Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çook geçmiş olsun anestezili olmuş acısaız ağrısız sevindim canım. korunma kısmına gelince, ben oğlumda hsg çekildim bir hafta sonra ovulasyon oldu ve oğluşum geldi, antibiyotik de kullanmıştım, ama oğluşum sağlıka 3 yaşında allah uzun ömür versin inşallah. bazı doktorla böyle düşünüyo anlamıyorum cidden

Canım vallahi bu test resmen pozitif görünüyo. 10.güne etkisi tamamen biter diye düşünüyorum. Ama sen takip etmeye devam et bence, yarın da yap koyulaşıyosa zaten kesin bebiştir

Belirtilerin fazla canım bence bi şeyler olabilir. Ayrıca 7.gün çok erkenmiş ve 2.0 pozitife dönebilecek bi değer. Hayırlı haberlerini alırız inşallah

Maşallah ya ben hayatta tutamamzdım çok sabırlısın :)
Çok kez hayal kırıklığına uğradım ondan sabretmeye çalışıyorum kuzum. Hatta eşim bi kaç gün daha bekleyelim diyo ama yarın yaparım herhalde bakalım :)

Ay canım benim çok şükür bak hiçbir sorun yok. İnan ki sabah 7.30 da uyanıyorum kalktım yatakta uyku sersemi sana ayetel kürsi okudum :) sen doktorunu dinle korun bu ay nolur nolmaz. İnşallah diğer ay tedavisiz gelicek kuzu

Bebeğim bu ay korun ve diyete devam et. Biraz daha kilo verdin mi bence tedavisiz bile gelir bebiş. İnşallah diğer ay tedavisiz bi şekilde güzel haberini alırız canım

Amiiin ne güzel bi dua, inşallah artık doğum için girmeyi nasip etsin Rabbim hepimize

Inanki sabah hastaneye giderken senle Morasigi geldiniz. Dogumhanede yeni doganlari görünce daha çok istemeye basladim.Allahim hepimize nasip etsin.çok güzel bir heyecan

Canım vallahi bu test resmen pozitif görünüyo. 10.güne etkisi tamamen biter diye düşünüyorum. Ama sen takip etmeye devam et bence, yarın da yap koyulaşıyosa zaten kesin bebiştir

Kız ağzından bal damladı da ne bilem gerildim ben çok test yaptirim dedim işe yakın yerde 150 TL dedi valla veremedim o parayı akşam inşallah beta baktırcam Dr öyle dedi

Bebeğim bu ay korun ve diyete devam et. Biraz daha kilo verdin mi bence tedavisiz bile gelir bebiş. İnşallah diğer ay tedavisiz bi şekilde güzel haberini alırız canım

Sagol bitanem insallah hepimiz 2019 a hamile gireriz.

Inanki sabah hastaneye giderken senle Morasigi geldiniz. Dogumhanede yeni doganlari görünce daha çok istemeye basladim.Allahim hepimize nasip etsin.çok güzel bir heyecan
Amiin canım benim, Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin artık

Bende anlamadim ama korunucam eger korunmazda hamile kalirsam dogana kadar kendi kendimi yerim. Hakkimizda hayirlisi olsun

Kız ağzından bal damladı da ne bilem gerildim ben çok test yaptirim dedim işe yakın yerde 150 TL dedi valla veremedim o parayı akşam inşallah beta baktırcam Dr öyle dedi
Yok yok niye o kadar para vercen kuzum ya. Akşam acilde falan baktır, çok heyecanlandım bize haber ver hemen :)

ben hiç test yapmadım daha. cuma günü yapmayı planlıyorum. ya belirtilere hiç aldanmıcam bu ay. geçen ay o kadar çok belirti yaşadım ve hüsran :)

Bende anlamadim ama korunucam eger korunmazda hamile kalirsam dogana kadar kendi kendimi yerim. Hakkimizda hayirlisi olsun
evet hangisi içne sinerse tabi cvanım belki bana da o zaman öyle deseler dinlerdim.. anestezi de etkili olabilir bak vücuttan atılması uzun sürüyo ondan da demiş olabilir, ben anestezisiz çekilmiştim ondan demediler belki de.. hayırlısı bu ay kafan rahat bi süre. geçirirsin sorun da çıkmamış hem şükür

Aynen canim bu ay diyet ve spora odaklanicam. Artik sizlerin güzel haberleriyle motive olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…