Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar bakin meryem suresi hakkinda ne buldum ben deneyecegim insallah bi faydasi olur sonuc anca subat baslangicinda filan belli olur insallah bosa gitmese ya bende faydasi olmasi bile bekleyenlere faydasi olsun insallah
Allah razı olsun canım. Ben de dün başladım meryem suresine 41 gün okuycam, hatta bugünkünü daha şimdi okudum dua ettim hepimize, Allahım kabul etsin dualarımızı

Evet kuzum cok uzun:) 41 olmadi bnde malesef sayi ama sukur rabbim nasip etti. Anlami cok guzel onemli birde secde kismi varms yaziyoms onuda bitanidk solemsti bana ben bilmiyodum

Daha mutluyum sukur kuzum bi degisklik yok yemek alskanliklari disnda arasira regl bnzeri agrilar rahmde devm ediyo batmalr. Cok yeni daha bende yrni farkna varmaya calisiyorm:) mtlaka bakaym canim cok sagol

Allah razı olsun canım. Ben de dün başladım meryem suresine 41 gün okuycam, hatta bugünkünü daha şimdi okudum dua ettim hepimize, Allahım kabul etsin dualarımızı
amin canim allah razi olsun bende bugünden baslayacagim. 41 gün boyunca hergün bitanemi okunacak toplam 41 tane ?

amin canim allah razi olsun bende bugünden baslayacagim. 41 gün boyunca hergün bitanemi okunacak toplam 41 tane ?
Her gün bi tane okumak gerekiyomuş canım, yani 41 gün okunması gerekiyomuş ara vermeden. Ben regl olucam 1-2 güne o zaman annem okuycak yerime canım, ara vermeden okunması gerekiyomuş çünkü

secde kismi ne anlamadim canim. ben normal okuyorum bastan sona
Meryem suresinin içerisinde tilavet secdesi var kuzum, yani yapılması zorunlu bi secde. Her okuduktan sonra yapmak şart. Google a yaz tilavet secdesi diye, basit bi şey zaten canım

Her gün bi tane okumak gerekiyomuş canım, yani 41 gün okunması gerekiyomuş ara vermeden. Ben regl olucam 1-2 güne o zaman annem okuycak yerime canım, ara vermeden okunması gerekiyomuş çünkü
tamam bende baslayacagim ama regl olunca kim okuyacak bilmiyorum annemin vakti olmuyor yapmaz yapamaz internetten acip dinlesem acaba olurmu ?

Meryem suresinin içerisinde tilavet secdesi var kuzum, yani yapılması zorunlu bi secde. Her okuduktan sonra yapmak şart. Google a yaz tilavet secdesi diye, basit bi şey zaten canım
meryem suresinin 58. ayetinde bir defa yapiliyormus. kibleye dogru dönüp allahu ekber deyip secdeye varip subhanel rabbiyel ala dedikten sonra tekrar allahu ekber diyerek kalkmak gerekiyormus sadece o kadar.
bide ister o ayete geldiginde ister okumak tamamen bittikten sonra yapilabiliniyormus böyle anladim ben

Selam tatlim bnde aynen bole duymstm. Allah kabul etsn hepinizinkini. Bide bunu okurken biyet cok onemliyms ona gore kisilere dagitiliyoms icten dileyp isticek senin cocugun olmasini. Ins guzel haberlerinizi duyarm dualarm szle

Aynen canım, sure bitince yap daha rahat olur. Bir de secdeden ayağa kalkarken bi şey söyleniyo o da yazar internette. Ben de yazabilirim buraya da harfleri yanlış yazarım diye yazmadım

Selam tatlim bnde aynen bole duymstm. Allah kabul etsn hepinizinkini. Bide bunu okurken biyet cok onemliyms ona gore kisilere dagitiliyoms icten dileyp isticek senin cocugun olmasini. Ins guzel haberlerinizi duyarm dualarm szle
Amiin Allah hepimizin dualarını kabul etsin canım. Tabi ki niyet önemlidir, ona göre vermek lazım zaten başka kişilere okuması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…