- 22 Ekim 2018
- 318
- 297
- 23
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.381
Iğne kullandım cuma adet günümdü canım iğne kullanıp biteli 2 hafta oldu nerdeyseiğnenin kaçıncı günü kuzum
Nasıl yaaa inanamıyorum bu kadar belliyken0.79 çıkmış kızlar , bu ay nasip değilmiş
Bol sanslar canim. Allah yardimcin olsun. Goz acip kapayana kadar hemencik acisiz bitsin ve guzel sonuclar ciksin insallahKızlar sabah 7 de hastaneye gidicem 8 gibi rahim filmi cekilecek.bana sans dileyin. Cogunuzla kardes gibi olduk cevremiz bizi anlamaz dinlemezken biz birbirimizi dinledik dertleştik. Opuyorum hepinizi. Ben cok heyecanliyim oglani uyutup bende yaticam biran once sabah olsun
Bol sanslar canim. Allah yardimcin olsun. Goz acip kapayana kadar hemencik acisiz bitsin ve guzel sonuclar ciksin insallah
Daha varmis adet tarihine bence itibar etme o kan tahliline cok erken kuzum. Azicik sicak tut kendini ve dinlenmeye calis mumkun mertebe. 9 gun daha var cidden olumsuz dusunmek icin erken. Hic modunu dusurme.Bu gun solda yine var ama dünkü kadar değil adet tarihim 20 kasım canım
0.79 çıkmış kızlar , bu ay nasip değilmiş
Canım öyle düşünme , dediğim gibi benim hemen çıkmadı testte 2 saat sonra çıktı .Sende yoksa bende hiç yoktur umudum gitti valla
Bak benim hemen çikan halini atayimCanım öyle düşünme , dediğim gibi benim hemen çıkmadı testte 2 saat sonra çıktı .
Canim moralini bozmamaya calis,vardir bir hayır. Biz hep beraber ocak ayina hamile giricez bu sayfada. Sende bise eslik edeceksin insallah0.79 çıkmış kızlar , bu ay nasip değilmiş
Hmen aninda cikiyosa kesn var kuzum:) 1 gun gecti diyon zatn tamam oldu bu is git kan ver yarini bkleem uyuyamicaz heuecandan:)))Yaptığımda da böyleydi canım hemen cıktı ama bakalim insallah yaniltmaz geçti canim.adetim dün 1 gun geçmişti
Evt kuzm malesef0.12 canım yani 0 olmasaydı bi umut derdik de 10. Gün aşılamadan sonra
Ilk anını attım canım durunca daha koyu oluyor tabi yarın tekrarlarım artik hem kanda vericem nasip artikHmen aninda cikiyosa kesn var kuzum:) 1 gun gecti diyon zatn tamam oldu bu is git kan ver yarini bkleem uyuyamicaz heuecandan:)))
Silik cikms gibi duruyo canim ay hadi hagrlisiInşallah canim yaniltmazsa yarın bi daha yapicam hem kan vericem nasip artik gerisi
Sağol canım benimSilik cikms gibi duruyo canim ay hadi hagrlisi
Ayy kuzum ins:) cumartesi 2 bucukta gidicem tatlim. Annem yarim gun calisiyor onuda isten alip gidicz yanmda olmk istediMorasigi senin kontrol ne zamandi kuzum.? Ay bizlere evettt ikizmis kizlar diyecegin ani bekliyorum sabirsizlikla
Hic heuecanlanma korkma kuzum olcak bitcek kurtlcan dualarimiz seninlee ben bol dua edicem sana kabul olur inssKızlar sabah 7 de hastaneye gidicem 8 gibi rahim filmi cekilecek.bana sans dileyin. Cogunuzla kardes gibi olduk cevremiz bizi anlamaz dinlemezken biz birbirimizi dinledik dertleştik. Opuyorum hepinizi. Ben cok heyecanliyim oglani uyutup bende yaticam biran once sabah olsun
Bnde gonal f kullandm kuzum bu ay gercktn etkili ve hep kaliteli olmstu sukurler olsnAynen canım:) ıyi hatırladın pek yazan olmadi bende yazılarınızı okuyordum kedi gibi arada :) insallah canım ganolf çok etkiliymis catlamis demişti yumurtalarım gerisi takdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?