- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.221
İğneden sonraki 12. günCanım kaçıncı günün bu gün
Erken canım henüz 14. Günü bekle bence moralini bozma şu an belki kanda çıkar ama idrarda biliyorsun geç cikiyoİğneden sonraki 12. gün
En net kan canim idrarda hemen cikmayaboliyo daha erken yorum yapmk guc tabi kimnde gec dolleniyor. Iyide olsa kotude olsa kanda belirsizlk kalkiyor enazndan :s dualarim sizinleKızlar günaydın
Bu sabah yine test yaptım yine negatif , dün birkaç sonra çok silik de olsa çizgi belirmişti bu defa o da yok .
Yarın sabah kan verince netleşicek ama umudum yok
Senin esinde benim gibi heyecanli:) yaptir canim ama 12. Gun diyolar bide yapsanda tekrarlama istiyor olsn ver bnce ama yine gunu zamani gelnce vermen gerekiyo negstifse pozitife donebiliyorBenim aşılamanin 10. Günü bu gün kan tahlili yapsam çıkar mi eşim saba h kalktı hadi gidip yaptıralım diyo A AloeeVeraaMorasigi Anneyimbenanne35
Yani doktorum da yarın çağırmıştı kontrole aslında bana da erken gibi geliyor ama sonucu yazarım inşallah gidersemSenin esinde benim gibi heyecanli:) yaptir canim ama 12. Gun diyolar bide yapsanda tekrarlama istiyor olsn ver bnce ama yine gunu zamani gelnce vermen gerekiyo negstifse pozitife donebiliyor2 3 gun sora bida verirsin
Varsa yinede cikar 10 ustu bi deger olmali demsti bana gecn ay o civrlar. Yaz canim hadi insssYani doktorum da yarın çağırmıştı kontrole aslında bana da erken gibi geliyor ama sonucu yazarım inşallah gidersem
edin ısrar ediyosa ver kuzum ama negatif çıkınca üzülme ki adetin gelmesini bekle önce negatif sonra pozitife donuyor çünkü eşime diyebilirsin az daha bekleyelim diye sonra kafası karışıyor insaninBenim aşılamanin 10. Günü bu gün kan tahlili yapsam çıkar mi eşim saba h kalktı hadi gidip yaptıralım diyo A AloeeVeraaMorasigi Anneyimbenanne35
Ben erken değerlerde öğrenmekten bile korkuyorum bide negatif olursa gerçekten insanı mahvediyor bi durum bakalım bu gitmem gibi yarın da çalışıyor zaten bakalım hayırlısıedin ısrar ediyosa ver kuzum ama negatif çıkınca üzülme ki adetin gelmesini bekle önce negatif sonra pozitife donuyor çünkü eşime diyebilirsin az daha bekleyelim diye sonra kafası karışıyor insanin
Aşılamada net sonuç ne zaman çıkar bilmiyorum canım ama kanda çıkma ihtimali var, yani düşük de olsa sonuç bi fikir verebilirBenim aşılamanin 10. Günü bu gün kan tahlili yapsam çıkar mi eşim saba h kalktı hadi gidip yaptıralım diyo A AloeeVeraaMorasigi Anneyimbenanne35
Ben bildiğin gibiyim canım. Bugün ya da yarın regl olucam onu bekliyorum. Sonra 3.günü hormon tahlillerimi yaptırıyım diyorum 2 aydır yaptırmadım. Bi de bu kez b12 d vitamini falan hepsine baktırıyım bakalım ne alemdeler. Sen nasılsın kuzumkizlar napiosunuz. nasilsiniz.
bende tahlilleri yaotirdim cnm. d vitamini eksik. bende bgn yarin bekliorum regl olmayi. heemn tedaviye baslamayi 4 gozle bekliormBen bildiğin gibiyim canım. Bugün ya da yarın regl olucam onu bekliyorum. Sonra 3.günü hormon tahlillerimi yaptırıyım diyorum 2 aydır yaptırmadım. Bi de bu kez b12 d vitamini falan hepsine baktırıyım bakalım ne alemdeler. Sen nasılsın kuzum
Benim daha önce hiç d vitamini bakılmadı canım hamile kalmada o da çok etkiliymiş takviye kullanıyo musun? B12 bakılmıştı ama 5-6 ay önce normalden biraz düşüktü o da ama takviye gerektirmiyo dedi o zaman doktor. D vitaminini çok merak ediyorum şu an.bende tahlilleri yaotirdim cnm. d vitamini eksik. bende bgn yarin bekliorum regl olmayi. heemn tedaviye baslamayi 4 gozle bekliorm
cnm sana dedimmi bilmiorm doktor bana bitamin yazdi. pregnom die. onda heosi vr onu kullaniormBenim daha önce hiç d vitamini bakılmadı canım hamile kalmada o da çok etkiliymiş takviye kullanıyo musun? B12 bakılmıştı ama 5-6 ay önce normalden biraz düşüktü o da ama takviye gerektirmiyo dedi o zaman doktor. D vitaminini çok merak ediyorum şu an.
Hadi hayırlısıyla gelsin inşallah da tedavine başla canım
Ben bildiğin gibiyim canım. Bugün ya da yarın regl olucam onu bekliyorum. Sonra 3.günü hormon tahlillerimi yaptırıyım diyorum 2 aydır yaptırmadım. Bi de bu kez b12 d vitamini falan hepsine baktırıyım bakalım ne alemdeler. Sen nasılsın kuzum
Benim daha önce hiç d vitamini bakılmadı canım hamile kalmada o da çok etkiliymiş takviye kullanıyo musun? B12 bakılmıştı ama 5-6 ay önce normalden biraz düşüktü o da ama takviye gerektirmiyo dedi o zaman doktor. D vitaminini çok merak ediyorum şu an.
Hadi hayırlısıyla gelsin inşallah da tedavine başla canım
bende tahlilleri yaotirdim cnm. d vitamini eksik. bende bgn yarin bekliorum regl olmayi. heemn tedaviye baslamayi 4 gozle bekliorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?