Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dun aksam.negatifti cnm. ya kasiklarima batmalar girio.yaptinmi sende test
Hadi ya tüh umutlanmıştım senden biraz canım. Yok kuzum yapmadım bugün de olabilirim regl ama şu an hiçbir ağrım yok çok ilginç ya. Yarın sabah yapıyım diyorum bi test

Evet kizlar bu gun ignenin 11 ci gunu ve etkisi gecmis sanirim.

Eklentiler

• F3AB2BF0-BDF8-4927-9ACF-92D2A8DCC720.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 42
Günaydın kızlar kan vermeye geldim ama umutsuzum Ama bakalim neler kısmet olucak yarın alicam sonucumu :)
neden yarın gün içinde verildiğini ayy pozitif cikicak insallah

hani genelde yumurtlamada 10 gün sonra belli olur diye okumuştum ama kuzum

Hayırdır canım hangi konuda aklımıza ihtiyacın var acaba

ay yarım yazmışım heyecandan hahah :)
bugün 10. gün benim iğnenin dün iğnem iyice silinmişti ikinci üçüncü idrarla falan yapmıştım ilk değildi, bu sabah ilk idrarla yaptım pozitif bariz şu an ofise gelip yaptım yine pozitif. bebek olma ihtimali var mı sizce ilkinin fotosunu çekmemişim bu ikinci

Eklentiler

• 15420044137292382803428673863010.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 40

olabilir canım, inşallaah doğru yorumluyoruzdur.. yine de fazla umutlanma canım, yarın da yap tekrar..

olabilir canım, inşallaah doğru yorumluyoruzdur.. yine de fazla umutlanma canım, yarın da yap tekrar..

ay yok ya umutlanamıyorum istesem de o kadar çok kimyasal o kadar çok yalancı pozitif gördüm ki doktor hamilesin dese inanmam

yazdım şimdi doktora bakalım ne dicek

Selam kizlar.
Bugun asilamamin 9. Gunu. catlatma ignesinin 11. Gunu.
Asilamanin 7. Gunu karnima bicak gibi bir agri saplanmasindan dolayi acile gittim. Kan ver bakalim dediler 2.0 yani negatif cikti.
Moralim cok bozuldu ama erken belki diye hala umudumu koruyorum.
Belirtilerim pek yok sadece ara ara kasiklarima sinek isirigi gibi birsey oluyir. Elektirik carpmasi gibi kisa kisa anlik sancilar. Goguslerime de ara sira o carpma gibi sanci gelip gidiyor.
Gunde 2 3 kez akinti oluyor beyaz sivi.
Tum bunlari hayra mi yorsam bilmiyorum artik hakkimizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…