- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.281
mujdeli haberleri alalim cnm. toplanalim bi gun. sen daha regl olmadknmi cnm. kucuk mucizenmi gelecek acabaOlabilir aslında, ben gelmeye çalışırım kuzum
Ayy beni heyecanlandırıyosunuz kuzuum :) inşallah öyledir ama yumurtlamada tek bi ilişkiyle zor gibi geliyo. Bakalım bekliyim nolucak
sorun olmaz cnm. degerin biraz daha artar sabahKızlar kan tahlilinde gece yada sabahın farkı yok sanırım değil mi ?
Yarın sabah okula gitmeden 8 de gidicektim ama sıkışık olucak biraz bu akşam 6 gibi versem diye düşündüm de
aloveraaninda.mi regl gunu gectiyarin sabah 7 de erken gebelik yap bir tane .benim 7.30 da rahim filmim var moral olsun.
aloveraaninda.mi regl gunu gecti
Dogridir kuzum baktrmak lazim onlem alirsibiz etkilemesn allah korusunÖyleymiş kuzum ampullerle çabuk yükseliyomuş. Ama vücut için çok önemli bi vitamin. Gebeliği de etkiliyomuş, Allah korusun d vitamini eksikliğinde kanser hücreleri de kolay çoğalabiliyomuş o yüzden sağlık için d vitamininin iyi olması gerekiyo demek ki
Hic farketmiyor canim ben acilde aksam veriyodum hep tok da olabilirdn zatn cabuk ckiho hadi hayirlisi:)Kızlar kan tahlilinde gece yada sabahın farkı yok sanırım değil mi ?
Yarın sabah okula gitmeden 8 de gidicektim ama sıkışık olucak biraz bu akşam 6 gibi versem diye düşündüm de
korkma kuzum ya inşalalh bebistendirSol Kasiğım cok agriyor aksam buraya yazdım ama bi kişi bile birşey yazmadı erken den uyudum sonra bende. Dün ikindi ye.ekli misafirim vardı üç gündür sol kasik agrım vardı ara ara ama dün mutfakta biraz ayakta iş yapmak zorunda kaldım misafir gidince makinaya bile bulaşıkları koyamadım çok agrım oldu korktum açıkçası
Igne gunumu saymazsak 10 cu gunum canim.Kacinci gun bugun cnm
10 cu gunde kanda cikarmi ki canim? Benim yarin 11 ci gunum, kan versem mi??Canım ben klomen +Çatlatma iğnesi kullandım doktorum iğneden. 10. Gün sonra tahlile çağırdı gittim ama makine arızalıymış yarına kaldı . Bence yarın la bugün arasında çok fark olacağını sanmıyorum . Bugün 13. gün demiştin bide sanırım . Baya zaman geçmiş
Benim canim resmini atamıyorum ki yarın kan vericem bende :)Sabah test yapcak arkadas vardi serapti sanirim etiket yapamadim tam hatirlayamadim:) kiz da kalkmadn mi hafi meraktayizz
10 cu gunde kanda cikarmi ki canim? Benim yarin 11 ci gunum, kan versem mi??
Hayırlısı olsun canım , inşallah birdaha ki aya olumlu sonuç alırsınKızlar kan testi yaptırdık sonuç negatif maalesef
Bakalım hayırlısı kismetten öte yol yokHayırlısı olsun canım , inşallah birdaha ki aya olumlu sonuç alırsın
Uzildm canim bnmde ilk asilamam ole olmstu 4 gun kendime gelemedimKızlar kan testi yaptırdık sonuç negatif maalesef
Peki deger 0 mi.hani2 3 ise onlar artiyor 10. Gun sen kan verdn cnku. Asilamada 12. Gun kesin cikiyor canim. Regl donemini takip edersn yineKızlar kan testi yaptırdık sonuç negatif maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?