- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.601
Kiz onun drck cok bi ani yok da sen nasi rahat ettysn tabiki o cok onemli sonucta kasmamanda lazim kendini senin icin iyi olms oyuzdenValla iyiki anestezili olmusum canim okadar cok heyecanlandimki anestezili olmasa duramazdim...
Bak bu cok iyi olir senin icin rahm temzlenir adet de sokulir zamannda insBende carsamba gunu baslicam sogan kürüne.bu ay hazir ilacta kullanmiyorken sogan kürü yapicam.
Kiz onun drck cok bi ani yok da sen nasi rahat ettysn tabiki o cok onemli sonucta kasmamanda lazim kendini senin icin iyi olms oyuzdenayy ben yumrta toplama islemine girdgmde parmagima kalp aletinin ucunu taktilar kalbim nasi atiyo hizli hizli gup gup:))) kendmden korkmstm biraz saknledm oyle verdiler narkozu:)
hqdi gizun aydin cnm. gzl sonuclar alicz ins. ilerleyen aylardasen hic sezeryanla dogun yapmadinya oyüzden insan bilinmeyenden korkmuyor.Oglumun dogumunda dogumhaneye giderken sezeryan yapilan bir kadinin karnini gordüm.bir anda suratimdan ter boşanmiştı zor sakinlestirdiler...ogunden beri kan tutuyor. Rahim filminide dogumhanenin ameliyathane kisminda ayni yerde yaptilar .7.30da dogumhaneye yatis yaptilar.sağ yanimdaki odada kadinin biri dogum sancisi cekiyordu sol odadada sezeryan icin bekleyen bir kiz vardi her odadan bebek kalp atisı sesleri geliyordu cok sinir bozucuydu.30dakika o odada kaldim cildiracaktim.sonra bir sedyeye yatirip ameliyathanenin bekleme kismina getirdiler.biri girip biri cıkiyordu..kendimi kesime giden dana gibi hissettim.ordada 15 20dakika bekledim.yani islem çok kısa ama islem baslayana kadar ömrüm gitti.
Bana da doktor ilaç yok dedi bu ay, hazır böyleyken içim temizlensin derim :) sağ tarafım pco şeklinde çünkü orda gelişim olmuyor, belki gidiverir dedim :) senin dr adetini düzenler canım başlaBende carsamba gunu baslicam sogan kürüne.bu ay hazir ilacta kullanmiyorken sogan kürü yapicam.
hqdi gizun aydin cnm. gzl sonuclar alicz ins. ilerleyen aylarda
kuzjm dunde yaptm olmadi.negatifti. gelecek buyuk bi ihtimal. biliorum iyi nietini allah razi olsn. hep birlikte ins yasariz bu sevinci. kisa zamanda.Insallah canim sende regli olmadin dimi sabah bir test yap belki mucizen gelmistir.inanki senin bebegin olmasini cokk istiyorum
Evet tatlim kucuk bi operasyn gecirdm sonucta ama uyucam uyancm bitcek dedim hep kendime:) amelythanede ckmedilr benm filmi ondn rahat o catal bile yok basttisen hic sezeryanla dogun yapmadinya oyüzden insan bilinmeyenden korkmuyor kuzum.Oglumun dogumunda dogumhaneye giderken sezeryan yapilan bir kadinin karnini gordüm.bir anda suratimdan ter boşanmiştı zor sakinlestirdiler...ogunden beri kan tutuyor. Rahim filminide dogumhanenin ameliyathane kisminda ayni yerde yaptilar .7.30da dogumhaneye yatis yaptilar.sağ yanimdaki odada kadinin biri dogum sancisi cekiyordu sol odadada sezeryan icin bekleyen bir kiz vardi her odadan bebek kalp atisı sesleri geliyordu cok sinir bozucuydu.30dakika o odada kaldim cildiracaktim.sonra bir sedyeye yatirip ameliyathanenin bekleme kismina getirdiler.biri girip biri cıkiyordu..kendimi kesime giden dana gibi hissettim.ordada 15 20dakika bekledim.yani islem çok kısa ama islem baslayana kadar ömrüm gitti.
kiz dur 0 değil ya yükselecek bu sefer bak gör daha 10. gün kuzum
Kaçıncı günün bu değer yükselebilir bence
Canim benim daha cok erken. Muallak bi sonuc cikms 5 e yakn yukselebilir bu ins ole olur. Negatif demen icinde erken 10dasn henuz. Bence bikacgun daha bkle evde tekrarla ve kan ver adeti takp et 0 degl sonucta 15. Gunde degil ❤
Canım bence de yükselecek bir değer bu
İdrarda takip edip tekrar kan verebilirsin
Umut var
Canım yükselebilir moralini bozma lütfen
Cok cok erken vermissin kani catlamadan en erken 10 gun sonra kanda cikiyor gebelik odq bi ihtimal yanı ben 14.guun gordum pozitifi 10.gun cok erken 4 gun sonra yenile cnm
yavrum 0 olsaydida yine umudunu yitirme derdim daha 4 5 gün var önümüzde inşalalh yükselecekSizler ne güzel insanlarsınız Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim valla çok kötüyüm ama sayenizde daha iyiyim
tatlim,nasilsnyavrum 0 olsaydida yine umudunu yitirme derdim daha 4 5 gün var önümüzde inşalalh yükselecek
Istnbldaysan yer onerebilirm 570 cekldm bnde pakt fiyati ilac parasi falan almamslardi 2 3 dklk bisi makineyle teknkle alakali birz suresi kuzum anestezili yapmiyolar genelde zatn
Evet tatlim kucuk bi operasyn gecirdm sonucta ama uyucam uyancm bitcek dedim hep kendime:) amelythanede ckmedilr benm filmi ondn rahat o catal bile yok basttitupbebek islemleri hep ameliythanedeydi benm bklemek sknti orda koyun gibi kenarda:) anacm sende butun dogumlara rastlamssn sansina yaa inss snde olsnda :)))
yavrum 0 olsaydida yine umudunu yitirme derdim daha 4 5 gün var önümüzde inşalalh yükselecek
Psikolojk olark sknti olms sana ay zatn olmayani yasaynca insan da cok batiyo gozune sokar gibi geliyo. Oldu bitti dusnme bunda sora ameliythaneye girisin dogum icin olsun insssDoktorlar konusuyordu biri diyorki benim bugün 5 sezeryanim var digeri diyor 4 tane oteki 6 tane.masallah dedim bende görsen heryer hamile doluydu.biri bana sorsa rahim filmini ilk söyliyecegim ameliyathane degilde normal odada işlem yapan görüntüleme merkezlerini tercih edin derim.yoksa hic zorlugu yok
Psikolojk olark sknti olms sana ay zatn olmayani yasaynca insan da cok batiyo gozune sokar gibi geliyo. Oldu bitti dusnme bunda sora ameliythaneye girisin dogum icin olsun insss
Echomar die bi yerde cekldm kuzum cekm merkezi sislide bi plaza.Net sitesine bak videolar var izle gordgn gibi bast kisa ben izleyp gtmstm arkadas tvsiyesyle. Arastrdgmda yuksk fiytlar almstm bnde hep. Agustosta 570 odedm ins degsmemstr. Ciknca 10 15 dkya raporu verdilet ckp hayatima devm ettm hic agrm sancm kanamam olmadi verdkleri pedi onlem amacli takmstim. Bazilarida regl agrisi hissediyorms. Ekrandan izliyosun ilac rahme geliyo rahmini goruyosn tuplerini goruyosn ins temz cikar kuzum❤Onerebilirsen çok sevinirim sekerim :)) bana anestezini 1000 tl dedi bjr doktor. bana çok geldi açıkçası..
Ayy tabikii girisimiz o nedenle olsn cumlemizin kuzumAy olsunda ben raziyim tekrar oraya girmeye.
ıyyim bebeğim nasıl olayim işte iğne etkisi tamamen bitti bende şimdi bebek için koyulasmayi bekliyorum carsam ba tekrarliycam testiinsallah bebek için koyulasir şuan meryem suresi okumaya başlayacağım rabbim herkese nasip etsin inşallah banada sizede dua edeceğim kkuzumtatlim,nasilsn
Geçmiş olsun canım temiz rahimle bismillah de başla :) yeni sürece hayırlısıyla inşallahInsallah canim sende regli olmadin dimi sabah bir test yap belki mucizen gelmistir.inanki senin bebegin olmasini cokk istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?