- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.421
Kız iradeden değil de olmadığını bildiğimden :) haber veririm tabi canımcım bakalım yarın bi geçsin deAy iradene hayranım been genelde meraktan ölüyorumbize de haber ver he mutlaka
Ayy srni heyecanla bekliyorum yaknda gibi geliyo hep:) saliya kadr bizde sabretcz mecburKuzum evde 3 tane testim var ama yarın da regl olabilirim, yarın da olmazsam salı günü yapcam bakalım :)
İnsanın aklıma bir kere girince akıldan çıkmıyor ki :)Eve o hikayeler çok kuzum hep diyolar hiç beklemediğin zamanda oluyo diyolar. Eğer zaten olursa cidden en beklemediğim en umursamadığım zamanda olmuş olur tam bi mucize :)
benimde aklima o geldi. ultrasonda doktor yumurtaya bakti. sanki sperm vardi yumurtanin yninda. ay nelere yoruorum yaa :)Şu an benim de öyle işte, eşim iyileşme sürecinde olduğu için hiç umrumda bile değil umudum hiç yok ama özellikle ocak gibi hep bi beklenti içine giricem. Senin daha yakın canım, sen de regl olup başla inşallah tedavine. Yoksa tam tedaviye başlıcakken sürpriz yapmasın senin bebiş :)
Ay keşke öyle bi durum olsa kuzum ya çıldırırım herhaldeAyy srni heyecanla bekliyorum yaknda gibi geliyo hep:) saliya kadr bizde sabretcz mecbur
Tedavi devam ederken evet aklından çıkmıyo kuzum ama eşim ameliyat olduğu için spermler 72 güne ancak düzelicek diye hiç umursamadık bu ay tamamen akışına bıraktık :)İnsanın aklıma bir kere girince akıldan çıkmıyor ki :)
Vallahi olur mu olur canım ya tam tedaviyi beklerken mucize geliverir :)benimde aklima o geldi. ultrasonda doktor yumurtaya bakti. sanki sperm vardi yumurtanin yninda. ay nelere yoruorum yaa :)
bakalm bekliorm. bende gozlerim artk bsska seyler goruo cnm :)Vallahi olur mu olur canım ya tam tedaviyi beklerken mucize geliverir :)
Hiç belli olmaz canım, patlat sen de bi test :)bakalm bekliorm. bende gozlerim artk bsska seyler goruo cnm :)
Tabiki oyle olur kuzum ama once bi soka giriyosun kal geliyo sora bi aglama sora bida bakma falanAy keşke öyle bi durum olsa kuzum ya çıldırırım herhaldeazıcık daha sabrediyoruz
İnşallah canım benim inşallah öyle bi haber verebilirim size :)Tabiki oyle olur kuzum ama once bi soka giriyosun kal geliyo sora bi aglama sora bida bakma falanbiz bkliyoruz kuzum inss seviniriz birlikte:)
canlar günaydın güzel anneler hamileler anne adayları nasılsınız varmi gelişmeler benim veneiraida 'nin bugün 10. günümüz bekliyoruz insallah geven ay da A AloeeVeraa ile aynı gün aynı saat iğne vurulmustuk bu ayda neiraida ile aynı gün aynı saat insallah bu ay gelir bebisler ya bugün test alicam ama hcg vücuttan kesin bitmiştir benim çünkü 4. günde baya silikti testim bugün 4 tane alırsam gelince yaparım 1 ini digerini carsam ba 3.sunu cuma diğerinide pazartesi gunu 17.gün oluyor Morasigi Esrasvn Serap-_-
dun aksam.negatifti cnm. ya kasiklarima batmalar girio.yaptinmi sende testHiç belli olmaz canım, patlat sen de bi test :)
Bence normal döngü de olabilir geç yumurtlayınca. Ama ilaç ve iğne zaten normal döngüye alıyor. Sarkıyor ki o kadar. Bizim bi arkadaş var evlenmeden önce doktor pco var sen de tedavisiz olmaz çocuğun demiş, hiç ilaç kullanmadım evlendim 3. Ay da hamile kaldım dedi.
Benim pazartesi rahim filmim var sonra 2 ay kendim takip edicem ovulasyon testiyle
Günaydın canıım. Evet geçen ay birlikye gün saymıştık. İnşallah artık bu ay gelmiştir yavrun. İğnenin etkisi bence de artık kalmamıştır kuzum. Ama gebelik varsa da bugün testte pozitif çıkmayabilir. Tabi sen yap yine de hiç belli olmazcanlar günaydın güzel anneler hamileler anne adayları nasılsınız varmi gelişmeler benim veneiraida 'nin bugün 10. günümüz bekliyoruz insallah geven ay da A AloeeVeraa ile aynı gün aynı saat iğne vurulmustuk bu ayda neiraida ile aynı gün aynı saat insallah bu ay gelir bebisler ya bugün test alicam ama hcg vücuttan kesin bitmiştir benim çünkü 4. günde baya silikti testim bugün 4 tane alırsam gelince yaparım 1 ini digerini carsam ba 3.sunu cuma diğerinide pazartesi gunu 17.gün oluyor Morasigi Esrasvn Serap-_-
Günaydın kızlar kan vermeye geldim ama umutsuzum Ama bakalim neler kısmet olucak yarın alicam sonucumu :)canlar günaydın güzel anneler hamileler anne adayları nasılsınız varmi gelişmeler benim veneiraida 'nin bugün 10. günümüz bekliyoruz insallah geven ay da A AloeeVeraa ile aynı gün aynı saat iğne vurulmustuk bu ayda neiraida ile aynı gün aynı saat insallah bu ay gelir bebisler ya bugün test alicam ama hcg vücuttan kesin bitmiştir benim çünkü 4. günde baya silikti testim bugün 4 tane alırsam gelince yaparım 1 ini digerini carsam ba 3.sunu cuma diğerinide pazartesi gunu 17.gün oluyor Morasigi Esrasvn Serap-_-
Hayırdır canım hangi konuda aklımıza ihtiyacın var acabaKızlar günaydın aşırı aklınıza ihtiyacım var ben yine
Inşallah pozitifi görürsün canım hadi bakalimGünaydın kızlar kan vermeye geldim ama umutsuzum Ama bakalim neler kısmet olucak yarın alicam sonucumu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?