- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.201
Allah razı olsun canım. Ben de dün başladım meryem suresine 41 gün okuycam, hatta bugünkünü daha şimdi okudum dua ettim hepimize, Allahım kabul etsin dualarımızıkizlar bakin meryem suresi hakkinda ne buldum ben deneyecegim insallah bi faydasi olur sonuc anca subat baslangicinda filan belli olur insallah bosa gitmese ya bende faydasi olmasi bile bekleyenlere faydasi olsun insallah
Allah kabul etsin kuzummmmAllah razı olsun canım. Ben de dün başladım meryem suresine 41 gün okuycam, hatta bugünkünü daha şimdi okudum dua ettim hepimize, Allahım kabul etsin dualarımızı
Evet kuzum cok uzun:) 41 olmadi bnde malesef sayi ama sukur rabbim nasip etti. Anlami cok guzel onemli birde secde kismi varms yaziyoms onuda bitanidk solemsti bana ben bilmiyodumsurenin kendisi cok uzun ben bir defa okudum sadece adet olmadan önce cok gec duydum bunu.
ama fotograf olarak ekledim belirli sureler yazilmaliymis filan fotograf olarak koydum. artik biliyorum birdaha deneyene kadar daha cok okumaya caliscam. toplaminda 41 tane olmasi lazimmis galiba bi tane okudum kaldi 40 :)
Daha mutluyum sukur kuzum bi degisklik yok yemek alskanliklari disnda arasira regl bnzeri agrilar rahmde devm ediyo batmalr. Cok yeni daha bende yrni farkna varmaya calisiyorm:) mtlaka bakaym canim cok sagolmorasigi canim senin nasil gidiyor hamilelik degisik ne hissediyorsun ? :) bu gebelik takvimi cok güzel birsey resimlerle görüyoruz bizde. insallah rahat gecer ve kolay dogum yaparsin canim. ekledigim fotograftada kolay dogum icin kisa bi formül yaziyodu..
Evet ben de çok duydum, bi kaç atkadaşımdan da duydum. Hazır yolun başındayken yapıyım dedim de içebilir miyim onu da bilmiyorum. Deniycem en azındanCok faydali diyorlar rahmi trmzliyorms ben kullanmadm ama hep duydm burdanda. Inss bidahaki aylara:)
amin canim allah razi olsun bende bugünden baslayacagim. 41 gün boyunca hergün bitanemi okunacak toplam 41 tane ?Allah razı olsun canım. Ben de dün başladım meryem suresine 41 gün okuycam, hatta bugünkünü daha şimdi okudum dua ettim hepimize, Allahım kabul etsin dualarımızı
secde kismi ne anlamadim canim. ben normal okuyorum bastan sonaEvet kuzum cok uzun:) 41 olmadi bnde malesef sayi ama sukur rabbim nasip etti. Anlami cok guzel onemli birde secde kismi varms yaziyoms onuda bitanidk solemsti bana ben bilmiyodum
cok güzel canim :) allah mutlulugunu daim etsinDaha mutluyum sukur kuzum bi degisklik yok yemek alskanliklari disnda arasira regl bnzeri agrilar rahmde devm ediyo batmalr. Cok yeni daha bende yrni farkna varmaya calisiyorm:) mtlaka bakaym canim cok sagol
Amiiin canımm inşallahhAllah kabul etsin kuzummmm
Her gün bi tane okumak gerekiyomuş canım, yani 41 gün okunması gerekiyomuş ara vermeden. Ben regl olucam 1-2 güne o zaman annem okuycak yerime canım, ara vermeden okunması gerekiyomuş çünküamin canim allah razi olsun bende bugünden baslayacagim. 41 gün boyunca hergün bitanemi okunacak toplam 41 tane ?
Meryem suresinin içerisinde tilavet secdesi var kuzum, yani yapılması zorunlu bi secde. Her okuduktan sonra yapmak şart. Google a yaz tilavet secdesi diye, basit bi şey zaten canımsecde kismi ne anlamadim canim. ben normal okuyorum bastan sona
tamam bende baslayacagim ama regl olunca kim okuyacak bilmiyorum annemin vakti olmuyor yapmaz yapamazHer gün bi tane okumak gerekiyomuş canım, yani 41 gün okunması gerekiyomuş ara vermeden. Ben regl olucam 1-2 güne o zaman annem okuycak yerime canım, ara vermeden okunması gerekiyomuş çünkü
meryem suresinin 58. ayetinde bir defa yapiliyormus. kibleye dogru dönüp allahu ekber deyip secdeye varip subhanel rabbiyel ala dedikten sonra tekrar allahu ekber diyerek kalkmak gerekiyormus sadece o kadar.Meryem suresinin içerisinde tilavet secdesi var kuzum, yani yapılması zorunlu bi secde. Her okuduktan sonra yapmak şart. Google a yaz tilavet secdesi diye, basit bi şey zaten canım
Bnde blmedgmden oyle okumstm canim bi ayette parantz icnde secde yaziyor 58. Olmasi lazim orda secde etmek gerekiyoms ve secde duasi okunuyoms bnde hic blmitormdm okadr gens blgm yok:)secde kismi ne anlamadim canim. ben normal okuyorum bastan sona
Selam tatlim bnde aynen bole duymstm. Allah kabul etsn hepinizinkini. Bide bunu okurken biyet cok onemliyms ona gore kisilere dagitiliyoms icten dileyp isticMeryem suresinin içerisinde tilavet secdesi var kuzum, yani yapılması zorunlu bi secde. Her okuduktan sonra yapmak şart. Google a yaz tilavet secdesi diye, basit bi şey zaten canım
Tam bilmiyorum ama olur herhalde canım, sonuçta öyle de okunmuş olucaktamam bende baslayacagim ama regl olunca kim okuyacak bilmiyorum annemin vakti olmuyor yapmaz yapamazinternetten acip dinlesem acaba olurmu ?
Aynen canım, sure bitince yap daha rahat olur. Bir de secdeden ayağa kalkarken bi şey söyleniyo o da yazar internette. Ben de yazabilirim buraya da harfleri yanlış yazarım diye yazmadımmeryem suresinin 58. ayetinde bir defa yapiliyormus. kibleye dogru dönüp allahu ekber deyip secdeye varip subhanel rabbiyel ala dedikten sonra tekrar allahu ekber diyerek kalkmak gerekiyormus sadece o kadar.
bide ister o ayete geldiginde ister okumak tamamen bittikten sonra yapilabiliniyormus böyle anladim ben
Amiin Allah hepimizin dualarını kabul etsin canım. Tabi ki niyet önemlidir, ona göre vermek lazım zaten başka kişilere okuması içinSelam tatlim bnde aynen bole duymstm. Allah kabul etsn hepinizinkini. Bide bunu okurken biyet cok onemliyms ona gore kisilere dagitiliyoms icten dileyp isticek senin cocugun olmasini. Ins guzel haberlerinizi duyarm dualarm szle
Canım kaçıncı günün bu günKızlar günaydın
Bu sabah yine test yaptım yine negatif , dün birkaç sonra çok silik de olsa çizgi belirmişti bu defa o da yok .
Yarın sabah kan verince netleşicek ama umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?