- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.441
Hadi ya tüh umutlanmıştım senden biraz canım. Yok kuzum yapmadım bugün de olabilirim regl ama şu an hiçbir ağrım yok çok ilginç ya. Yarın sabah yapıyım diyorum bi testdun aksam.negatifti cnm. ya kasiklarima batmalar girio.yaptinmi sende test
Ay çok heyecanlıı :) inşallah kanda da pozitif sonucu alıcaksın canım, bizi de haberdar etGünaydın kızlar kan vermeye geldim ama umutsuzum Ama bakalim neler kısmet olucak yarın alicam sonucumu :)
Ne olacak bu halimiz bilmiyorum valla dualarımız kabul.olsun en yakın zamanda insallahHadi ya tüh umutlanmıştım senden biraz canım. Yok kuzum yapmadım bugün de olabilirim regl ama şu an hiçbir ağrım yok çok ilginç ya. Yarın sabah yapıyım diyorum bi test
Inşallah canim haber veririm tabi okuyorum zaten sizden de güzel haberler bekliyorum:)Ay çok heyecanlıı :) inşallah kanda da pozitif sonucu alıcaksın canım, bizi de haberdar et
Amiin canım benim inşallah kabul olucak sabır birazNe olacak bu halimiz bilmiyorum valla dualarımız kabul.olsun en yakın zamanda insallah
Keşke hepimiz güzel haberler verebilsek kuzum ne güzel olur :)Inşallah canim haber veririm tabi okuyorum zaten sizden de güzel haberler bekliyorum:)
Benim de aklımda o var uyandığımdan beri, inşallah kolay olmuştur ve sonucu temizdirUmutumut82 rahim filmi nasıl geçti arkadaşım? geçmiş olsun.. zor olmamıştır umarım..
Benim de aklımda o var uyandığımdan beri, inşallah kolay olmuştur ve sonucu temizdirUmutumut82
Evet canım bi çok kişi rahim filminden hemen sonra hamile kalıyo. Bence işe yarayabilir, inşallah bebişi gelir herkesininşallah canım.. film sonrasında kolayca hamile kalabilir inşallah..
canlar günaydın güzel anneler hamileler anne adayları nasılsınız varmi gelişmeler benim veneiraida 'nin bugün 10. günümüz bekliyoruz insallah geven ay da A AloeeVeraa ile aynı gün aynı saat iğne vurulmustuk bu ayda neiraida ile aynı gün aynı saat insallah bu ay gelir bebisler ya bugün test alicam ama hcg vücuttan kesin bitmiştir benim çünkü 4. günde baya silikti testim bugün 4 tane alırsam gelince yaparım 1 ini digerini carsam ba 3.sunu cuma diğerinide pazartesi gunu 17.gün oluyor @Morasigi @Esrasvn Serap-_-
neden yarın gün içinde verildiğini ayy pozitif cikicak insallahGünaydın kızlar kan vermeye geldim ama umutsuzum Ama bakalim neler kısmet olucak yarın alicam sonucumu :)
hani genelde yumurtlamada 10 gün sonra belli olur diye okumuştum ama kuzumGünaydın canıım. Evet geçen ay birlikye gün saymıştık. İnşallah artık bu ay gelmiştir yavrun. İğnenin etkisi bence de artık kalmamıştır kuzum. Ama gebelik varsa da bugün testte pozitif çıkmayabilir. Tabi sen yap yine de hiç belli olmaz
hafif sislik vr iste. bilmiorm belki gelirHadi ya tüh umutlanmıştım senden biraz canım. Yok kuzum yapmadım bugün de olabilirim regl ama şu an hiçbir ağrım yok çok ilginç ya. Yarın sabah yapıyım diyorum bi test
Hayırdır canım hangi konuda aklımıza ihtiyacın var acaba
ay yarım yazmışım heyecandan hahah :)
bugün 10. gün benim iğnenin dün iğnem iyice silinmişti ikinci üçüncü idrarla falan yapmıştım ilk değildi, bu sabah ilk idrarla yaptım pozitif bariz şu an ofise gelip yaptım yine pozitif. bebek olma ihtimali var mı sizce ilkinin fotosunu çekmemişim bu ikinci
olabilir canım, inşallaah doğru yorumluyoruzdur.. yine de fazla umutlanma canım, yarın da yap tekrar..
Maşallah ya ben hayatta tutamamzdım çok sabırlısın :)Yarın da gelmezse salı sabah yapmayı düşünüyorum canım :) evde 3 tane test var ama tutuyorum kendimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?