- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.261
Ben ogluma hamikeyken doktor 1 poset vitamin verdi.balik yagi c vitamini dvitamini multivitamin folik asid kutu kutu ilac simdi veriyorlarmi bilmiyorum.ben icememistim hiç birini. D vitaminini ihmal etme ama icemiyorsan bir parca ekmegin üzerine döküp iç
Vitamin verdiğini söylemiştin canım ne güzel hepsi giriyo vücuduna, bakalım ben de bi multivitamin sorayım bari doktoruma, zaten sonuçlara göre verir belki canımcnm sana dedimmi bilmiorm doktor bana bitamin yazdi. pregnom die. onda heosi vr onu kullaniorm
Bugün ya da yarın bat canım. Şimdilik gelicek gibi değil kuzum yarın da gelmezse normal bi test deniyim bakalım ama negatif olucaktır eminim :) bi pozitif çıksa halay başı olcam çekcez birlikteIyi dusunmüssun canim senin regl bugun degilmiydi patlat bitane erken gebelik testi istermisin poziyif ciksin .inan kendim kadar sevinicem.kızlar yine halayaa
D vitamini çok etkiliyomuş hamile kalmayı canım ya çok düşükse bi takviye versinler. Benim nasıl hiç bilmiyorum bakalım nasıl çıkcakBenimde d vitamini yerlerde 6 ay once dahiliyeci bakmisti.hatta iyi dislerin kırilmiyor bu degerlerle demislerdi.bende yarin sorayim doktora belki dedigin gibi o da etkilidir
of artik bu ay da elimiz bos olmasin cnm. yaaVitamin verdiğini söylemiştin canım ne güzel hepsi giriyo vücuduna, bakalım ben de bi multivitamin sorayım bari doktoruma, zaten sonuçlara göre verir belki canım
bende oyle aksamki mevzudan sonra baya kafaya taktim.Insallah canim zaman uzadikca sagligim bozuluyor geriliyorum.
Bugün ya da yarın bat canım. Şimdilik gelicek gibi değil kuzum yarın da gelmezse normal bi test deniyim bakalım ama negatif olucaktır eminim :) bi pozitif çıksa halay başı olcam çekcez birlikte2-3 gün önce sabahları kasık ağrım oluyodu erken olcam sandım. Şimdi hiç ağrı yok hayret
of artik bu ay da elimiz bos olmasin cnm. yaa
ay zaten onlarin hasta olmalarindan bikiorm bazen. ovulasyondan sonra hasta ol diyorum esime.:)Benim esimde yine grip oldu.hemde öyle böyle degil rahim filminden sonra iliski yasagi koymazsa bu ay kendim ovulasyonla takip ediyim dedim.adam grip oldu hemde nasil bir gripse...grip mikrobu sperm kalitesini yüzde 70 düsürüyormuş ce bu mikrobun etkisi 2 ayda geciyormuş.bende hic sans yok.klomen kullanirkende olmustu aynisi.
ay zaten onlarin hasta olmalarindan bikiorm bazen. ovulasyondan sonra hasta ol diyorum esime.:)
Öyleymiş kuzum ampullerle çabuk yükseliyomuş. Ama vücut için çok önemli bi vitamin. Gebeliği de etkiliyomuş, Allah korusun d vitamini eksikliğinde kanser hücreleri de kolay çoğalabiliyomuş o yüzden sağlık için d vitamininin iyi olması gerekiyo demek kiD vitamini duskliginden korkmayn kizlarmaldelmor ampul veriyolar kirip iciyorsunuz hemen yukseltiyor bide yiyeck icecklede destklednz mi tamam. Kolay yukselen bisi
amin cnm belli,olmaz. belki tutuverir. bizde o donemlerde illaki tartisiyoruz. sinir oluyorum cok o zamanBiz acele ettikce birsey cikiyor. benim esim sagolsun yaz kış grip oluyor.Allahim yardim etsin bize.
Gerçekten öyle canım Allah ol dedi mi oluyo işte gerisi hikaye.Benim d vitaminide b12 de hattinden fazla düşük cnm ama merak etme Allah ol deyince oluyo merak etme sen ben senden cok cok umutluyum A AloeeVeraa
Benim de kayınvalidem bi ara kullanıyodu ekmeğin üstüne döküp atıyodu ağzına canım :) demek ki çok kötüymüşBanada verdi ampul seklinde 1 kere ictim .midemi cok bulandirdi.
Aaa sen de söylemişsin bak burda, ekmeğin üzerine dökünce çok anlaşılmıyo herhalde tadıBen ogluma hamikeyken doktor 1 poset vitamin verdi.balik yagi c vitamini dvitamini multivitamin folik asid kutu kutu ilac simdi veriyorlarmi bilmiyorum.ben icememistim hiç birini. D vitaminini ihmal etme ama icemiyorsan bir parca ekmegin üzerine döküp iç
Evet artık bi sonuç alsak çok iyi olcak canım, bunaldım. Gerçi ben hep ocakta her şey daha iyi olur gözüyle bakıyorum bu aralar ama inşallah hepimizin bebişleri gelir artıkof artik bu ay da elimiz bos olmasin cnm. yaa
evet cnm ins bakalm. merakla bekliorum bende. izmirde olanlrla bir gun toplansakmi nasil olurEvet artık bi sonuç alsak çok iyi olcak canım, bunaldım. Gerçi ben hep ocakta her şey daha iyi olur gözüyle bakıyorum bu aralar ama inşallah hepimizin bebişleri gelir artık
Ayy beni heyecanlandırıyosunuz kuzuum :) inşallah öyledir ama yumurtlamada tek bi ilişkiyle zor gibi geliyo. Bakalım bekliyim nolucakYa ozaman kesin var birşey...ayyy hadi ibsallah .sonucta herkesin bunyesi farkli iyilesme süreci farkli.belkide esinin degerleri düzelmistir
Olabilir aslında, ben gelmeye çalışırım kuzumevet cnm ins bakalm. merakla bekliorum bende. izmirde olanlrla bir gun toplansakmi nasil olur
Cok haklısın canım da doktirum da yarin kan tahlili icin cagirdi bizi bizde yarin gidemicez bu gub esim evde diye aslinda yarin da riskli doktorun bi bildiği vardır dedik ama sanırım beklemek en iyisi kii hiç cesaretim yok sabahtan bu yana bi hazırlanıp çıkmadım evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?