Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah bebisin gelmistir canim.icimden bir his bebis var diyor.valla cok sabirlisin ben olsam dayanamazdim
Keşke senin içindeki ses doğru olsa kuzum. Benim de tam tersi sanki bi şey yok gibi geliyo. Hatta adet olcam gibi hissetmeye başladım. Ağrım falan yok ama kasıklarım hassaslalmaya başladı sanki. Bakalım bekliyorum şimdilik

Bu bebisler zaten ummadigimiz zamanda geliyor.hastanede okadar cok doguma giren kadin vardiki nerdeyse soracaktim nasil hamile kaldiniz diye.millet çatir çatir hamile kaliyor

Bu bebisler zaten ummadigimiz zamanda geliyor.hastanede okadar cok doguma giren kadin vardiki nerdeyse soracaktim nasil hamile kaldiniz diye.millet çatir çatir hamile kaliyor
Sorma ya millet çatır çatır hamile kalıyo. İnşallah bize de nasip olur beklemediğimiz şu zamanlarda canım

Yok yok niye o kadar para vercen kuzum ya. Akşam acilde falan baktır, çok heyecanlandım bize haber ver hemen :)

Valla ben de çıldırıcam bulunduğum yerden kurtulup ilk iş yaptırcam inşallah gerçektir gerçi umutlanamıyorum bile belirti namına hiç bileyim yok

150 nedir yaa herşey para 40a da bakılıyo 25 e de , kime ne tutarsa.. sinir şeyler

Aynen öyle hayır herkesin 150 lirası yoktur yani :/

Valla ben de çıldırıcam bulunduğum yerden kurtulup ilk iş yaptırcam inşallah gerçektir gerçi umutlanamıyorum bile belirti namına hiç bileyim yok

Aynen öyle hayır herkesin 150 lirası yoktur yani :/
Biz de merak ettik, belli olmaz belki belirtisiz gelir kuzum

Tam emin olamıyorum canım ama şimdilik negatif gibi görünüyo sanki. İnşallah iki gün sonra silik çizgi başlar
evet kuzum.negatif ama inşalalh koyulaşır carsam ba sabahı tekrarliycam inşalalh koyulaşır 12. gu olcak carsam ba gunu

evet kuzum.negatif ama inşalalh koyulaşır carsam ba sabahı tekrarliycam inşalalh koyulaşır 12. gu olcak carsam ba gunu
Esrasvn nin de negatifti hem de kanda sonra pozitif oldu şimdi de topik olarak kalp atışlarını bekliyoruz :) cnm o yüzden hiç moralini bozma :) artık ilacın etkisi geçmiş belli şu zamandan sonra çift çizgi görünür inşaaallah :)

ayyy tek umudum o inşalalh çıkar carsam ba sabahı tekrarliycam kuzum insallah çıkar

tekrar geçmiş olsun canım.. ne güzel iyi ilgilenmişler..

Şu an zaten erken canım negatif olması doğal. Net sonuç hep 14.gün gibi oluyo. Sen dene tabi, inşallah hep artarak koyulaşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…