Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde çok yoğun beyaz -şeffaf akıntım var , birde göğüslerim acıyor biraz . Ama bunlar çatlatma iğnesinin yan etkileri de olabilir. Bakalım birazdan görücez
Ben catlatma ignesi olmadım ganolf sonrası kendi çatladı yumurtalarım:) etki olucak bi iğne olmadı ama adet belirtisi olmasında

Kuzımmmm Allah'ın izniyle bir şey çıkmaz bizimle de paylaş emi durumu merakta bırakma bizleri :)

Tek seferle olma umudun yokmus ya kuzum,yakin arkadasimin mucizesini yazmistim size. Kirmizilari gormeden her daim umut vardir mottosunu sizlere hatirlatirim :) :)
Tabi bi çok insan tek seferle hamile kalıyo aslında ama böyle sorunlar olunca tek seferde olursa şok geçiririm o yüzden hayal gibi geliyo :) heyecanla bekliyorum şimdilik

Biraz önce kan verdim 8 gibi çıkar dediler haber veririm mutlaka size
Buarada ilk defa başıma geldi
Kanım durmadı uzun bi süre , coraspirin içtiğimdenmiş
Hadi bakalım ilk bekleme haber senden :) insallah pozitif görürsün canım ama bence vae sende inanıyorum ben :)

Senin bütün belirtilerin tutuyo kuzum ya ben kesin diyorum :) hadi inşallah bize güzel haberi verirsin :)

Canımın içi bol şanslar, Allah yardımcın olsun. Senin için ayetel kürsi okuycam şimdi biraz, sabah da tam 7 buçuk gibi kalkmış oluyorum hemen dua edicem. Hayırlı sonuçlarla gel öpüyorum

Ben catlatma ignesi olmadım ganolf sonrası kendi çatladı yumurtalarım:) etki olucak bi iğne olmadı ama adet belirtisi olmasında

Simdi hatirladim canim 3 olgun yumurtan vardi. Bende ocak ayinda gonalf kullanicam darisi basıma insallah benimde gelisir

Biraz önce kan verdim 8 gibi çıkar dediler haber veririm mutlaka size
Buarada ilk defa başıma geldi
Kanım durmadı uzun bi süre , coraspirin içtiğimdenmiş
Hayırlısı olur inşallah canım, sen umut vaad ediyosun ama, bence bebiş var gibi :) bizi haberdar et mutlaka

Canımın içi bol şanslar, Allah yardımcın olsun. Senin için ayetel kürsi okuycam şimdi biraz, sabah da tam 7 buçuk gibi kalkmış oluyorum hemen dua edicem. Hayırlı sonuçlarla gel öpüyorum

Sagol guzel kalpli arkadasim .rabbim sana ikizmi verir ucuzmu verir bilnemde insallah bir tanesi kız olsun sana benzesin.bende simdi dus alip dua edip yaticam .hayatimda yasadigim butun sevincleri iyilikleri oncesinde acisini cekerek elde ettim.insallah bu sefer bir sey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…