- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.401
Uzuldm canim bu ay nasip deglms0.79 çıkmış kızlar , bu ay nasip değilmiş
Ya fotolrda net olmuyo sen goruyosan pembe cizgiyi silikde olsa vardir inssSağol canım benim
Bana sorarsan doğru sonuç veriyo canım bana hiç pozitif çıkarmadı, hatta günlerce beklettim yine negatifti. O yüzden boşuna almamışsın canım işe yarar benceaa 50 li sioaris etmistim. tek tek almk zor oluo die
Selam kuzum. Benim bugün ya da yarın bat günüm ama hiç belirti yok bekliycem umudum olmadığı içinKızlar selam nasılsınız belirtiler başlayan var mıı
Çok üzüldüm canım ya ama nasip bekle bakalım belki regl gelmez0.79 çıkmış kızlar , bu ay nasip değilmiş
ins cnm. hamis kalirsam geri klan hepsini dagitcm :)Bana sorarsan doğru sonuç veriyo canım bana hiç pozitif çıkarmadı, hatta günlerce beklettim yine negatifti. O yüzden boşuna almamışsın canım işe yarar bence
Canım hayırlısı olsun, belki de erken yaptırmışsındır tahlili, günün gelsin geçsin bakalım bi0.79 çıkmış kızlar , bu ay nasip değilmiş
Kuzummmm yarın da olmazsa artık al bi test çünkü senşn regller düzenli idi ayyy inşşş sürpriz bi şekilde gelir bebişcikkkkSelam kuzum. Benim bugün ya da yarın bat günüm ama hiç belirti yok bekliycem umudum olmadığı için
Canım bi test alıp baksana belki seni şaşırtmak istemiştir yavrun :)Selam kuzum. Benim bugün ya da yarın bat günüm ama hiç belirti yok bekliycem umudum olmadığı için
Ah inşallah öyle bi şey olsun da sonra herkes yararlansın dağıt canım :)ins cnm. hamis kalirsam geri klan hepsini dagitcm :)
Yarın da gelmezse salı sabah yapmayı düşünüyorum canım :) evde 3 tane test var ama tutuyorum kendimi :)Kuzummmm yarın da olmazsa artık al bi test çünkü senşn regller düzenli idi ayyy inşşş sürpriz bi şekilde gelir bebişcikkkk
amin cnm amin ins bakalm. kismet ne olck merak ediorm.Ah inşallah öyle bi şey olsun da sonra herkes yararlansın dağıt canım :)
Kuzum evde 3 tane testim var ama yarın da regl olabilirim, yarın da olmazsam salı günü yapcam bakalım :)Canım bi test alıp baksana belki seni şaşırtmak istemiştir yavrun :)
Her şeyin hayırlısı olsun canım benimamin cnm amin ins bakalm. kismet ne olck merak ediorm.
amin ins bu reglden beklentim yok. ama tedaviden sonra illaki olckHer şeyin hayırlısı olsun canım benim
Hic heuecanlanma korkma kuzum olcak bitcek kurtlcan dualarimiz seninlee ben bol dua edicem sana kabul olur inssguzel haberlerini bkliyorm
Sagol canimmmmmmmmmmm
Yarın da gelmezse salı sabah yapmayı düşünüyorum canım :) evde 3 tane test var ama tutuyorum kendimi :)[/QUOT ] ay hadi bi sürpriz olsun inşallahgenel de hiç düşünülmeyen, bu aydan umudum yoktu denilen yazılar o kadar çok okudum ki, sende onlardan olursun inşallah
Kuzum evde 3 tane testim var ama yarın da regl olabilirim, yarın da olmazsam salı günü yapcam bakalım :)
Şu an benim de öyle işte, eşim iyileşme sürecinde olduğu için hiç umrumda bile değil umudum hiç yok ama özellikle ocak gibi hep bi beklenti içine giricem. Senin daha yakın canım, sen de regl olup başla inşallah tedavine. Yoksa tam tedaviye başlıcakken sürpriz yapmasın senin bebiş :)amin ins bu reglden beklentim yok. ama tedaviden sonra illaki olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?