Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haber edersin canım senin resmin varmıydı attın mı bakiyim bende yarn vericem kan

Dün yaptıktan 2 saat sonra çok silikti sonra dışarı çıktım akşam döndüğümde böyleydi . Ama ilk yaptığımda hiç bişey yoktu sonradan böyle oldu . O yüzden çok da umutlu değilim

Eklentiler

• F1047D52-3084-4B9D-A63F-95C816221ED0.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 25
Dün yaptıktan 2 saat sonra çok silikti sonra dışarı çıktım akşam döndüğümde böyleydi . Ama ilk yaptığımda hiç bişey yoktu sonradan böyle oldu . O yüzden çok da umutlu değilim
Oladabilir canım belli olmaz zaten durdukça koyulaşıyor olmasa hiç çıkmaz öyle düşün o kadar test yaptım hiç cikmadi mesela bunda cıktı hemen çok çok silikti bende umutlanamadim çok insan koyu bekliyor ama malesef

Ama yarın da regl olabilirim kuzum. Hiçbir hamilelik belirtisi yok ki bende bi tane bile. Sen moralini yüksek tut çok jolay olucak ve sonuç güz3l çıkıcak canım
Tek seferle olma umudun yokmus ya kuzum,yakin arkadasimin mucizesini yazmistim size. Kirmizilari gormeden her daim umut vardir mottosunu sizlere hatirlatirim :) :)

Benimde çok yoğun beyaz -şeffaf akıntım var , birde göğüslerim acıyor biraz . Ama bunlar çatlatma iğnesinin yan etkileri de olabilir. Bakalım birazdan görücez

Kızlar sabah 7 de hastaneye gidicem 8 gibi rahim filmi cekilecek.bana sans dileyin. Cogunuzla kardes gibi olduk cevremiz bizi anlamaz dinlemezken biz birbirimizi dinledik dertleştik. Opuyorum hepinizi. Ben cok heyecanliyim oglani uyutup bende yaticam biran once sabah olsun

Benimde çok yoğun beyaz -şeffaf akıntım var , birde göğüslerim acıyor biraz . Ama bunlar çatlatma iğnesinin yan etkileri de olabilir. Bakalım birazdan görücez
cnm bende igne kullanmistim. ignenin 13. gunu kanda.pozitifti. 14. gun idrarda tam koyudu. 15. gun regl oldm. tabi morallerm cok bozuldu. sabrwt bakalm. senin pozitiftir insallah

İnşaallah inşaaalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…