Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayvan ne olucak dogurmakla insan olunmuyor demekki.böyle insanlarin çocuklarina acıyorum
ay cnm rabbimin yuzu suyu hurmetine bgn teheccude kalkicm allahin izni ile. benle birlikte ne kdr isteyen varsa herkese dua edicm. malesef orda burda cok afedersin yatarken hamile kaliolar. ama yuz.karasi yuzune vurlmaz insanin

ay cnm rabbimin yuzu suyu hurmetine bgn teheccude kalkicm allahin izni ile. benle birlikte ne kdr isteyen varsa herkese dua edicm. malesef orda burda cok afedersin yatarken hamile kaliolar. ama yuz.karasi yuzune vurlmaz insanin
Veren de alan da allah kendilerine verilen bu lütfü böyle nispet yapmak ne kadar cahilce rabbim sağlık sıhhat versin ama neyin kimin ne olacağı hiç belli olmaz

Veren de alan da allah kendilerine verilen bu lütfü böyle nispet yapmak ne kadar cahilce rabbim sağlık sıhhat versin ama neyin kimin ne olacağı hiç belli olmaz
oyle cnm. allah herkesin cocuguna saglik, sihhat, iyi ahlakli erdemli olmayi nasio etsin. hep derim. memur olmadan once engelli bakim merkeznde calistim. vardir allahin bildigi, vardir gecirilcek imtihanimiz. rabbim yeterki saglikli versin.

artik ruyalarimka girio. sabredemiorim. bgn halamin kizida hamileymis habrrini aldim. benimm icin diomus ki doguramadi kaldi artik diomus. sinirlerim alt ust. allah isteyen herkese nasip etsn
Hiç kimseyi dinleme duyma bu süreç çok yıpratıcı her şeyi derler bende umursamıyorum diyorum ama artık biraz biraz takılmaya başladım korunurken çok güzeldi herşey ama şimdi bi çok şeyi deneyip olmaması çok yıpratıcı ama olsun rabbim beterinden korusun inşaallah çektiklerimizin mükafatını alacağız tatlım üzülme

tamam canim bakalim benim doktor kacinci gün diyecek yine paylasirim burda herseyi sagol

yanlis yazmisim sana yazcaktim canim yani hapi kullanmaya basladiktan sonra 12. gün filan yumurtlama oluyor iliskide o günlerde olmali

vuslatahasretim Wonder-woman siz regl oldnz mu kizlar aklima geldi inss olmadiniz hala kacrdm sizo hizlica okumaua clastm da:))
evet canim 18. gün adet oldum ben dr la konustuktan sonra rahatladim stres gecti adet basladi normalde 13 gün kadar sürerdi cok kanardi bende bu defa sadece 4 gün sürdü adet az kanadi ve dün bitti. doktor yeni tedavi uygulayacak baska dr a basladim. klomenden bahsetti galiba tam hatirlamiyorum randevuya gidince anlatacak bana herseyi insallah bakalim yeni yil da gelir bebegimiz.

Benmde ignedm sora 18 19 da gelrdi regl canim. Benm hep 4 gun bilemedn 5 gun surer senin cok uzunms ya:) tabi canim stres cok etkili farknda olmadn bunaltiyoriz kendimizi elde degl ki malesf. Yeni doktorun hayirli gelsn inss guzel haberler al 2019 a grup hamis olark girdn topluca inss )

yanlis yazmisim sana yazcaktim canim yani hapi kullanmaya basladiktan sonra 12. gün filan yumurtlama oluyor iliskide o günlerde olmali
Gunden ziyade yumrta boyu onemli aslinda oyuzden takip yapiyolar her kadnin yumtlama gunu degisiyo illa 14 degl kimnde erken kimnde gec takip cok iyibbisi oyuzden mutlaka genis aralikli herzamani degerlendir zarar degl yarar olur kuzum:) kimisnde 9 10 da oluyoms misal erkenden kacirmamak lazim sperm olsn icerde zatn 2 2 gn kaliyo diyolarriske atmamak en iyisi:)

kizlar bakin meryem suresi hakkinda ne buldum ben deneyecegim insallah bi faydasi olur sonuc anca subat baslangicinda filan belli olur insallah bosa gitmese ya bende faydasi olmasi bile bekleyenlere faydasi olsun insallah

Eklentiler

• 31876870-2BD2-4A0D-BCD4-8F3BD5ACA5D8.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 45
vuslatahasretim Wonder-woman siz regl oldnz mu kizlar aklima geldi inss olmadiniz hala kacrdm sizo hizlica okumaua clastm da:))
Olduk canım. Ama benim hala miğdem bulanıo nasıl bi pskolojiye soktuysam kendimi. Bu ay iğne ilaç yok dedi doktorum hatta, soğan suyu içiyim de içim temizlensin diyorum :)

insallah canim bir an önce subat gelsin istiyorum bende belli olsun diye. benim cok uzun sürüyordu cok agrili oluyordu cok fazla kaniyordu hap kullandim azaldi simdi.

tamam canim dr bi baslasinda kontrol eder ona göre söyler. böyle zamanlamaya göre iliskiye girmek ve sürekli aklinda bunlarin olmasi cok kötü ya sanki böyle bir görevi yerine getiriyormussun gibi insallah düzelir herseyde bir an önce hamile oluruz.

Oyle oluyo biraz oyle degilms gibi havada olmali elinizden geldgnce iste uzun sure cocuk olmaynca rutin goreve donuyo bazen:) inss canimm

Olduk canım. Ama benim hala miğdem bulanıo nasıl bi pskolojiye soktuysam kendimi. Bu ay iğne ilaç yok dedi doktorum hatta, soğan suyu içiyim de içim temizlensin diyorum :)
Cok faydali diyorlar rahmi trmzliyorms ben kullanmadm ama hep duydm burdanda. Inss bidahaki aylara:)

kizlar bakin meryem suresi hakkinda ne buldum ben deneyecegim insallah bi faydasi olur sonuc anca subat baslangicinda filan belli olur insallah bosa gitmese ya bende faydasi olmasi bile bekleyenlere faydasi olsun insallah
Okuyun canim bnce mutlaka ben cok duydum bunla kalani bu au banada bikactane okunmstu

Okuyun canim bnce mutlaka ben cok duydum bunla kalani bu au banada bikactane okunmstu
surenin kendisi cok uzun ben bir defa okudum sadece adet olmadan önce cok gec duydum bunu.
ama fotograf olarak ekledim belirli sureler yazilmaliymis filan fotograf olarak koydum. artik biliyorum birdaha deneyene kadar daha cok okumaya caliscam. toplaminda 41 tane olmasi lazimmis galiba bi tane okudum kaldi 40 :)

morasigi canim senin nasil gidiyor hamilelik degisik ne hissediyorsun ? :) bu gebelik takvimi cok güzel birsey resimlerle görüyoruz bizde. insallah rahat gecer ve kolay dogum yaparsin canim. ekledigim fotograftada kolay dogum icin kisa bi formül yaziyodu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…