- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.121
Evet canim, bu gun cunki sabah ilk idrarla yaptim, dun aksam yapmistim. Bi de dun gec cikti 2 ci, bu gun ama hemen. Hayirlisi bakalim, her gun yapicam bi suru test aldim dun)) senin durumlar nasil?Bence bugün daha koyuLeylaJ için rahat olsun
Akşam yapıyım o zaman, gündüz de uygub olduğum da yapıyım. Bugün baya koyu çıkmış, inşallah hergün daha da koyulaşırO zaman aksam yaparsin, 11 e kadar. Biliyorum erken, oncekilerde 16 ci gune kadar cikardi bende 2 ci cizgi ve adet olurdum. Merak icin yapiyorum Ignenin etkisi cikmis mi dige.
coraspin kan sulandırıcı değil mi? kanda pıhtılaşma sorunun var herhalde canım..Hımmm o konuda bi bilgim yoktu , bakalım görücez . Progestan ve corasprin kullanıyordum , progestanı kes dedi coraspirine devam
Canim bana sorduysan benim bu ekim ayinda aşılama olacakti yumurtalar gelismediginden catlama ignesi olmadim .reglinde 55.günde gelince doktor asılamadan vazgecti. pazartesi rahim filmin var ona göre tedavi plani yapicaz
Kuzum her gun ayni saatte yap ovu testini.Akşam yapıyım o zaman, gündüz de uygub olduğum da yapıyım. Bugün baya koyu çıkmış, inşallah hergün daha da koyulaşır
Sağol söylediğin çok iyi oldu :) o zaman her akşam 9 da yapsam olur herhaldeKuzum her gun ayni saatte yap ovu testini.
Bence normal döngü de olabilir geç yumurtlayınca. Ama ilaç ve iğne zaten normal döngüye alıyor. Sarkıyor ki o kadar. Bizim bi arkadaş var evlenmeden önce doktor pco var sen de tedavisiz olmaz çocuğun demiş, hiç ilaç kullanmadım evlendim 3. Ay da hamile kaldım dedi.yok arkadaşım sana değil de moraşığı'na aşılamayı sormuştum :) benim de reglim geç olacak belli ki ama çok geciktirmem tarlusal kullanırım.. bir de şöyle birşey geldi aklıma.. pko'luların yumurtası geç çatlıyor olabilir mi? reglin 3.haftasında ya da daha sonrasında çatıyor olabilir mi? nette yine bu platformda bir şey okumuştum. kadın pkoluyum yazmış. 3 aydır regl olmuyordum ama hamile kaldım Allah'ın mucizesi yazmıştı. acaba hiç müdahale etmeden geç dönem yumurtalamayı takip etsek sonuç alır mıyız diye aklıma geldii kızlar..
yok arkadaşım sana değil de moraşığı'na aşılamayı sormuştum :) benim de reglim geç olacak belli ki ama çok geciktirmem tarlusal kullanırım.. bir de şöyle birşey geldi aklıma.. pko'luların yumurtası geç çatlıyor olabilir mi? reglin 3.haftasında ya da daha sonrasında çatıyor olabilir mi? nette yine bu platformda bir şey okumuştum. kadın pkoluyum yazmış. 3 aydır regl olmuyordum ama hamile kaldım Allah'ın mucizesi yazmıştı. acaba hiç müdahale etmeden geç dönem yumurtalamayı takip etsek sonuç alır mıyız diye aklıma geldii kızlar..
ayyy kuzum keşke resim atsan çok marak ettim ya kırp fotoyu önce s9nra dosya yukleden yukleKoyulugu aynı cıktı kızlar p.tesi kan vericem artik bakalim ne çıkıcak :)
Belirginleserrk ilerlemesi gebelige isaret edebilir inss etkisi kalmamistir:) canim sonucta igne etkisi artark devam etmeyecek ya azalarak devam edicek sen 1 2 gun sora sabah yinr deneEvet kuzum ayni marka.
Bu yer ksmi degl canim silik pembelik var:) ama uzun sure demssn 1 2 saat sora bole cktiysa onu bas alma 10 dk icnde olmasi onemli. Zaten kalici olur varsada zaman gecsedeSabah yaptığım test kızlar , şimdi bu şekilde
canım iğnemi vurulmusmuydn m senSabah yaptığım test kızlar , şimdi bu şekilde
Bunlari onlem amacli veriyorlar canim dusuk olmamasi icin bnde kullaniyordm progestan icerkli jelle hala kullaniyorm yani:)coraspin kan sulandırıcı değil mi? kanda pıhtılaşma sorunun var herhalde canım..
evet doğru saatler sonra çıkan testler olumsuz bende 3 ay önce yasadimBu yer ksmi degl canim silik pembelik var:) ama uzun sure demssn 1 2 saat sora bole cktiysa onu bas alma 10 dk icnde olmasi onemli. Zaten kalici olur varsada zaman gecsede
Ayy harika sen bije mujde vericeksn diym ben sanacanim:)Koyulugu aynı cıktı kızlar p.tesi kan vericem artik bakalim ne çıkıcak :)
Bu yer ksmi degl canim silik pembelik var:) ama uzun sure demssn 1 2 saat sora bole cktiysa onu bas alma 10 dk icnde olmasi onemli. Zaten kalici olur varsada zaman gecsede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?