- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.141
Evet 30 ekimde çatlatma iğnesi oldum bugün 11. günümcanım iğnemi vurulmusmuydn m sen
evet doğru saatler sonra çıkan testler olumsuz bende 3 ay önce yasadim
Kizlar sanki bu ay birkac hamis habero daha alacagiz umutluyum kizlar dualarim sizle
Umutumut82 pzt mi ceklcktn film kuzum sen. Gozun aydin hadi bitms senin regl hepimizin meselesi oldu vala senle yasadik bi halayi da sen hakettn
kizlar canim skldi bgn. halamkn kizi da hamileymis. kiskanmiorum ama benim neden olmuo diemeden edemedim
regl olunca gidicm cnm. pazartesi aricam bakalim ne diyecekÜzülme canim senin bebegin daha kiymetli ve özel olucak...bu arada doktorunla konustunmu prolaktini
regl olunca gidicm cnm. pazartesi aricam bakalim ne diyecek
evet cnm. binbayan demisti. hamile kaldiysan prrolaktin artio dedi. keske dedigi gibo olsaydi.Herkes pazartesiyi bekliyor desene
evet cnm. binbayan demisti. hamile kaldiysan prrolaktin artio dedi. keske dedigi gibo olsaydi.
bilmiirum cnm. 2 gun ince gebelik testi yaptim ilac icmek icin negatif cikti. netten 50 li gebelik testi aldm. bakalm ne zaman kalcm hamile. sen nasilsin. nasil oldn. cekildinmi filmHımmm valla supriz olurmu sana çokkk sevinirim inanki
bilmiirum cnm. 2 gun ince gebelik testi yaptim ilac icmek icin negatif cikti. netten 50 li gebelik testi aldm. bakalm ne zaman kalcm hamile. sen nasilsin. nasil oldn. cekildinmi film
rahim filmi ins gzl gecer. ben anestezili olmustm. cinarli hastanesinde. bazilarinin cok agrili oluomus. bende cok korkmustum. bende oyle olurum die. ama cinsel iliskide agri oldu. lekelenmeler oldu 1 ay sonra.gecriYok canim pazartesi sabah 7.30da gel dedi doktor bakalim çok heyecanliyim meraktan ölüyorum
rahim filmi ins gzl gecer. ben anestezili olmustm. cinarli hastanesinde. bazilarinin cok agrili oluomus. bende cok korkmustum. bende oyle olurum die. ama cinsel iliskide agri oldu. lekelenmeler oldu 1 ay sonra.gecri
korun demedi cnm. zaten iliskiye girdik yine olmadiRahim filmi sonrasi antibiyotik kullandinmi ve o ay doktor korunun dedimi canim.bana antibiyotik yazdi bazi sitelerde rahim filminin cekikdigi ay hamile kalnak kolaylasiyor yaziyor ama bazi sitelerdede radyasyon yuzunden o ay korunun yaziyor
Rahim filmi sonrasi antibiyotik kullandinmi ve o ay doktor korunun dedimi canim.bana antibiyotik yazdi bazi sitelerde rahim filminin cekikdigi ay hamile kalnak kolaylasiyor yaziyor ama bazi sitelerdede radyasyon yuzunden o ay korunun yaziyor
Ben tahim filmi çekildiğim ay hamile kaldım canım , hemde rahimde yapışıklık çıktı , ameliyat olmam gerekiyordu ama hamilr kalmışım ve kızım doğdu çok şükür . Ayrıca çok fazla bir radyasyon alınmıyor bence , hamile olduğumuzu bilmeden de röntgen çekilebiliriz . Bence değerlendirin
TATLım lh bilmiyorum da fsh 10 un üzeri gebelik olasılığını azaltıyor diyorlar bende de öle bir durum söz konusu ama umrumda değil biliyorum ki Allah nasip ederse olmayacak hiç bir şey yok yüzden nasipse o gebelik olacakkkksu lh ve fsh kac olmali hala cozemedm
TATLım lh bilmiyorum da fsh 10 un üzeri gebelik olasılığını azaltıyor diyorlar bende de öle bir durum söz konusu ama umrumda değil biliyorum ki Allah nasip ederse olmayacak hiç bir şey yok yüzden nasipse o gebelik ins bunay gebe kaliriz. artik sabrim azalio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?