- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.341
Silik çizgi var evet canım, ay hayırlısı olsun ya ne güzel. Kan sonucunu bekliyoruz heyecanla :)
0.12 canım yani 0 olmasaydı bi umut derdik de 10. Gün aşılamadan sonra
Evet beraber bekleyelim canımcım :) benim şimdilik yok bi şey bakalım ne zaman gelicekbennde yrn regl gunum :) bakalim artik. ikimiz birlikte bekleyelim
Benim aklımda bile yok hamilelik düşüncesi, olmadığına çok eminim hiç belirti yok ama şimdi bi heyecan yaptım ben de :)hmm ay ins vardir. heyecanlandm bak simdi
benmde goguslerim sisti. gelck gibi. bekleyelkm gorelimEvet beraber bekleyelim canımcım :) benim şimdilik yok bi şey bakalım ne zaman gelicek
Ben catlatma ignesi olmadım ganolf sonrası kendi çatladı yumurtalarım:) etki olucak bi iğne olmadı ama adet belirtisi olmasındaBenimde çok yoğun beyaz -şeffaf akıntım var , birde göğüslerim acıyor biraz . Ama bunlar çatlatma iğnesinin yan etkileri de olabilir. Bakalım birazdan görücez
ya psikolojik etkilenio insanBenim aklımda bile yok hamilelik düşüncesi, olmadığına çok eminim hiç belirti yok ama şimdi bi heyecan yaptım ben de :)
Kuzımmmm Allah'ın izniyle bir şey çıkmaz bizimle de paylaş emi durumu merakta bırakma bizleri :)Kızlar sabah 7 de hastaneye gidicem 8 gibi rahim filmi cekilecek.bana sans dileyin. Cogunuzla kardes gibi olduk cevremiz bizi anlamaz dinlemezken biz birbirimizi dinledik dertleştik. Opuyorum hepinizi. Ben cok heyecanliyim oglani uyutup bende yaticam biran once sabah olsun
Ay çok heyecanlı beklemek tabi bakalim nasibimizde ne varsa :)Silik çizgi var evet canım, ay hayırlısı olsun ya ne güzel. Kan sonucunu bekliyoruz heyecanla :)
Tabi bi çok insan tek seferle hamile kalıyo aslında ama böyle sorunlar olunca tek seferde olursa şok geçiririm o yüzden hayal gibi geliyo :) heyecanla bekliyorum şimdilikTek seferle olma umudun yokmus ya kuzum,yakin arkadasimin mucizesini yazmistim size. Kirmizilari gormeden her daim umut vardir mottosunu sizlere hatirlatirim :) :)
Hadi bakalım ilk bekleme haber senden :) insallah pozitif görürsün canım ama bence vae sende inanıyorum ben :)Biraz önce kan verdim 8 gibi çıkar dediler haber veririm mutlaka size
Buarada ilk defa başıma geldi
Kanım durmadı uzun bi süre , coraspirin içtiğimdenmiş
Senin bütün belirtilerin tutuyo kuzum ya ben kesin diyorum :) hadi inşallah bize güzel haberi verirsin :)Benim bir haftadır belim ağrıyor uyku hali var bi de iki üç gündür ader olicakmisim gibi ağrılarım başladı sadece gelen beyaz bazen şeffaf akıntı oluyor tabi bunlar kan testinde çıkarsa belirti diycem :)
Canımın içi bol şanslar, Allah yardımcın olsun. Senin için ayetel kürsi okuycam şimdi biraz, sabah da tam 7 buçuk gibi kalkmış oluyorum hemen dua edicem. Hayırlı sonuçlarla gel öpüyorumKızlar sabah 7 de hastaneye gidicem 8 gibi rahim filmi cekilecek.bana sans dileyin. Cogunuzla kardes gibi olduk cevremiz bizi anlamaz dinlemezken biz birbirimizi dinledik dertleştik. Opuyorum hepinizi. Ben cok heyecanliyim oglani uyutup bende yaticam biran once sabah olsun
Ben catlatma ignesi olmadım ganolf sonrası kendi çatladı yumurtalarım:) etki olucak bi iğne olmadı ama adet belirtisi olmasında
Hayırlısı olur inşallah canım, sen umut vaad ediyosun ama, bence bebiş var gibi :) bizi haberdar et mutlakaBiraz önce kan verdim 8 gibi çıkar dediler haber veririm mutlaka size
Buarada ilk defa başıma geldi
Kanım durmadı uzun bi süre , coraspirin içtiğimdenmiş
Belirti varda sonuç bakalim haber ederim bi seviniyorum olsa naparim diye bi de Yok diyorum çıkmaz merak.herseyi düşündürüyor:)Senin bütün belirtilerin tutuyo kuzum ya ben kesin diyorum :) hadi inşallah bize güzel haberi verirsin :)
Canımın içi bol şanslar, Allah yardımcın olsun. Senin için ayetel kürsi okuycam şimdi biraz, sabah da tam 7 buçuk gibi kalkmış oluyorum hemen dua edicem. Hayırlı sonuçlarla gel öpüyorum
Benim de göğüslerimde 2-3 gün önce çok şiddetli ağrılar vardı şimdi o da yok dokununca biraz acıyobenmde goguslerim sisti. gelck gibi. bekleyelkm gorelim
Kesinlikle öyle canım. Bu işe yoğunlaştığımız için psikolojimiz etkileniyoya psikolojik etkilenio insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?