- 22 Ekim 2018
- 318
- 297
- 23
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.301
Kızlar idrar testim kurumuş hali bu tabi dün sabah yapilan
Ya hadi sen gidip kan versene canisi:) kacnci gundesin
Adetin geciktiği ilk gun canım sizce olabilir mi biseylerYa hadi sen gidip kan versene canisi:) kacnci gundesin
Adetn gecmesinr gerk yok kanda cikar:) gorunuyo canim yaptgndada bolese var bnce. Kacinci gundesn smdi sen ignedn sora. Adete nekadr kaldi bideAdetin geciktiği ilk gun canım sizce olabilir mi biseyler
Dün yaptığında da çıkmışmıydı silik çizgi sonradan mı çıktı ?Kızlar idrar testim kurumuş hali bu tabi dün sabah yapilan
Yaptığımda da böyleydi canım hemen cıktı ama bakalim insallah yaniltmaz geçti canim.adetim dün 1 gun geçmiştiAdetn gecmesinr gerk yok kanda cikar:) gorunuyo canim yaptgndada bolese var bnce. Kacinci gundesn smdi sen ignedn sora. Adete nekadr kaldi bide
Yapınca cıktı canım hemen bu kurumuş hali bugün cektim senin kan testi vericem bakalim yarın ne çıkıcak:)Dün yaptığında da çıkmışmıydı silik çizgi sonradan mı çıktı ?
Benim yaptığımda çıkmadı 2 saat sonra çok silik çıktı akşama da daha belirgin hale gelmişti
Sen kan verdin mi peki canım?Dün yaptığında da çıkmışmıydı silik çizgi sonradan mı çıktı ?
Benim yaptığımda çıkmadı 2 saat sonra çok silik çıktı akşama da daha belirgin hale gelmişti
Kızlar idrar testim kurumuş hali bu tabi dün sabah yapilan
canm resmi kırp öyle yukle ay cok merak ettmBenim canim resmini atamıyorum ki yarın kan vericem bende :)
ay kesin hamilesn
0.12 canım yani 0 olmasaydı bi umut derdik de 10. Gün aşılamadan sonraPeki deger 0 mi.hani2 3 ise onlar artiyor 10. Gun sen kan verdn cnku. Asilamada 12. Gun kesin cikiyor canim. Regl donemini takip edersn yine
canm ben 18. günü kan vereceği.m ama 14. günü evde test yapacagimKizlar tekrar tekrar yaziyorumko benim yaptigim.hatayi yapmayin diye 14.gunden once kan vermeyin burda kan verip pozitid goren 2 gun sonra negatif arkadasimiz var. Ben 12.gun verdim 1.38 di dedik.negatif tmm olmadi bu ayda ama 2 gün sonra idrarda hemen 2.cizgi cikti canda sonuc 51.91 di kendinizi 14.gunden onceki sonuclara baglayip uzmeyin
Catlatma ignesi olmadım canım ganolf iğne kullandım kendisi çatladı yumurtalarımın cuma günü de adet günümdü işte:)Ayin kacinda igne oldun canim
Ay insallah canım yaniltmazsa bakalimay kesin hamilesn
Daha olmadım kuzum. Ama yarın da olabilirim 28 ya da 29 günde oluyorum çünkü. Bakalım keşke bi mucize yaşasam :)mujdeli haberleri alalim cnm. toplanalim bi gun. sen daha regl olmadknmi cnm. kucuk mucizenmi gelecek acaba
bennde yrn regl gunum :) bakalim artik. ikimiz birlikte bekleyelimDaha olmadım kuzum. Ama yarın da olabilirim 28 ya da 29 günde oluyorum çünkü. Bakalım keşke bi mucize yaşasam :)
Ama yarın da regl olabilirim kuzum. Hiçbir hamilelik belirtisi yok ki bende bi tane bile. Sen moralini yüksek tut çok jolay olucak ve sonuç güz3l çıkıcak canımyarin sabah 7 de erken gebelik yap bir tane .benim 7.30 da rahim filmim var moral olsun.
Bugün bat benim kuzum ya da yarınaloveraaninda.mi regl gunu gecti
hmm ay ins vardir. heyecanlandm bak simdiBugün bat benim kuzum ya da yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?