- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.481
Biraz daha bekle bakalım canım. Arada düzensizlik yapabiliyosa ancak gelir belkihafif sislik vr iste. bilmiorm belki gelir
çook geçmiş olsun anestezili olmuş acısaız ağrısız sevindim canım. korunma kısmına gelince, ben oğlumda hsg çekildim bir hafta sonra ovulasyon oldu ve oğluşum geldi, antibiyotik de kullanmıştım, ama oğluşum sağlıka 3 yaşında allah uzun ömür versin inşallah. bazı doktorla böyle düşünüyo anlamıyorum ciddenSelam fıstıklarrr. Simdi hastaneden gelduk. 7.30 da doğumhaneye aldilar tahlili ayilmasi bayilmasi 11 de ciktim kwndi doktirum yapti işlemi.ayilip 30 dakika dinlendikten sonra doktorun yanina gittim. Çok ŞÜKÜR hic bir problem yok dedi. bu ay korun dedi. Ben bazi doktorlar korunmayin diyorlar dedim. Ben hastalarima korunun diyorum sonucta rahme kontrans madde veriliyor illa bebekte problem olur diye bir şey yok ama riske girmeyede gerek yok dedi.antibiyotikleri kullanicam... aralij ayindada yine ilaç falan vermiyecegim belki kendiliginden olur dedi.olmadi ocakta iğneli tedaviye gecicez.tabiki cikarken kilo vermeyi unutma dedi.zaten söylemese sasardim
Canım vallahi bu test resmen pozitif görünüyo. 10.güne etkisi tamamen biter diye düşünüyorum. Ama sen takip etmeye devam et bence, yarın da yap koyulaşıyosa zaten kesin bebiştiray yarım yazmışım heyecandan hahah :)
bugün 10. gün benim iğnenin dün iğnem iyice silinmişti ikinci üçüncü idrarla falan yapmıştım ilk değildi, bu sabah ilk idrarla yaptım pozitif bariz şu an ofise gelip yaptım yine pozitif. bebek olma ihtimali var mı sizce ilkinin fotosunu çekmemişim bu ikinci
Belirtilerin fazla canım bence bi şeyler olabilir. Ayrıca 7.gün çok erkenmiş ve 2.0 pozitife dönebilecek bi değer. Hayırlı haberlerini alırız inşallahSelam kizlar.
Bugun asilamamin 9. Gunu. catlatma ignesinin 11. Gunu.
Asilamanin 7. Gunu karnima bicak gibi bir agri saplanmasindan dolayi acile gittim. Kan ver bakalim dediler 2.0 yani negatif cikti.
Moralim cok bozuldu ama erken belki diye hala umudumu koruyorum.
Belirtilerim pek yok sadece ara ara kasiklarima sinek isirigi gibi birsey oluyir. Elektirik carpmasi gibi kisa kisa anlik sancilar. Goguslerime de ara sira o carpma gibi sanci gelip gidiyor.
Gunde 2 3 kez akinti oluyor beyaz sivi.
Tum bunlari hayra mi yorsam bilmiyorum artik hakkimizda hayirlisi
Çok kez hayal kırıklığına uğradım ondan sabretmeye çalışıyorum kuzum. Hatta eşim bi kaç gün daha bekleyelim diyo ama yarın yaparım herhalde bakalım :)Maşallah ya ben hayatta tutamamzdım çok sabırlısın :)
Ay canım benim çok şükür bak hiçbir sorun yok. İnan ki sabah 7.30 da uyanıyorum kalktım yatakta uyku sersemi sana ayetel kürsi okudum :) sen doktorunu dinle korun bu ay nolur nolmaz. İnşallah diğer ay tedavisiz gelicek kuzuSelam fıstıklarrr. Simdi hastaneden gelduk. 7.30 da doğumhaneye aldilar tahlili ayilmasi bayilmasi 11 de ciktim kwndi doktirum yapti işlemi.ayilip 30 dakika dinlendikten sonra doktorun yanina gittim. Çok ŞÜKÜR hic bir problem yok dedi. bu ay korun dedi. Ben bazi doktorlar korunmayin diyorlar dedim. Ben hastalarima korunun diyorum sonucta rahme kontrans madde veriliyor illa bebekte problem olur diye bir şey yok ama riske girmeyede gerek yok dedi.antibiyotikleri kullanicam... aralij ayindada yine ilaç falan vermiyecegim belki kendiliginden olur dedi.olmadi ocakta iğneli tedaviye gecicez.tabiki cikarken kilo vermeyi unutma dedi.zaten söylemese sasardim
Bebeğim bu ay korun ve diyete devam et. Biraz daha kilo verdin mi bence tedavisiz bile gelir bebiş. İnşallah diğer ay tedavisiz bi şekilde güzel haberini alırız canımSagol bitanem 7.30da girdim 11 de ciktim doktor tertemiz dedi ama ozaman 2 yildir niye olmuyor dedim. Bazi insanlarin kilosu hamile kalmasini etkilemez ama sen pko lu oldugundan etkiler dedi.bu ay korunucam.aralik ayindada ilacsiz dogal yolla denicez olmazsa ki ben olacagini dusunmüyorum çünkü olcak olsa 2 yildir olurdu. ocakta tedaviye devam. Yani umutlar ocakta canim.15günde yaklasik 4kg verdim ocaga kadar 10kg daha vericem.
Amiiin ne güzel bi dua, inşallah artık doğum için girmeyi nasip etsin Rabbim hepimizeCanim suan cok iyiyim doktor agri kesici falan verdi ama şuan agrim yok kanamam var...Allahim bunuda atlattim sükürler olsun...dogumhane ekmek fırını gibiydi biri giriyor biri cıkiyor. yeni dofan 1 2 bebegin aglamasiba denk geldim.rabbim bizede nasip etsin
Ay canım benim çok şükür bak hiçbir sorun yok. İnan ki sabah 7.30 da uyanıyorum kalktım yatakta uyku sersemi sana ayetel kürsi okudum :) sen doktorunu dinle korun bu ay nolur nolmaz. İnşallah diğer ay tedavisiz gelicek kuzu
Canım vallahi bu test resmen pozitif görünüyo. 10.güne etkisi tamamen biter diye düşünüyorum. Ama sen takip etmeye devam et bence, yarın da yap koyulaşıyosa zaten kesin bebiştir
Bebeğim bu ay korun ve diyete devam et. Biraz daha kilo verdin mi bence tedavisiz bile gelir bebiş. İnşallah diğer ay tedavisiz bi şekilde güzel haberini alırız canım
Amiin canım benim, Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin artıkInanki sabah hastaneye giderken senleMorasigi geldiniz. Dogumhanede yeni doganlari görünce daha çok istemeye basladim.Allahim hepimize nasip etsin.çok güzel bir heyecan
çook geçmiş olsun anestezili olmuş acısaız ağrısız sevindim canım. korunma kısmına gelince, ben oğlumda hsg çekildim bir hafta sonra ovulasyon oldu ve oğluşum geldi, antibiyotik de kullanmıştım, ama oğluşum sağlıka 3 yaşında allah uzun ömür versin inşallah. bazı doktorla böyle düşünüyo anlamıyorum cidden
Yok yok niye o kadar para vercen kuzum ya. Akşam acilde falan baktır, çok heyecanlandım bize haber ver hemen :)Kız ağzından bal damladı da ne bilem gerildim ben çok test yaptirim dedim işe yakın yerde 150 TL dedi valla veremedim o parayı akşam inşallah beta baktırcam Dr öyle dedi
ben hiç test yapmadım daha. cuma günü yapmayı planlıyorum. ya belirtilere hiç aldanmıcam bu ay. geçen ay o kadar çok belirti yaşadım ve hüsran :)doğru kuzum valla 4. günü test yaptım hcg nasil çokmu azmi diye çok silik cıktı şimdiye bitmiştir kuzum bugün 10.gün bebeğim ya bugün 4 test alicam bakalım 2 gün ara ile yapicam ama belirti olark kasik ağrısı batmasi var allah büyük insallah tutmustur sende ne var neyok
Hepimiz yaşadık o hayal kırıklıklarını ama Allah'ın izniyle güzel günler yakındaaa ben inanıyorum :)Çok kez hayal kırıklığına uğradım ondan sabretmeye çalışıyorum kuzum. Hatta eşim bi kaç gün daha bekleyelim diyo ama yarın yaparım herhalde bakalım :)
evet hangisi içne sinerse tabi cvanım belki bana da o zaman öyle deseler dinlerdim.. anestezi de etkili olabilir bak vücuttan atılması uzun sürüyo ondan da demiş olabilir, ben anestezisiz çekilmiştim ondan demediler belki de.. hayırlısı bu ay kafan rahat bi süre. geçirirsin sorun da çıkmamış hem şükürBende anlamadim ama korunucam eger korunmazda hamile kalirsam dogana kadar kendi kendimi yerim. Hakkimizda hayirlisi olsun
150 nedir yaa herşey para 40a da bakılıyo 25 e de , kime ne tutarsa.. sinir şeylerKız ağzından bal damladı da ne bilem gerildim ben çok test yaptirim dedim işe yakın yerde 150 TL dedi valla veremedim o parayı akşam inşallah beta baktırcam Dr öyle dedi
İnşallah canım ben de öyle umut ediyorum ama inşallah öyle olurHepimiz yaşadık o hayal kırıklıklarını ama Allah'ın izniyle güzel günler yakındaaa ben inanıyorum :)
evet hangisi içne sinerse tabi cvanım belki bana da o zaman öyle deseler dinlerdim.. anestezi de etkili olabilir bak vücuttan atılması uzun sürüyo ondan da demiş olabilir, ben anestezisiz çekilmiştim ondan demediler belki de.. hayırlısı bu ay kafan rahat bi süre. geçirirsin sorun da çıkmamış hem şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?