- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.321
Catlatma ignesi olmadım canım ganolf iğne kullandım kendisi çatladı yumurtalarımın cuma günü de adet günümdü işte:)
Yapınca cıktı canım hemen bu kurumuş hali bugün cektim senin kan testi vericem bakalim yarın ne çıkıcak:)
Yok canım birazdan gidicemSen kan verdin mi peki canım?
Haber edersin canım senin resmin varmıydı attın mı bakiyim bende yarn vericem kanYok canım birazdan gidicem
Inşallah inşallahMasallah masallahhhhh
Haber edersin canım senin resmin varmıydı attın mı bakiyim bende yarn vericem kan
Inşallah canim yaniltmazsa yarın bi daha yapicam hem kan vericem nasip artik gerisiHemen çıktıysa pozitif bence canım
Oladabilir canım belli olmaz zaten durdukça koyulaşıyor olmasa hiç çıkmaz öyle düşün o kadar test yaptım hiç cikmadi mesela bunda cıktı hemen çok çok silikti bende umutlanamadim çok insan koyu bekliyor ama malesefDün yaptıktan 2 saat sonra çok silikti sonra dışarı çıktım akşam döndüğümde böyleydi . Ama ilk yaptığımda hiç bişey yoktu sonradan böyle oldu . O yüzden çok da umutlu değilim
Tek seferle olma umudun yokmus ya kuzum,yakin arkadasimin mucizesini yazmistim size. Kirmizilari gormeden her daim umut vardir mottosunu sizlere hatirlatirim :) :)Ama yarın da regl olabilirim kuzum. Hiçbir hamilelik belirtisi yok ki bende bi tane bile. Sen moralini yüksek tut çok jolay olucak ve sonuç güz3l çıkıcak canım
Bu gun solda yine var ama dünkü kadar değil adet tarihim 20 kasım canımI Ilkmelegim canim cok uzuldum. Belki biraz erken bir kan tahlili olmustur? Adet ne zaman olmayi bekliyorsun? Bir de misafirlerin oldugu gun yasadigin o agrilar sancilar gecti mi?
Herkesi bi heyecan sardı ama hiç belirtim yok kiii :)2gun once regl agrilari vardi gecmis. Bugun regli günü.ben daha cok merak ediyorum.test yapsada merakim geçse.
Benim bir haftadır belim ağrıyor uyku hali var bi de iki üç gündür ader olicakmisim gibi ağrılarım başladı sadece gelen beyaz bazen şeffaf akıntı oluyor tabi bunlar kan testinde çıkarsa belirti diycem :)Herkesi bi heyecan sardı ama hiç belirtim yok kiii :)
Benim bir haftadır belim ağrıyor uyku hali var bi de iki üç gündür ader olicakmisim gibi ağrılarım başladı sadece gelen beyaz bazen şeffaf akıntı oluyor tabi bunlar kan testinde çıkarsa belirti diycem :)
Ya çok üzüldüm kuzum ya. Ama bence henüz erken de olabilir hala umut varKızlar kan testi yaptırdık sonuç negatif maalesef
cnm bende igne kullanmistim. ignenin 13. gunu kanda.pozitifti. 14. gun idrarda tam koyudu. 15. gun regl oldm. tabi morallerm cok bozuldu. sabrwt bakalm. senin pozitiftir insallahBenimde çok yoğun beyaz -şeffaf akıntım var , birde göğüslerim acıyor biraz . Ama bunlar çatlatma iğnesinin yan etkileri de olabilir. Bakalım birazdan görücez
İnşaallah inşaaalhBugün ya da yarın bat canım. Şimdilik gelicek gibi değil kuzum yarın da gelmezse normal bi test deniyim bakalım ama negatif olucaktır eminim :) bi pozitif çıksa halay başı olcam çekcez birlikte2-3 gün önce sabahları kasık ağrım oluyodu erken olcam sandım. Şimdi hiç ağrı yok hayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?