Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok dusuk zaten 10 larda degerim b12 ignesi verdi onu vuruldum o igne bile cok fayda etti cnm kesinlikle ihmal edilmemesi gerekir

cnm sana dedimmi bilmiorm doktor bana bitamin yazdi. pregnom die. onda heosi vr onu kullaniorm
Vitamin verdiğini söylemiştin canım ne güzel hepsi giriyo vücuduna, bakalım ben de bi multivitamin sorayım bari doktoruma, zaten sonuçlara göre verir belki canım

Iyi dusunmüssun canim senin regl bugun degilmiydi patlat bitane erken gebelik testi istermisin poziyif ciksin .inan kendim kadar sevinicem.kızlar yine halayaa
Bugün ya da yarın bat canım. Şimdilik gelicek gibi değil kuzum yarın da gelmezse normal bi test deniyim bakalım ama negatif olucaktır eminim :) bi pozitif çıksa halay başı olcam çekcez birlikte 2-3 gün önce sabahları kasık ağrım oluyodu erken olcam sandım. Şimdi hiç ağrı yok hayret

Benimde d vitamini yerlerde 6 ay once dahiliyeci bakmisti.hatta iyi dislerin kırilmiyor bu degerlerle demislerdi.bende yarin sorayim doktora belki dedigin gibi o da etkilidir
D vitamini çok etkiliyomuş hamile kalmayı canım ya çok düşükse bi takviye versinler. Benim nasıl hiç bilmiyorum bakalım nasıl çıkcak

Ya ozaman kesin var birşey...ayyy hadi ibsallah .sonucta herkesin bunyesi farkli iyilesme süreci farkli.belkide esinin degerleri düzelmistir

of artik bu ay da elimiz bos olmasin cnm. yaa

Benim esimde yine grip oldu.hemde öyle böyle degil rahim filminden sonra iliski yasagi koymazsa bu ay kendim ovulasyonla takip ediyim dedim.adam grip oldu hemde nasil bir gripse...grip mikrobu sperm kalitesini yüzde 70 düsürüyormuş ce bu mikrobun etkisi 2 ayda geciyormuş.bende hic sans yok.klomen kullanirkende olmustu aynisi.

ay zaten onlarin hasta olmalarindan bikiorm bazen. ovulasyondan sonra hasta ol diyorum esime.:)

D vitamini duskliginden korkmayn kizlar maldelmor ampul veriyolar kirip iciyorsunuz hemen yukseltiyor bide yiyeck icecklede destklednz mi tamam. Kolay yukselen bisi
Öyleymiş kuzum ampullerle çabuk yükseliyomuş. Ama vücut için çok önemli bi vitamin. Gebeliği de etkiliyomuş, Allah korusun d vitamini eksikliğinde kanser hücreleri de kolay çoğalabiliyomuş o yüzden sağlık için d vitamininin iyi olması gerekiyo demek ki

Benim d vitaminide b12 de hattinden fazla düşük cnm ama merak etme Allah ol deyince oluyo merak etme sen ben senden cok cok umutluyum A AloeeVeraa
Gerçekten öyle canım Allah ol dedi mi oluyo işte gerisi hikaye.
Sen beni hep motive edip gaza getiriyosun canımcım :) inşallah dediğin gibi olur kuzum ya

Aaa sen de söylemişsin bak burda, ekmeğin üzerine dökünce çok anlaşılmıyo herhalde tadı

Ya ozaman kesin var birşey...ayyy hadi ibsallah .sonucta herkesin bunyesi farkli iyilesme süreci farkli.belkide esinin degerleri düzelmistir
Ayy beni heyecanlandırıyosunuz kuzuum :) inşallah öyledir ama yumurtlamada tek bi ilişkiyle zor gibi geliyo. Bakalım bekliyim nolucak

Canım ben klomen +Çatlatma iğnesi kullandım doktorum iğneden. 10. Gün sonra tahlile çağırdı gittim ama makine arızalıymış yarına kaldı . Bence yarın la bugün arasında çok fark olacağını sanmıyorum . Bugün 13. gün demiştin bide sanırım . Baya zaman geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…