Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar sanki bu ay birkac hamis habero daha alacagiz umutluyum kizlar dualarim sizle

Umutumut82 pzt mi ceklcktn film kuzum sen. Gozun aydin hadi bitms senin regl hepimizin meselesi oldu vala senle yasadik bi halayi da sen hakettn

Sagol bitanemmm valla nerdeyse belediye hopörlerinden bağıracaklardi benim regli oldugumu.... çok heyecanliyim canim pazartesi olsunda kurtulayim şu iştende.doktor büyük ihtimal problem var dedi .benim dogustan rahim agzim yapisikti ameliyatla acilmisti yine ayni problemden bahsediyor.oyüzden uyuyamiyorum heyecandan.

bilmiirum cnm. 2 gun ince gebelik testi yaptim ilac icmek icin negatif cikti. netten 50 li gebelik testi aldm. bakalm ne zaman kalcm hamile. sen nasilsin. nasil oldn. cekildinmi film

Yok canim pazartesi sabah 7.30da gel dedi doktor bakalim çok heyecanliyim meraktan ölüyorum

Yok canim pazartesi sabah 7.30da gel dedi doktor bakalim çok heyecanliyim meraktan ölüyorum
rahim filmi ins gzl gecer. ben anestezili olmustm. cinarli hastanesinde. bazilarinin cok agrili oluomus. bende cok korkmustum. bende oyle olurum die. ama cinsel iliskide agri oldu. lekelenmeler oldu 1 ay sonra.gecri

rahim filmi ins gzl gecer. ben anestezili olmustm. cinarli hastanesinde. bazilarinin cok agrili oluomus. bende cok korkmustum. bende oyle olurum die. ama cinsel iliskide agri oldu. lekelenmeler oldu 1 ay sonra.gecri

Rahim filmi sonrasi antibiyotik kullandinmi ve o ay doktor korunun dedimi canim.bana antibiyotik yazdi bazi sitelerde rahim filminin cekikdigi ay hamile kalnak kolaylasiyor yaziyor ama bazi sitelerdede radyasyon yuzunden o ay korunun yaziyor

Rahim filmi sonrasi antibiyotik kullandinmi ve o ay doktor korunun dedimi canim.bana antibiyotik yazdi bazi sitelerde rahim filminin cekikdigi ay hamile kalnak kolaylasiyor yaziyor ama bazi sitelerdede radyasyon yuzunden o ay korunun yaziyor
korun demedi cnm. zaten iliskiye girdik yine olmadi ayrica antibiotik,yazdi ben kullanmadim

Ben tahim filmi çekildiğim ay hamile kaldım canım , hemde rahimde yapışıklık çıktı , ameliyat olmam gerekiyordu ama hamilr kalmışım ve kızım doğdu çok şükür . Ayrıca çok fazla bir radyasyon alınmıyor bence , hamile olduğumuzu bilmeden de röntgen çekilebiliriz . Bence değerlendirin

Benim pko var reglim duzensiz oyuzden nezaman yumurtlayacagim belli olmuyor.oyüzden dün reglim bitti bugünden itibaren ovulasyon testine basladim bugun silik 2.cizgi cikti koyulasmasini takip edicem.eger doktor korun demezse regli olana kadar ovulasyon yapicam insallah aşılamaya gerek kalmaz.çok yıprandım cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…