- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.541
7.30 gibi kalkıyorum yapıcam inşallah :)Sabah acta kalkiyorsun
Biraz daha bekle bakalım canım. Arada düzensizlik yapabiliyosa ancak gelir belki
benimde bgn regl gunum. ama gelmedi. karnim sisBende hasta olmayı bekleyenlerdenim hiç belirtin yok ne göğüsler ne ağrı akıntı sanırım umut beslememek lazim son 1 gunum
Bu durumlar beni heyecanlandırıyobenimde bgn regl gunum. ama gelmedi. karnim sis
Çakşır suyunu çok okudum deniycem bi kere kaldıysa yine kalırsın canımm Allah’ın izniyle hiç umutsuz olma en azından kalabiliyosun bu bile çok iyi bişey hem 6 ay kısa bi zaman inşallah yüzümüz gülecekSizin normal canım sınırda alt sınır 14 milyon. Hiç belli olmuyo işte bebişlerin ne zaman geliceği. Benim bi tane kürtajım var malesef ve o zaman ilk denemede hamile kaldım. Şimdi 6 aydır uğraşıyoruz bakalım belli olmuyo yani kuzum.
Eşine takviye olarak çakşır suyu ve keçiboynuzu özü içirebilirsin sabah akşam yemeklerden önce, sayıyı arttırıyomuş canım
7.30 gibi kalkıyorum yapıcam inşallah :)
psikolojik herhwlde. karnimin sisligide gectiBu durumlar beni heyecanlandırıyo
Bnde cok su iciyorum kuzum ve sik wc gidiyorm tatlim varsa herturlu cikar benhep aksam gormstm sabah daha belrgndiKısslaaarr beni gaza getirmeyiiinsabah ilk idrarla yapıyım artık kız bu kadar bekledim :) zaten çok su içiyorum hormon falan yoktur idrarda :) Umutumut82
Suan olmsz ama daha cok erken kuzum inss yukselir ve gorursn pozitifikuzummm :))))) simli değil flaş 'la çekildi ondan parlamış evet pembis pembis ama 10. gün negatif bir pembis test insallah koyulaşır ya carsam ba 12.gün tekrarliycam
Evet oyle yapalimtatlim❤ sen naptin nasilsinSabah 7.30 da bulusalim burda
canm aslında bu benm için iyi çünkü iğne etkisi kesinlikle kalmamis insallah yükselir ama belirtim de var ya çok pardon kızlar ama ben hiç kabız olmazdım yani çokta su içiyorum ama 2 gündür kabızlık çekiyorum gebelik belirtisi sayılıyormus kasik ağrımda var özellikle solda rahime doğru batma şeklinde goguslerim sızlıyor inşalalh vardur az önce namaz kıldım ağladı dua ettim inşalalh kabul olmustur.Suan olmsz ama daha cok erken kuzum inss yukselir ve gorursn pozitifi
Evet bndan sora cikarsa bilki hamilesn:) ins oyle olur dualarn kabul olsn rabbim nasip etsn inss bitanem. Kabizligi belrti olark duymadm acikcasi. Batmalar olabilir onlar oluyo cok rahmde gareket batmaa sancilama. Hakknda hayirlisi guzelim insscanm aslında bu benm için iyi çünkü iğne etkisi kesinlikle kalmamis insallah yükselir ama belirtim de var ya çok pardon kızlar ama ben hiç kabız olmazdım yani çokta su içiyorum ama 2 gündür kabızlık çekiyorum gebelik belirtisi sayılıyormus kasik ağrımda var özellikle solda rahime doğru batma şeklinde goguslerim sızlıyor inşalalh vardur az önce namaz kıldım ağladı dua ettim inşalalh kabul olmustur.
Ayy kan vermissin ins hayirli sonuclar alirsin canimcimKızlar verdim kan ama kafam karışık. Clearblue un dijital testini almıştım ya iki çizgi var ama negatif dedi anlamlandıramadım muhtemelen negatif
Sen de dene canım herkes çok işe yaradığını söylüyo bakalım kullanıyoruz biz de.Çakşır suyunu çok okudum deniycem bi kere kaldıysa yine kalırsın canımm Allah’ın izniyle hiç umutsuz olma en azından kalabiliyosun bu bile çok iyi bişey hem 6 ay kısa bi zaman inşallah yüzümüz gülecek
Evet oyle yapalimtatlim❤ sen naptin nasilsin
Sonuç ne zaman çıkıcak canımKızlar verdim kan ama kafam karışık. Clearblue un dijital testini almıştım ya iki çizgi var ama negatif dedi anlamlandıramadım muhtemelen negatif
Ay çok heyecanlanıyorum canımcııım :)Sabah 7.30 da bulusalim burda
Psikoloji etkiliyo zaten canım. Benim de belimde sanki hafif ağrılar oluyo ama çabuk geçiyo. Adet olucakmışım gibi geliyo bana ama pek gecikme de yaşamam merak ettiriyo. Yarın şansımı deniycem bakalımpsikolojik herhwlde. karnimin sisligide gecti
Ayy kan vermissin ins hayirli sonuclar alirsin canimcim
Sonuç ne zaman çıkıcak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?