Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde aklima o geldi. ultrasonda doktor yumurtaya bakti. sanki sperm vardi yumurtanin yninda. ay nelere yoruorum yaa :)

canlar günaydın güzel anneler hamileler anne adayları nasılsınız varmi gelişmeler benim ve neiraida 'nin bugün 10. günümüz bekliyoruz insallah geven ay da A AloeeVeraa ile aynı gün aynı saat iğne vurulmustuk bu ayda neiraida ile aynı gün aynı saat insallah bu ay gelir bebisler ya bugün test alicam ama hcg vücuttan kesin bitmiştir benim çünkü 4. günde baya silikti testim bugün 4 tane alırsam gelince yaparım 1 ini digerini carsam ba 3.sunu cuma diğerinide pazartesi gunu 17.gün oluyor Morasigi Esrasvn Serap-_-

Son düzenleme:
Kızlar günaydın aşırı aklınıza ihtiyacım var ben yine

arkadaşım benim var bir tanıdığım doktor ona zor hamile kalırsın demiş, kız diane kullanıyordu.. diane kullanırken hamile kalmıştı hem de... hiç aklında bebek fln yokmuş yeni evliydi.. kısmet bu işler gerçekten.. hiç akılda planda yokken oluyor..

Günaydın canıım. Evet geçen ay birlikye gün saymıştık. İnşallah artık bu ay gelmiştir yavrun. İğnenin etkisi bence de artık kalmamıştır kuzum. Ama gebelik varsa da bugün testte pozitif çıkmayabilir. Tabi sen yap yine de hiç belli olmaz

Günaydın kızlar kan vermeye geldim ama umutsuzum Ama bakalim neler kısmet olucak yarın alicam sonucumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…