Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman aksam yaparsin, 11 e kadar. Biliyorum erken, oncekilerde 16 ci gune kadar cikardi bende 2 ci cizgi ve adet olurdum. Merak icin yapiyorum Ignenin etkisi cikmis mi dige.
Akşam yapıyım o zaman, gündüz de uygub olduğum da yapıyım. Bugün baya koyu çıkmış, inşallah hergün daha da koyulaşır

Canim bana sorduysan benim bu ekim ayinda aşılama olacakti yumurtalar gelismediginden catlama ignesi olmadim .reglinde 55.günde gelince doktor asılamadan vazgecti. pazartesi rahim filmin var ona göre tedavi plani yapicaz

yok arkadaşım sana değil de moraşığı'na aşılamayı sormuştum :) benim de reglim geç olacak belli ki ama çok geciktirmem tarlusal kullanırım.. bir de şöyle birşey geldi aklıma.. pko'luların yumurtası geç çatlıyor olabilir mi? reglin 3.haftasında ya da daha sonrasında çatıyor olabilir mi? nette yine bu platformda bir şey okumuştum. kadın pkoluyum yazmış. 3 aydır regl olmuyordum ama hamile kaldım Allah'ın mucizesi yazmıştı. acaba hiç müdahale etmeden geç dönem yumurtalamayı takip etsek sonuç alır mıyız diye aklıma geldii kızlar..

Bence normal döngü de olabilir geç yumurtlayınca. Ama ilaç ve iğne zaten normal döngüye alıyor. Sarkıyor ki o kadar. Bizim bi arkadaş var evlenmeden önce doktor pco var sen de tedavisiz olmaz çocuğun demiş, hiç ilaç kullanmadım evlendim 3. Ay da hamile kaldım dedi.

Benim pazartesi rahim filmim var sonra 2 ay kendim takip edicem ovulasyon testiyle

Sabah yaptığım test kızlar , şimdi bu şekilde

Eklentiler

• F9565375-B06D-4CB8-B9CA-94AB43B6F226.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 52
Bu yer ksmi degl canim silik pembelik var:) ama uzun sure demssn 1 2 saat sora bole cktiysa onu bas alma 10 dk icnde olmasi onemli. Zaten kalici olur varsada zaman gecsede

Ne 1-2 saati 10 saat sonrası
Çizgiyi gördüm ya bi sevindim ,züğürt tesellisi modunda
Yarın sabah tekrar yapıcam bakalım onda çıkacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…