Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hasta olmayı bekleyenlerdenim hiç belirtin yok ne göğüsler ne ağrı akıntı sanırım umut beslememek lazim son 1 gunum
Senin de mi bat günün geldi canım. Benim de dün ya da bugün gelmeliydi hala yok ama bizim durumumuzdan dolayı pek umut da yok. Zaten hiç belirtim yok ne ağrı ne sızı. Bi tek acayip tuvalete gidiyorum resmen 15-20 dakikada bir ama çok da su içiyorum o da ona bağlıdır

Merhaba canım ğnşallah bebeğin şeninledir kırmızıları görmeden ümitsizlik Yok bişey soracam eşinizin sperm sayısı kaçtı benmde eşimde sperm sayısında sıkıntı var ama diğer değerleri iyi

Kız nedense bana bi his senin hamile olduğunu söylüyor ama bilemedim valla bence sen bizi şok etçeenn

Merhaba canım teşekkür ederim inşallah öyle bi mucize yaşarım canım eşimin ml deki sperm sayısı 7 milyon, toplam sperm sayısı 35 milyon malesef. İleri hızlı hareketli %1, ileri yavaş hareketli %29, yerinde hareketli %43. Hormon tahlilleri iyi hepsi şükür, o yüzden varikoselden dolayı olduğunu söyledi doktor. Bakalım bugün ameliyatın 32.günü inşallah her şey iyi olur. Sizin nasıl değerler canım

Kız nedense bana bi his senin hamile olduğunu söylüyor ama bilemedim valla bence sen bizi şok etçeenn
Kız valla sizi şok etmeyi geçtim ben şok geçiririm bayılırım falan herhalde :) hem ameliyat sonrası, hem yumurtlama döneminde tek ilişki hem de hiç ne ayak dikme ne başka bi şey :) inşallah Allahım duysun sesini de hislerin doğru çıksın bebeğim :)

Bence de varsa bile şimdi çıkmaz canım boşuna moral bozukluğu yaşama
Yarın sabah erkenden yaparsın
Evet canım ben de sabah yapıyım diyorum hormonlu olsun idrar :) of bi de korkuyorum kesin negatif olcak diye. Neyse hayırlısı dicez her sonuca

İnşallah canım bizimde 15 milyon çıktı toplam soerm sayısını hatırlamıyorum şuan doktor sorun etmedi bize yeter dedi ama yetmiyor demek hala gebelik Yok ikinci klomen kullanışım ama adet sancılarım başladı bile

Sizin normal canım sınırda alt sınır 14 milyon. Hiç belli olmuyo işte bebişlerin ne zaman geliceği. Benim bi tane kürtajım var malesef ve o zaman ilk denemede hamile kaldım. Şimdi 6 aydır uğraşıyoruz bakalım belli olmuyo yani kuzum.
Eşine takviye olarak çakşır suyu ve keçiboynuzu özü içirebilirsin sabah akşam yemeklerden önce, sayıyı arttırıyomuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…