- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.241
Selam kizlar. Yavas yavas ignenin tesiri gidiyor qaliba.
Benim aşılamanin 10. Günü bu gün kan tahlili yapsam çıkar mi eşim saba h kalktı hadi gidip yaptıralım diyo A AloeeVeraaMorasigi Anneyimbenanne35
Sabah test yapcak arkadas vardi serapti sanirim etiket yapamadim tam hatirlayamadim:) kiz da kalkmadn mi hafi meraktayizz
doktorunu degistirdinmi cnm senBende canim bende kasim bos gecicek aralik ayi gelsede baslasam yeni tedaviye diye yerimde duramiyorum
hayırlısı inşalalh kuzum senin günler gelip çatıyor benm daha 9. gunum bugün bakalım nasıl olcakBen erken değerlerde öğrenmekten bile korkuyorum bide negatif olursa gerçekten insanı mahvediyor bi durum bakalım bu gitmem gibi yarın da çalışıyor zaten bakalım hayırlısı
Cok haklısın canım da doktirum da yarin kan tahlili icin cagirdi bizi bizde yarin gidemicez bu gub esim evde diye aslinda yarin da riskli doktorun bi bildiği vardır dedik ama sanırım beklemek en iyisi kii hiç cesaretim yok sabahtan bu yana bi hazırlanıp çıkmadım evdenBugun kesin birsey cikmaz belji daha ignenin etkisi bile gecmemistir.en azindan 13 14.gunü bekle bence.çok zor biliyorum ama bitaz daha sabır
Canim cizgin kalinlasms ama kalinlasmasida onemli hala belrgin duruyor 14. Gun tekrarla bnce:)Selam kizlar. Yavas yavas ignenin tesiri gidiyor qaliba.
Sol Kasiğım cok agriyor aksam buraya yazdım ama bi kişi bile birşey yazmadı erken den uyudum sonra bende. Dün ikindi ye.ekli misafirim vardı üç gündür sol kasik agrım vardı ara ara ama dün mutfakta biraz ayakta iş yapmak zorunda kaldım misafir gidince makinaya bile bulaşıkları koyamadım çok agrım oldu korktum açıkçasıhayırlısı inşalalh kuzum senin günler gelip çatıyor benm daha 9. gunum bugün bakalım nasıl olcak
D vitamini duskliginden korkmayn kizlarBenim daha önce hiç d vitamini bakılmadı canım hamile kalmada o da çok etkiliymiş takviye kullanıyo musun? B12 bakılmıştı ama 5-6 ay önce normalden biraz düşüktü o da ama takviye gerektirmiyo dedi o zaman doktor. D vitaminini çok merak ediyorum şu an.
Hadi hayırlısıyla gelsin inşallah da tedavine başla canım
Sagol canim bilgi icn insss sevinir yaa:)Canim onun yine 2.cizgi cikmis.yarin kan vericekmiş insallah onunda yüzü güler
doktorunu degistirdinmi cnm sen
D vitamini duskliginden korkmayn kizlarmaldelmor ampul veriyolar kirip iciyorsunuz hemen yukseltiyor bide yiyeck icecklede destklednz mi tamam. Kolay yukselen bisi
Selam kizlar. Yavas yavas ignenin tesiri gidiyor qaliba.
Banada verdi ampul seklinde 1 kere ictim .midemi cok bulandirdi.
Sol Kasiğım cok agriyor aksam buraya yazdım ama bi kişi bile birşey yazmadı erken den uyudum sonra bende. Dün ikindi ye.ekli misafirim vardı üç gündür sol kasik agrım vardı ara ara ama dün mutfakta biraz ayakta iş yapmak zorunda kaldım misafir gidince makinaya bile bulaşıkları koyamadım çok agrım oldu korktum açıkçası
Evet benimde cok dusuk doktor bu ara bulantin olur dedi bi daha ki ay kullan dedi bende dogak yollardan almaya calisiyorum mide bulandirici demekki o kadar
Cok haklısın canım da doktirum da yarin kan tahlili icin cagirdi bizi bizde yarin gidemicez bu gub esim evde diye aslinda yarin da riskli doktorun bi bildiği vardır dedik ama sanırım beklemek en iyisi kii hiç cesaretim yok sabahtan bu yana bi hazırlanıp çıkmadım evden
aa ben tuplerin aciktir die tahmin ediorm. hemen baslarsin insDegistirmedim canim diger 2 doktoru da denedim onlar daha kötüydü.oyüzden bu doktora mecburum...yarin rahim filmine gore tedavi plani yapicaz dedi.bakalim
aa ben tuplerin aciktir die tahmin ediorm. hemen baslarsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?