- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.361
bekleyelim,o,halde bakalim. olursa surpriz olsn nizeBenim de göğüslerimde 2-3 gün önce çok şiddetli ağrılar vardı şimdi o da yok dokununca biraz acıyo
Aynen canım:) ıyi hatırladın pek yazan olmadi bende yazılarınızı okuyordum kedi gibi arada :) insallah canım ganolf çok etkiliymis catlamis demişti yumurtalarım gerisi takdirSimdi hatirladim canim 3 olgun yumurtan vardi. Bende ocak ayinda gonalf kullanicam darisi basıma insallah benimde gelisir
Öyle tabi Allah hayırlısını versin kuzumAy çok heyecanlı beklemek tabi bakalim nasibimizde ne varsa :)
Senin var gibi bana kesin gibi geldi canım ama kan sonucuna göre her şeye hazırlıklı olmak lazım. Pozitif bi kesinleşsiz halay çekcez senin için deBelirti varda sonuç bakalim haber ederim bi seviniyorum olsa naparim diye bi de Yok diyorum çıkmaz merak.herseyi düşündürüyor:)
Aynen canım:) ıyi hatırladın pek yazan olmadi bende yazılarınızı okuyordum kedi gibi arada :) insallah canım ganolf çok etkiliymis catlamis demişti yumurtalarım gerisi takdir
Yok canim konuşmadım zaten doktorumun olduğu hastahaneye gitmedim bi klinikte verdim testiDoktorunla konustunmu canim
Ay amiiin kuzum benim. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin de hiç önemli değil. Asıl sensin güzel kalpli olanSagol guzel kalpli arkadasim .rabbim sana ikizmi verir ucuzmu verir bilnemde insallah bir tanesi kız olsun sana benzesin.bende simdi dus alip dua edip yaticam .hayatimda yasadigim butun sevincleri iyilikleri oncesinde acisini cekerek elde ettim.insallah bu sefer bir sey yolunda gider.
Yok canim konuşmadım zaten doktorumun olduğu hastahaneye gitmedim bi klinikte verdim testi
Ay amiiin kuzum benim. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin de hiç önemli değil. Asıl sensin güzel kalpli olanher şey güzel olucak bence hiç merak etme
Hani 1 vaya 2 li değerler çıksa yine umudum olurdu ama ne bilim yaa olmadi yine siz vermiştim kendime ağlamayacam bu defa diye rabbimin bi bildiği vardır içim yangın yeri ama herşey allahtan kismetimiz ne zaman bizi bulacakHakkinda hayirlisi olsun canim aşılama icin bile biraz erken sanki genelde aşılamamin 12 13.günü bakin diyorlar.
Inşallah bakalim :) tutmassada devam tabi iğneye pes etmek yokBen sana ne yazmistimmmmm 3 yumurtadan biri tutarrrr .hersey gonlunce olsun
Olurrrrrrr çıksında amuda bile kalkarimSenin var gibi bana kesin gibi geldi canım ama kan sonucuna göre her şeye hazırlıklı olmak lazım. Pozitif bi kesinleşsiz halay çekcez senin için de
cnm bende igne kullanmistim. ignenin 13. gunu kanda.pozitifti. 14. gun idrarda tam koyudu. 15. gun regl oldm. tabi morallerm cok bozuldu. sabrwt bakalm. senin pozitiftir insallah
Hadi bakalım ilk bekleme haber senden :) insallah pozitif görürsün canım ama bence vae sende inanıyorum ben :)
Hayırlısı olur inşallah canım, sen umut vaad ediyosun ama, bence bebiş var gibi :) bizi haberdar et mutlaka
Laboquick e doğru sonuç vermeyebiliyo diyolar canım ama bana hep negatif çıkarıyo doğru yaniadet 1 gun gecince laboickte belli oluyormu gebeligin olup olmamasi
Bekliyoruz canım hadi bakalim dua et hayırlısı var bence ama :)Kanda pozitif çıkıp sonra regl olduysan muhtemelen düşük yapmışsın canım .
İnşallah düşündüğün gibidir canım , kan verene kadar sakindim hatta 1 saattir de sakindim son 10 dk da heyecanlandım . Hatta belki sonuç çıkmıştır ama bakmayıp heycan yapıyorum
İnşallah canım , yazıcam mutlaka sonucu
Son dakikalar geçmez şimdi sana :) güzel sonuçlar çıkıcak bak görE-nabızdan bakıyorum sürekli ama çıkmamış sanırım daha
iğnenin kaçıncı günü kuzumInşallah bakalim :) tutmassada devam tabi iğneye pes etmek yok
aa 50 li sioaris etmistim. tek tek almk zor oluo dieLaboquick e doğru sonuç vermeyebiliyo diyolar canım ama bana hep negatif çıkarıyo doğru yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?