- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.501
İnşallah canım ben de öyle umut ediyorum ama inşallah öyle olur
Keşke senin içindeki ses doğru olsa kuzum. Benim de tam tersi sanki bi şey yok gibi geliyo. Hatta adet olcam gibi hissetmeye başladım. Ağrım falan yok ama kasıklarım hassaslalmaya başladı sanki. Bakalım bekliyorum şimdilikInsallah bebisin gelmistir canim.icimden bir his bebis var diyor.valla cok sabirlisin ben olsam dayanamazdim
Keşke senin içindeki ses doğru olsa kuzum. Benim de tam tersi sanki bi şey yok gibi geliyo. Hatta adet olcam gibi hissetmeye başladım. Ağrım falan yok ama kasıklarım hassaslalmaya başladı sanki. Bakalım bekliyorum şimdilik
Sorma ya millet çatır çatır hamile kalıyo. İnşallah bize de nasip olur beklemediğimiz şu zamanlarda canımBu bebisler zaten ummadigimiz zamanda geliyor.hastanede okadar cok doguma giren kadin vardiki nerdeyse soracaktim nasil hamile kaldiniz diye.millet çatir çatir hamile kaliyor
Sorma ya millet çatır çatır hamile kalıyo. İnşallah bize de nasip olur beklemediğimiz şu zamanlarda canım
Adet olmazsam yapcam canım. Eşim bekleyelim 2-3 gün daha diyo çünkü pek mümkün değil ya böyle bi şey. Ama ben de dayanamıycam sabah yapmayı düşünüyorumSabaha test yapta catlatma bizi
İnşallah her gün koyulaşan bi çizgi olur canım. Nasıl şu an ki test bize de fotoğraf at10. gün bugün canlar ve test yaptım şimdi süzülmesini bekliyorum 2 günde 1 yapicam 4 tane test aldım A AloeeVeraaUmutumut82 @Huzur45 I Ilkmelegim K kavin123
Yok yok niye o kadar para vercen kuzum ya. Akşam acilde falan baktır, çok heyecanlandım bize haber ver hemen :)
150 nedir yaa herşey para 40a da bakılıyo 25 e de , kime ne tutarsa.. sinir şeyler
Biz de merak ettik, belli olmaz belki belirtisiz gelir kuzumValla ben de çıldırıcam bulunduğum yerden kurtulup ilk iş yaptırcam inşallah gerçektir gerçi umutlanamıyorum bile belirti namına hiç bileyim yok
Aynen öyle hayır herkesin 150 lirası yoktur yani :/
Tam emin olamıyorum canım ama şimdilik negatif gibi görünüyo sanki. İnşallah iki gün sonra silik çizgi başlareveettttt testinin hali bu şekilde yorumları alayım A AloeeVeraaUmutumut82 Esrasvn neiraida @Huzur45 Serap-_- veee diğer kızlar Eki Görüntüle 2205244 bugün 10. gun
evet kuzum.negatif ama inşalalh koyulaşır carsam ba sabahı tekrarliycam inşalalh koyulaşır 12. gu olcak carsam ba gunuTam emin olamıyorum canım ama şimdilik negatif gibi görünüyo sanki. İnşallah iki gün sonra silik çizgi başlar
evet kuzum.negatif ama inşalalh koyulaşır carsam ba sabahı tekrarliycam inşalalh koyulaşır 12. gu olcak carsam ba gunu
ayyy tek umudum o inşalalh çıkar carsam ba sabahı tekrarliycam kuzum insallah çıkarEsrasvn nin de negatifti hem de kanda sonra pozitif oldu şimdi de topik olarak kalp atışlarını bekliyoruz :) cnm o yüzden hiç moralini bozma :) artık ilacın etkisi geçmiş belli şu zamandan sonra çift çizgi görünür inşaaallah :)
eveettttt testinin hali bu şekilde yorumları alayım A AloeeVeraaUmutumut82 Esrasvn neiraida @Huzur45 Serap-_- veee diğer kızlar Eki Görüntüle 2205244 bugün 10. gun
Canim 585tl cekim ucreti 65tl ilaclari tuttu.evet aslinda islem 15 dakka falanmis ama.once dogumhaneye alip serum takiyorlar kan tahlilleri yapiliyor aslinda 10gün once tahliller yapilmisti ama kabul etmediler tekrarlandi ordan ameliyathaneye aldilar islem sonrasi 30dakika tansiyon takibi yaptilar .oyüzden uzun sürdü.
Canım şimdilik yok gibi ama inşallah günden güne ikinci çizgimiz olureveettttt testinin hali bu şekilde yorumları alayım A AloeeVeraaUmutumut82 Esrasvn neiraida @Huzur45 Serap-_- veee diğer kızlar Eki Görüntüle 2205244 bugün 10. gun
Şu an zaten erken canım negatif olması doğal. Net sonuç hep 14.gün gibi oluyo. Sen dene tabi, inşallah hep artarak koyulaşsınevet kuzum.negatif ama inşalalh koyulaşır carsam ba sabahı tekrarliycam inşalalh koyulaşır 12. gu olcak carsam ba gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?