer tekrarladim.ama bazilarinda sonradan cikan 2.cizgi hamilelige işaret insallah tutmustur canim

Freely diye bir marka benim ki de bakalım
Yarın ve pztsi sabah da yapıcam
Pztsi sabah kan vericem zaten kesin orda öğrenicem sonucu

Benimde yillar once aynisi oldu histeroskopi yapilmisti o sirada rahimde yapisiklik vardi acildi benimde oglum oldu.doktor sezeryanla dogum yaptigimdan tekrar yapisiklik olmustur dedi bakalim insallah rahim filmi sirasinda acılır

Sanki bana da aralarda olacak gibi geliyor daha rahat kafa düşünmüosun falan, mantıklı ben de alıyım ovulasyon testi. Kaçıncı günden itibaren bakmaya başlanıyor ona. Hiç araştırmadım
Adetin bitsin 5 gun sonra basla. Genelde 8 derler ama, ya erken catliyorsa? Mesela benim adetin 11 ci gununde catlamisti. Testi saat 2-5 arasi yapiyorsun, ilk idrarla degil. Yapmana 2 saat kalmis sivi alma. Yaparsan atarsin bana her gun resimlerini yardimci olurum canim.

Doktorun daha iyi yönlendirir zaten canım. İnşallah her şey gönlünüzce olsun

Çok sağol canım, benim 30/32 gün aralığım tabi bilinmez ne zaman çatlıycağı. Okulda biraz zor olacak 2/5 arası ama halledicez bi şekilde. Sendrn yardım isterim. 9. Gün çok erken bence acele etme. İlk geçen ay denedim ya deli gibi her sabah test yaptım. Bence o da geriyor bizi.

O zaman aksam yaparsin, 11 e kadar. Biliyorum erken, oncekilerde 16 ci gune kadar cikardi bende 2 ci cizgi ve adet olurdum. Merak icin yapiyorum Ignenin etkisi cikmis mi dige.

Cnm insallah vardir iyi dusun iyi olsun ama suan cok erken sen yine hergun yap koyulasmayi izle benim 7. Günden 10.gune kadar koyulasma surdu 12.gun silikti kan negatifti 14.gun koyuydu kanda pozitifti insallah seninde tutunur bebisin
Insallah canim, evet izlemek icin yapiyorum zaten, yoksa cok erken, olsa bile cikmaz, benim genelde catladiktan 10 gun sonra cikar testte gebelik oldigunda. tecrubem var )) insallah sen de sag salim kucagina alirsin bebegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…