- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.581
kiz dur 0 değil ya yükselecek bu sefer bak gör daha 10. gün kuzumKızlar 4.06 negatif yani
Istanbuldisi misin snde kuzum. Guzel ciksn da 5 saat da bekler insn ole diyodm benAy uyuyakalmışım hala gelmemiş son yarım saat@
Valla buralarda hep öyle iki saat minumutsulukla bekliyorum
Kaçıncı günün bu değer yükselebilir benceKızlar 4.06 negatif yani
Kaçıncı günün bu değer yükselebilir bence
2 gün sonra tekrar idrara bak canım, koyulaştıysa kana da baktır, yükselebilir diye düşünüyorum10.gün iğnenin ama idrarda dün yoktu bugün pozitif çıkmıştı o yüzden baktırdım sanmıyorum çok üzgünüm şu an
Canim benim daha cok erken. Muallak bi sonuc cikms 5 e yakn yukselebilir bu ins ole olur. Negatif demen icinde erken 10dasn henuz. Bence bikacgun daha bkle evde tekrarla ve kan ver adeti takp et 0 degl sonucta 15. Gunde degil ❤10.gün iğnenin ama idrarda dün yoktu bugün pozitif çıkmıştı o yüzden baktırdım sanmıyorum çok üzgünüm şu an
10.gün iğnenin ama idrarda dün yoktu bugün pozitif çıkmıştı o yüzden baktırdım sanmıyorum çok üzgünüm şu an
Canım yükselebilir moralini bozma lütfenKızlar 4.06 negatif yani
10.gün iğnenin ama idrarda dün yoktu bugün pozitif çıkmıştı o yüzden baktırdım sanmıyorum çok üzgünüm şu an
Selam tatlim senin yazini ariyodm meraktakaldm baya yazsmssnz:) hadi gecms olsn bunu da atlattn kurtuldn gozun aydin canim cok sevindm temz cikmasinaSelam fıstıklarrr. Simdi hastaneden gelduk. 7.30 da doğumhaneye aldilar tahlili ayilmasi bayilmasi 11 de ciktim kwndi doktirum yapti işlemi.ayilip 30 dakika dinlendikten sonra doktorun yanina gittim. Çok ŞÜKÜR hic bir problem yok dedi. bu ay korun dedi. Ben bazi doktorlar korunmayin diyorlar dedim. Ben hastalarima korunun diyorum sonucta rahme kontrans madde veriliyor illa bebekte problem olur diye bir şey yok ama riske girmeyede gerek yok dedi.antibiyotikleri kullanicam... aralij ayindada yine ilaç falan vermiyecegim belki kendiliginden olur dedi.olmadi ocakta iğneli tedaviye gecicez.tabiki cikarken kilo vermeyi unutma dedi.zaten söylemese sasardim
Umutumut82 canım senin de herşeyin güzel çıkmış, ne güzel işte bence kafanı rahat bırak ocak ayına kadar oluverir belki :)
Istnbldaysan yer onerebilirm 570 cekldm bnde pakt fiyati ilac parasi falan almamslardi 2 3 dklk bisi makineyle teknkle alakali birz suresi kuzum anestezili yapmiyolar genelde zatnçok geçmiş olsun canım.. o kadar uzun mu sürüyor yaa.. çoğu 1 2 dakika sürüyoe yazmış ama senin narkozlu olduğundan muhtemelen. doktorun tavsiyesine uymanda fayda var canım. zaten antibiyotik kullanacaksın. Hayırlısıyla muradına erersin inşallah.. bu arada nerede ve ne kadara çektirdin arkadaşım hsg'yi?
Selam tatlim senin yazini ariyodm meraktakaldm baya yazsmssnz:) hadi gecms olsn bunu da atlattn kurtuldn gozun aydin canim cok sevindm temz cikmasinailacda verms zatn ben kornmamstm yumrta takibi yaplmsti o ay. olmuyo yani filmdn sora hemen olur hikayeleri bana inandrci gelmiyodu bnde ve cekn arkadslarmda olmamsti:) korun demiyolar bicok kisiye ama tabiki doktorunu dinle sen yinede bu ay tutacagi tutar:)))
Tabi canım çok mantıklı kendini takip et, güzel beslen diyetine odaklan, güzel olur inşallah. Ben de soğan suyuna başladım bu aySaldim gitti canim sadece kilo vermeye odaklandim.bu ay korunucaz ama yinede ovulasyonla takip edicem yumurtliyacakmiyim diye tespit icin.
Istnbldaysan yer onerebilirm 570 cekldm bnde pakt fiyati ilac parasi falan almamslardi 2 3 dklk bisi makineyle teknkle alakali birz suresi kuzum anestezili yapmiyolar genelde zatn
Evet aklinda kalacagi a yani vicdanin rahat olmz. Bide evt cok ilac yklendn sen vucuttn da iyice atlms olur aslinda. Vak smdi cagirma olmsuzu gelecek zamannda regl inss buna odaklanalim❤Aynen canim ben pimpirikliyim tutsada 9 ay uyku uyuman acaba diye.zaten bu ay ilaclarla regl oldun insallah yine ayni şeyi yasamamda düzenli olur.doktor yine regli olmazsan ara dedi tarlusal verir herhalde.
Tabi canım çok mantıklı kendini takip et, güzel beslen diyetine odaklan, güzel olur inşallah. Ben de soğan suyuna başladım bu ay
Evet aklinda kalacagi a yani vicdanin rahat olmz. Bide evt cok ilac yklendn sen vucuttn da iyice atlms olur aslinda. Vak smdi cagirma olmsuzu gelecek zamannda regl inss buna odaklanalim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?