Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde cok su iciyorum kuzum ve sik wc gidiyorm tatlim varsa herturlu cikar benhep aksam gormstm sabah daha belrgndi catlatma bizi bat neydi senin
Olsun yine ilk idrarla olsun kuzum :) bat dün ya da bugün. 28-29 günde bir oluyorum bugün 29.gün canım

Allah razı olsun canım arkadaşım ❤ ben de öyle bu ay asla hamilelik umudum yoktu, hiç test yapma gibi bi düşüncem yoktu bu ay. Ama şimdi gecikince bi acaba oluştu bende. Negatif çıkıcağına ve yarın falan adet olucağıma emin gibiyim ama içim rahatlasın bakalım canım

Canim insallah hayirli haberler verirsin
Umut olursun bize de...

Olsun yine ilk idrarla olsun kuzum :) bat dün ya da bugün. 28-29 günde bir oluyorum bugün 29.gün canım
29. Gndesn hadi bakalim kuzum❤ tamam sabah yap daha net anlarsin seni bklicz olumsuzada alstk artk zatnoyle olsada uzulme senin icn erken bi zamandi zaten biliyosn sende ama bizi sevindrmeni cok istiyorm❤

29. Gndesn hadi bakalim kuzum❤ tamam sabah yap daha net anlarsin seni bklicz olumsuzada alstk artk zatnoyle olsada uzulme senin icn erken bi zamandi zaten biliyosn sende ama bizi sevindrmeni cok istiyorm❤
Çok teşekkür ederim canım benim. Evet negatif çıkarsa da beklediğim bi durum. İnşallah mucize yaşarız ne diyim ❤

Ben iyiyim canım, inşallah güzel haberler verebiliriz. Sen nasılsın asıl, yoksun uzun zamandır buralarda
Canım ben bu ay ne doktora gittim nede ovulasyon testi yaptım zamana bıraktım allaha bıraktım..en hayırlısını allah bilir dedim.1 buçuk yıl bekliycem cocugum olmazsa koruyucu aileye basvuracam hangisi nasip olursa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…