Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzımmm üzülme vallahi çok zor bir durum ama eğer negatif çıkarsa bile her şeyin vakti saati var nasip Allah ol diyince oluverir her şey biz elimizden geleni yapalım takdir ona ait:) bismillah de yaptır tersi :)

Kuzımmm üzülme vallahi çok zor bir durum ama eğer negatif çıkarsa bile her şeyin vakti saati var nasip Allah ol diyince oluverir her şey biz elimizden geleni yapalım takdir ona ait:) bismillah de yaptır tersi :)

vallahi Allah büyüktür bakalım olmuşsa ne mutlu bana derim yani, olmamışsa da denemeye devam :)
geçen ay bu günlerde silinmişti test ve bir daha da çıkmamıştı beni ümitlendiren geri dönmüş olması. bildiğiniz böyle bir durum yaşayan var mı kızlar?

canım merhaba. merak ettim seni. bir gün arayla iğne vurulmuştuk ya bu ay? var mı bi gelişme?
doğru kuzum valla 4. günü test yaptım hcg nasil çokmu azmi diye çok silik cıktı şimdiye bitmiştir kuzum bugün 10.gün bebeğim ya bugün 4 test alicam bakalım 2 gün ara ile yapicam ama belirti olark kasik ağrısı batmasi var allah büyük insallah tutmustur sende ne var neyok

Umutumut82 canım ne yaptın nasıl geçti bizi meraklarda bırakma tatlım güzel haberlerini bekliyoruz :)

Mrb canim şimdi girdik eve telefonu evde biraktim.7.30 da dogumhaneye aldilar 11 de ciktim. Kan tahlilleri bayilma ayilma derken 11 i buldu.çok sükür hiç bir sorun yokmuş

Selam fıstıklarrr. Simdi hastaneden gelduk. 7.30 da doğumhaneye aldilar tahlili ayilmasi bayilmasi 11 de ciktim kwndi doktirum yapti işlemi.ayilip 30 dakika dinlendikten sonra doktorun yanina gittim. Çok ŞÜKÜR hic bir problem yok dedi. bu ay korun dedi. Ben bazi doktorlar korunmayin diyorlar dedim. Ben hastalarima korunun diyorum sonucta rahme kontrans madde veriliyor illa bebekte problem olur diye bir şey yok ama riske girmeyede gerek yok dedi.antibiyotikleri kullanicam... aralij ayindada yine ilaç falan vermiyecegim belki kendiliginden olur dedi.olmadi ocakta iğneli tedaviye gecicez.tabiki cikarken kilo vermeyi unutma dedi.zaten söylemese sasardim

çok geçmiş olsun canım.. o kadar uzun mu sürüyor yaa.. çoğu 1 2 dakika sürüyoe yazmış ama senin narkozlu olduğundan muhtemelen. doktorun tavsiyesine uymanda fayda var canım. zaten antibiyotik kullanacaksın. Hayırlısıyla muradına erersin inşallah.. bu arada nerede ve ne kadara çektirdin arkadaşım hsg'yi?

ben rehberlik :) bi devlet okulundayım, kafa rahat görünüyo ama bakalım ne olacak bu ay inşallah güzel sonuçlar alırız

Canim 585tl cekim ucreti 65tl ilaclari tuttu.evet aslinda islem 15 dakka falanmis ama.once dogumhaneye alip serum takiyorlar kan tahlilleri yapiliyor aslinda 10gün once tahliller yapilmisti ama kabul etmediler tekrarlandi ordan ameliyathaneye aldilar islem sonrasi 30dakika tansiyon takibi yaptilar .oyüzden uzun sürdü.

Benim de aklımda o var uyandığımdan beri, inşallah kolay olmuştur ve sonucu temizdir Umutumut82

Sagol bitanem 7.30da girdim 11 de ciktim doktor tertemiz dedi ama ozaman 2 yildir niye olmuyor dedim. Bazi insanlarin kilosu hamile kalmasini etkilemez ama sen pko lu oldugundan etkiler dedi.bu ay korunucam.aralik ayindada ilacsiz dogal yolla denicez olmazsa ki ben olacagini dusunmüyorum çünkü olcak olsa 2 yildir olurdu. ocakta tedaviye devam. Yani umutlar ocakta canim.15günde yaklasik 4kg verdim ocaga kadar 10kg daha vericem.

Cok erken yapmissin testi asikamanin 12. Günu tekrar ysptir bence insallah gelir bebisin

Ayyy çok güzel haber bu tatlım gözğnaydın olsun inşaaallah sen nasılsın iyi misin peki

Canim suan cok iyiyim doktor agri kesici falan verdi ama şuan agrim yok kanamam var...Allahim bunuda atlattim sükürler olsun...dogumhane ekmek fırını gibiydi biri giriyor biri cıkiyor. yeni dofan 1 2 bebegin aglamasiba denk geldim.rabbim bizede nasip etsin

Çok sevindim senin adına tatlım inşşş en kısa zamanda da diğer güzel haberi alırsın kuzummmmm:) amin inşşş bize de nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…