Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Simdi hatirladim canim 3 olgun yumurtan vardi. Bende ocak ayinda gonalf kullanicam darisi basıma insallah benimde gelisir
Aynen canım:) ıyi hatırladın pek yazan olmadi bende yazılarınızı okuyordum kedi gibi arada :) insallah canım ganolf çok etkiliymis catlamis demişti yumurtalarım gerisi takdir

Belirti varda sonuç bakalim haber ederim bi seviniyorum olsa naparim diye bi de Yok diyorum çıkmaz merak.herseyi düşündürüyor:)
Senin var gibi bana kesin gibi geldi canım ama kan sonucuna göre her şeye hazırlıklı olmak lazım. Pozitif bi kesinleşsiz halay çekcez senin için de

Aynen canım:) ıyi hatırladın pek yazan olmadi bende yazılarınızı okuyordum kedi gibi arada :) insallah canım ganolf çok etkiliymis catlamis demişti yumurtalarım gerisi takdir

Ben sana ne yazmistimmmmm 3 yumurtadan biri tutarrrr .hersey gonlunce olsun

Ay amiiin kuzum benim. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin de hiç önemli değil. Asıl sensin güzel kalpli olan her şey güzel olucak bence hiç merak etme

Hakkinda hayirlisi olsun canim aşılama icin bile biraz erken sanki genelde aşılamamin 12 13.günü bakin diyorlar.
Hani 1 vaya 2 li değerler çıksa yine umudum olurdu ama ne bilim yaa olmadi yine siz vermiştim kendime ağlamayacam bu defa diye rabbimin bi bildiği vardır içim yangın yeri ama herşey allahtan kismetimiz ne zaman bizi bulacak

cnm bende igne kullanmistim. ignenin 13. gunu kanda.pozitifti. 14. gun idrarda tam koyudu. 15. gun regl oldm. tabi morallerm cok bozuldu. sabrwt bakalm. senin pozitiftir insallah

Kanda pozitif çıkıp sonra regl olduysan muhtemelen düşük yapmışsın canım .

Hadi bakalım ilk bekleme haber senden :) insallah pozitif görürsün canım ama bence vae sende inanıyorum ben :)

İnşallah düşündüğün gibidir canım , kan verene kadar sakindim hatta 1 saattir de sakindim son 10 dk da heyecanlandım . Hatta belki sonuç çıkmıştır ama bakmayıp heycan yapıyorum

Hayırlısı olur inşallah canım, sen umut vaad ediyosun ama, bence bebiş var gibi :) bizi haberdar et mutlaka

İnşallah canım , yazıcam mutlaka sonucu

Bekliyoruz canım hadi bakalim dua et hayırlısı var bence ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…