Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben erken değerlerde öğrenmekten bile korkuyorum bide negatif olursa gerçekten insanı mahvediyor bi durum bakalım bu gitmem gibi yarın da çalışıyor zaten bakalım hayırlısı
hayırlısı inşalalh kuzum senin günler gelip çatıyor benm daha 9. gunum bugün bakalım nasıl olcak

Bugun kesin birsey cikmaz belji daha ignenin etkisi bile gecmemistir.en azindan 13 14.gunü bekle bence.çok zor biliyorum ama bitaz daha sabır
Cok haklısın canım da doktirum da yarin kan tahlili icin cagirdi bizi bizde yarin gidemicez bu gub esim evde diye aslinda yarin da riskli doktorun bi bildiği vardır dedik ama sanırım beklemek en iyisi kii hiç cesaretim yok sabahtan bu yana bi hazırlanıp çıkmadım evden

hayırlısı inşalalh kuzum senin günler gelip çatıyor benm daha 9. gunum bugün bakalım nasıl olcak
Sol Kasiğım cok agriyor aksam buraya yazdım ama bi kişi bile birşey yazmadı erken den uyudum sonra bende. Dün ikindi ye.ekli misafirim vardı üç gündür sol kasik agrım vardı ara ara ama dün mutfakta biraz ayakta iş yapmak zorunda kaldım misafir gidince makinaya bile bulaşıkları koyamadım çok agrım oldu korktum açıkçası

D vitamini duskliginden korkmayn kizlar maldelmor ampul veriyolar kirip iciyorsunuz hemen yukseltiyor bide yiyeck icecklede destklednz mi tamam. Kolay yukselen bisi

Bende erkenden yattim.uyuya kalmisim.sabah oldu diye kaljtim daha 23.30

Evet benimde cok dusuk doktor bu ara bulantin olur dedi bi daha ki ay kullan dedi bende dogak yollardan almaya calisiyorum mide bulandirici demekki o kadar

Ben ogluma hamikeyken doktor 1 poset vitamin verdi.balik yagi c vitamini dvitamini multivitamin folik asid kutu kutu ilac simdi veriyorlarmi bilmiyorum.ben icememistim hiç birini. D vitaminini ihmal etme ama icemiyorsan bir parca ekmegin üzerine döküp iç

Canim benim insallah tutar insallah tutar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…