- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.161
TATLım lh bilmiyorum da fsh 10 un üzeri gebelik olasılığını azaltıyor diyorlar bende de öle bir durum söz konusu ama umrumda değil biliyorum ki Allah nasip ederse olmayacak hiç bir şey yok yüzden nasipse o gebelik olacakkkk
ins bu ay gebe kaliriz. sabrim tukenio
İnşaallah kuzummm inşaallahins bu ay gebe kaliriz. sabrim tukenio
Adetin 5. Günü başladım ben 5 gün kullandım ama muayenede çıkan kist durumuna göre günde 1 yada 2 diyor doktor ve yumurta varsa mm göre diye biliyorum ben hamile kalmadım ama kullanımı böyle olması lazımiyi aksamlar kizlar bisi sorcam siz sadece catlatma ignesimi oldunuz yoksa klomen filan kullandinizmi öncesinde ?
benim bugün adet bitti sadece 4 gün sürdü. birdahaki adet oldugumda ilk günü dogum kontrol hapi kullanmami söyledi ve aralik 24 de filan birak dedi sonra hapi birakinca kisa kanama olcak ondan sonra klomen vercek galiba iste bende tam bilmiyorum gitmedim daha randevuya var.
aranizda klomen kullanip hamile kalanlar varmi ? klomen nasil kullandiniz kac gün kullandiniz sonra kac gün gectikten sonra iliski oldu ben hicbisi anlamiyom bundan.
tecrübeleriniz varsa ve paylasirsaniz sevinirim.
Adetin 5. Günü başladım ben 5 gün kullandım ama muayenede çıkan kist durumuna göre günde 1 yada 2 diyor doktor ve yumurta varsa mm göre diye biliyorum ben hamile kalmadım ama kullanımı böyle olması lazım
Ilahi canim yok ona bakmada sabah yap bakalim inss cikarr:)Ne 1-2 saati 10 saat sonrası
Çizgiyi gördüm ya bi sevindim ,züğürt tesellisi modunda
Yarın sabah tekrar yapıcam bakalım onda çıkacak mı
Deniyorum tabi canım ama bu ay klomen falan kullanmadım ama soğan kürü yapmıştım çok minik çikolata kisti var demişti inşaallah gitmiştir şuan doktor araştırıyorum bi yandan da çalışmalara devamTabiki canim bana kac tane hastane kısir dedi resmen.evlendigim hafta hamile kalmisim.nasilda denk geldi bilmiyorum simdi tutturcam diye bir kutu test aldim ev labaratuar gibi.rabbim isterse oluyor.ama sen yinede gerekeni yap Allaha oyle havale et.hormonlari 1 ayda duzenleyen bitku kürleri var dene bence
Benim 3. Gün muayene ediyor doktorum 5. Gün yumurtaya göre başlatıyor bu ay yumurta Yok dedi hiç vermedi akışına birdahaki ay bekliyorumGenelde adetin 2 veya 3.gunu baslaniyor niye bukadar gec basladi acaba
Deniyorum tabi canım ama bu ay klomen falan kullanmadım ama soğan kürü yapmıştım çok minik çikolata kisti var demişti inşaallah gitmiştir şuan doktor araştırıyorum bi yandan da çalışmalara devameğer bu ay da olmazsa artık yine doktor yolları göründü bana alıştkm artık napıömm gideriz yeterki bebiş olsun
Bende hep 5. Gun basliyordm canim 9 10. Gune olgnlasmis olutordu catlatiyorduk 10. Gnde veya11. Gunde:) bn genelde 5 i duydm yumrta takibi ve asilamada. Tupbebekte 2. Gun baslaniyo. Tabo bu tedaviler kisidn kisiye degisiyo ondan degerlere gore 2 3 seclms olabolir:)Genelde adetin 2 veya 3.gunu baslaniyor niye bukadar gec basladi acaba
Kuzummm Benimde arkadaşım 3. Çocuğuna kazayla hamile kalmış ya Allah isteyen herkese versin tabi de kazayla ne demek yaaa biz bu kadar uğraşırken bu iş kazayla nasıl oluyor aklım almıyorkizlar canim skldi bgn. halamkn kizi da hamileymis. kiskanmiorum ama benim neden olmuo diemeden edemedim
Amin kuzummm amin birbirimize dua edelim hangimizin duasının kabul olacağını rabbim bilir allahım inşaallah bu ay bu topikkkk hamile ile dolupppp taşarÖyle canim Allah baska dert keder vermesin. Bende yarin meryem suresine başlicam sizleride kalbimden geciricem. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Amin kuzummm amin birbirimize dua edelim hangimizin duasının kabul olacağını rabbim bilir allahım inşaallah bu ay bu topikkkk hamile ile dolupppp taşar
Bunuda atlaticaksn hayirlisiyla kuzum. Basit seleri film sirasnda halledebiliyorlar zatn. Iyi dusunelim hep haberlerni bkliyoruzSagol bitanemmm valla nerdeyse belediye hopörlerinden bağıracaklardi benim regli oldugumu.... çok heyecanliyim canim pazartesi olsunda kurtulayim şu iştende.doktor büyük ihtimal problem var dedi .benim dogustan rahim agzim yapisikti ameliyatla acilmisti yine ayni problemden bahsediyor.oyüzden uyuyamiyorum heyecandan.
Bunuda atlaticaksn hayirlisiyla kuzum. Basit seleri film sirasnda halledebiliyorlar zatn. Iyi dusunelim hep haberlerni bkliyoruz
artik ruyalarimka girio. sabredemiorim. bgn halamin kizida hamileymis habrrini aldim. benimm icin diomus ki doguramadi kaldi artik diomus. sinirlerim alt ust. allah isteyen herkese nasip etsnKuzummm Benimde arkadaşım 3. Çocuğuna kazayla hamile kalmış ya Allah isteyen herkese versin tabi de kazayla ne demek yaaa biz bu kadar uğraşırken bu iş kazayla nasıl oluyor aklım almıyor
bende okucam cnm. biktim bgn annem geldi. oda benimle birlikte yazik uzuluo ama hissrttirmemeye calisio. hic bu kadar uzulmemistmBende cok istiyorum cok yoruldum 2 yildir.yarindan utibaren hergun meryem suresini okuyacagim.
artik ruyalarimka girio. sabredemiorim. bgn halamin kizida hamileymis habrrini aldim. benimm icin diomus ki doguramadi kaldi artik diomus. sinirlerim alt ust. allah isteyen herkese nasip etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?