- 22 Ekim 2018
- 293
- 325
- 18
- 38
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.461
Kuzummmm baktır baktır yaaaakızlar arka arkaya yazmak gibi olcak ama doktor beta baktır dedi öğleden sonra falan bi kan vercem sonra sonuç beklemece
maşallah 50 yaş ne demek biz 30 umuzdakız tık yok :) Allah bağışlasın. Bize de nasip etsin inşallah.hanımlar, bu haberi okuyun mutlaka :)) 50 yaşındaki kadın tüp bebek ile 4üz doğurmuş
www.sozcu.com.tr/2018/dunya/tip-dunyasi-sokta-3-cocuk-8-torunu-varken-2728677/
Kuzummmm baktır baktır yaaaa
Kuzımmm üzülme vallahi çok zor bir durum ama eğer negatif çıkarsa bile her şeyin vakti saati var nasip Allah ol diyince oluverir her şey biz elimizden geleni yapalım takdir ona ait:) bismillah de yaptır tersi :)ay valla eşim para göndercek yaptırcam hemen ben de gerildim. yani dünkü testte yoktu, bugün ilk idrarda da çıktı başka test yaptım ikinci onda da var. üzülmek istemiyorum hiç ama napim öğrenmek lazım galiba
canım merhaba. merak ettim seni. bir gün arayla iğne vurulmuştuk ya bu ay? var mı bi gelişme?iğnenin kaçıncı günü kuzum
Kuzımmm üzülme vallahi çok zor bir durum ama eğer negatif çıkarsa bile her şeyin vakti saati var nasip Allah ol diyince oluverir her şey biz elimizden geleni yapalım takdir ona ait:) bismillah de yaptır tersi :)
doğru kuzum valla 4. günü test yaptım hcg nasil çokmu azmi diye çok silik cıktı şimdiye bitmiştir kuzum bugün 10.gün bebeğim ya bugün 4 test alicam bakalım 2 gün ara ile yapicam ama belirti olark kasik ağrısı batmasi var allah büyük insallah tutmustur sende ne var neyokcanım merhaba. merak ettim seni. bir gün arayla iğne vurulmuştuk ya bu ay? var mı bi gelişme?
Umutumut82 canım ne yaptın nasıl geçti bizi meraklarda bırakma tatlım güzel haberlerini bekliyoruz :)
Selam fıstıklarrr. Simdi hastaneden gelduk. 7.30 da doğumhaneye aldilar tahlili ayilmasi bayilmasi 11 de ciktim kwndi doktirum yapti işlemi.ayilip 30 dakika dinlendikten sonra doktorun yanina gittim. Çok ŞÜKÜR hic bir problem yok dedi. bu ay korun dedi. Ben bazi doktorlar korunmayin diyorlar dedim. Ben hastalarima korunun diyorum sonucta rahme kontrans madde veriliyor illa bebekte problem olur diye bir şey yok ama riske girmeyede gerek yok dedi.antibiyotikleri kullanicam... aralij ayindada yine ilaç falan vermiyecegim belki kendiliginden olur dedi.olmadi ocakta iğneli tedaviye gecicez.tabiki cikarken kilo vermeyi unutma dedi.zaten söylemese sasardim
ben rehberlik :) bi devlet okulundayım, kafa rahat görünüyo ama bakalım ne olacak bu ay inşallah güzel sonuçlar alırızEvet insan bunalıveriyor :) çok okudum ama tedaviyi bıraktım rahat kafayla oldu yazanları, demek ki ialç etkisi geçmediği için. İyi oluyor doktorların söylediklerini paylaşmak farklı şeyler öğreniyoruz. Aa öyle mi ne güzel :) bir meslektaş daha sizin branş ne hocam
çok geçmiş olsun canım.. o kadar uzun mu sürüyor yaa.. çoğu 1 2 dakika sürüyoe yazmış ama senin narkozlu olduğundan muhtemelen. doktorun tavsiyesine uymanda fayda var canım. zaten antibiyotik kullanacaksın. Hayırlısıyla muradına erersin inşallah.. bu arada nerede ve ne kadara çektirdin arkadaşım hsg'yi?
Benim de aklımda o var uyandığımdan beri, inşallah kolay olmuştur ve sonucu temizdirUmutumut82
Selam kizlar.
Bugun asilamamin 9. Gunu. catlatma ignesinin 11. Gunu.
Asilamanin 7. Gunu karnima bicak gibi bir agri saplanmasindan dolayi acile gittim. Kan ver bakalim dediler 2.0 yani negatif cikti.
Moralim cok bozuldu ama erken belki diye hala umudumu koruyorum.
Belirtilerim pek yok sadece ara ara kasiklarima sinek isirigi gibi birsey oluyir. Elektirik carpmasi gibi kisa kisa anlik sancilar. Goguslerime de ara sira o carpma gibi sanci gelip gidiyor.
Gunde 2 3 kez akinti oluyor beyaz sivi.
Tum bunlari hayra mi yorsam bilmiyorum artik hakkimizda hayirlisi
Ayyy çok güzel haber bu tatlım gözğnaydın olsun inşaaallah sen nasılsın iyi misin pekiMrb canim şimdi girdik eve telefonu evde biraktim.7.30 da dogumhaneye aldilar 11 de ciktim. Kan tahlilleri bayilma ayilma derken 11 i buldu.çok sükür hiç bir sorun yokmuş
Ayyy çok güzel haber bu tatlım gözğnaydın olsun inşaaallah sen nasılsın iyi misin peki
Çok sevindim senin adına tatlım inşşş en kısa zamanda da diğer güzel haberi alırsın kuzummmmm:) amin inşşş bize de nasip olurCanim suan cok iyiyim doktor agri kesici falan verdi ama şuan agrim yok kanamam var...Allahim bunuda atlattim sükürler olsun...dogumhane ekmek fırını gibiydi biri giriyor biri cıkiyor. yeni dofan 1 2 bebegin aglamasiba denk geldim.rabbim bizede nasip etsin
Insallah canim o kadar cok istiyorum ki bakalim persembe gunu kan testi yaptirmayi dusunuyorumCok erken yapmissin testi asikamanin 12. Günu tekrar ysptir bence insallah gelir bebisin
Öyle deniliyo canım ama yine de normal döngüne göre genelde en erken bata 3-4 gün varken çıkıyo diye biliyorumhani genelde yumurtlamada 10 gün sonra belli olur diye okumuştum ama kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?