Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tabiki canim bana kac tane hastane kısir dedi resmen.evlendigim hafta hamile kalmisim.nasilda denk geldi bilmiyorum simdi tutturcam diye bir kutu test aldim ev labaratuar gibi.rabbim isterse oluyor.ama sen yinede gerekeni yap Allaha oyle havale et.hormonlari 1 ayda duzenleyen bitku kürleri var dene bence

Adetin 5. Günü başladım ben 5 gün kullandım ama muayenede çıkan kist durumuna göre günde 1 yada 2 diyor doktor ve yumurta varsa mm göre diye biliyorum ben hamile kalmadım ama kullanımı böyle olması lazım

Genelde adetin 2 veya 3.gunu baslaniyor niye bukadar gec basladi acaba

Deniyorum tabi canım ama bu ay klomen falan kullanmadım ama soğan kürü yapmıştım çok minik çikolata kisti var demişti inşaallah gitmiştir şuan doktor araştırıyorum bi yandan da çalışmalara devam eğer bu ay da olmazsa artık yine doktor yolları göründü bana alıştkm artık napıömm gideriz yeterki bebiş olsun

Öyle canim Allah baska dert keder vermesin. Bende yarin meryem suresine başlicam sizleride kalbimden geciricem. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Genelde adetin 2 veya 3.gunu baslaniyor niye bukadar gec basladi acaba
Bende hep 5. Gun basliyordm canim 9 10. Gune olgnlasmis olutordu catlatiyorduk 10. Gnde veya11. Gunde:) bn genelde 5 i duydm yumrta takibi ve asilamada. Tupbebekte 2. Gun baslaniyo. Tabo bu tedaviler kisidn kisiye degisiyo ondan degerlere gore 2 3 seclms olabolir:)

kizlar canim skldi bgn. halamkn kizi da hamileymis. kiskanmiorum ama benim neden olmuo diemeden edemedim
Kuzummm Benimde arkadaşım 3. Çocuğuna kazayla hamile kalmış ya Allah isteyen herkese versin tabi de kazayla ne demek yaaa biz bu kadar uğraşırken bu iş kazayla nasıl oluyor aklım almıyor

Öyle canim Allah baska dert keder vermesin. Bende yarin meryem suresine başlicam sizleride kalbimden geciricem. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Amin kuzummm amin birbirimize dua edelim hangimizin duasının kabul olacağını rabbim bilir allahım inşaallah bu ay bu topikkkk hamile ile dolupppp taşar

Bunuda atlaticaksn hayirlisiyla kuzum. Basit seleri film sirasnda halledebiliyorlar zatn. Iyi dusunelim hep haberlerni bkliyoruz

Kızlar 3 gün dur kasik ağrım var trk taraflı sol da diye yazmıştım bu gün misafirim geldi ikindi yemekli bende mutfakta baya bi ayakta iş yapmak zorunda kaldım şu an o kadar agrım arttı ki yürümemi bile engelleyecek şekilde sol tarafım batıyor bugün aşılamanin 9. Günü neden böyle oldum ki ben

Kuzummm Benimde arkadaşım 3. Çocuğuna kazayla hamile kalmış ya Allah isteyen herkese versin tabi de kazayla ne demek yaaa biz bu kadar uğraşırken bu iş kazayla nasıl oluyor aklım almıyor
artik ruyalarimka girio. sabredemiorim. bgn halamin kizida hamileymis habrrini aldim. benimm icin diomus ki doguramadi kaldi artik diomus. sinirlerim alt ust. allah isteyen herkese nasip etsn

artik ruyalarimka girio. sabredemiorim. bgn halamin kizida hamileymis habrrini aldim. benimm icin diomus ki doguramadi kaldi artik diomus. sinirlerim alt ust. allah isteyen herkese nasip etsn

Hayvan ne olucak dogurmakla insan olunmuyor demekki.böyle insanlarin çocuklarina acıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…