Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çakşır suyunu çok okudum deniycem bi kere kaldıysa yine kalırsın canımm Allah’ın izniyle hiç umutsuz olma en azından kalabiliyosun bu bile çok iyi bişey hem 6 ay kısa bi zaman inşallah yüzümüz gülecek

Kısslaaarr beni gaza getirmeyiiin sabah ilk idrarla yapıyım artık kız bu kadar bekledim :) zaten çok su içiyorum hormon falan yoktur idrarda :) Umutumut82
Bnde cok su iciyorum kuzum ve sik wc gidiyorm tatlim varsa herturlu cikar benhep aksam gormstm sabah daha belrgndi catlatma bizi bat neydi senin

Suan olmsz ama daha cok erken kuzum inss yukselir ve gorursn pozitifi
canm aslında bu benm için iyi çünkü iğne etkisi kesinlikle kalmamis insallah yükselir ama belirtim de var ya çok pardon kızlar ama ben hiç kabız olmazdım yani çokta su içiyorum ama 2 gündür kabızlık çekiyorum gebelik belirtisi sayılıyormus kasik ağrımda var özellikle solda rahime doğru batma şeklinde goguslerim sızlıyor inşalalh vardur az önce namaz kıldım ağladı dua ettim inşalalh kabul olmustur.

Evet bndan sora cikarsa bilki hamilesn:) ins oyle olur dualarn kabul olsn rabbim nasip etsn inss bitanem. Kabizligi belrti olark duymadm acikcasi. Batmalar olabilir onlar oluyo cok rahmde gareket batmaa sancilama. Hakknda hayirlisi guzelim inss

Sen de dene canım herkes çok işe yaradığını söylüyo bakalım kullanıyoruz biz de.
İnşallah kuzum inşallah artık Allahım bşr an önce nasip etsin hepimize

Evet oyle yapalimtatlim❤ sen naptin nasilsin

Iyiyim canim.simdi biraz hafiften agrim basladi ama çok az . bayaga kanamam oldu.simdi azaldi.doktor cok iyi dedi. Benim bütün degerler iyi cikti rahim filmide iyi cikti eşimin sperm testleride iyi cikti ama 2 yildir olmuyor. Doktor bu ay korun önümüzdeki ayda kendi haline birakalum ocak ayinda tedaviye baslayalim dedi.

A AloeeVeraa sabirli arkadasim:) bnce senin gizemli durumndan surpriz cikacak bende bu ay idrar testi yapmicam dedm totem yaptim hep negatf zatn die senin gibi dusunmstm nednse birden gaza geldm ve olumlu cikti sorada iyiki yapmism dedim:)) dualarim senle❤

psikolojik herhwlde. karnimin sisligide gecti
Psikoloji etkiliyo zaten canım. Benim de belimde sanki hafif ağrılar oluyo ama çabuk geçiyo. Adet olucakmışım gibi geliyo bana ama pek gecikme de yaşamam merak ettiriyo. Yarın şansımı deniycem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…