Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla iyiki anestezili olmusum canim okadar cok heyecanlandimki anestezili olmasa duramazdim...
Kiz onun drck cok bi ani yok da sen nasi rahat ettysn tabiki o cok onemli sonucta kasmamanda lazim kendini senin icin iyi olms oyuzden ayy ben yumrta toplama islemine girdgmde parmagima kalp aletinin ucunu taktilar kalbim nasi atiyo hizli hizli gup gup:))) kendmden korkmstm biraz saknledm oyle verdiler narkozu:)

Bende carsamba gunu baslicam sogan kürüne.bu ay hazir ilacta kullanmiyorken sogan kürü yapicam.
Bak bu cok iyi olir senin icin rahm temzlenir adet de sokulir zamannda ins tez zamanda inss kavus guzel habere kuzum zatn igne tedavisi olcktn kesnlkle daba etkili yumrtalarda hem sayn artabilir hmde iyi kalitede olur e esinde zatn sorn yokti hatta cok iyidi sonuclar sende etkili olur en kotu asilamayla tutar❤

sen hic sezeryanla dogun yapmadinya oyüzden insan bilinmeyenden korkmuyor kuzum.Oglumun dogumunda dogumhaneye giderken sezeryan yapilan bir kadinin karnini gordüm.bir anda suratimdan ter boşanmiştı zor sakinlestirdiler...ogunden beri kan tutuyor. Rahim filminide dogumhanenin ameliyathane kisminda ayni yerde yaptilar .7.30da dogumhaneye yatis yaptilar.sağ yanimdaki odada kadinin biri dogum sancisi cekiyordu sol odadada sezeryan icin bekleyen bir kiz vardi her odadan bebek kalp atisı sesleri geliyordu cok sinir bozucuydu.30dakika o odada kaldim cildiracaktim.sonra bir sedyeye yatirip ameliyathanenin bekleme kismina getirdiler.biri girip biri cıkiyordu..kendimi kesime giden dana gibi hissettim.ordada 15 20dakika bekledim.yani islem çok kısa ama islem baslayana kadar ömrüm gitti.

hqdi gizun aydin cnm. gzl sonuclar alicz ins. ilerleyen aylarda

Bende carsamba gunu baslicam sogan kürüne.bu ay hazir ilacta kullanmiyorken sogan kürü yapicam.
Bana da doktor ilaç yok dedi bu ay, hazır böyleyken içim temizlensin derim :) sağ tarafım pco şeklinde çünkü orda gelişim olmuyor, belki gidiverir dedim :) senin dr adetini düzenler canım başla

Evet tatlim kucuk bi operasyn gecirdm sonucta ama uyucam uyancm bitcek dedim hep kendime:) amelythanede ckmedilr benm filmi ondn rahat o catal bile yok bastti tupbebek islemleri hep ameliythanedeydi benm bklemek sknti orda koyun gibi kenarda:) anacm sende butun dogumlara rastlamssn sansina yaa inss snde olsnda :)))

kiz dur 0 değil ya yükselecek bu sefer bak gör daha 10. gün kuzum

Kaçıncı günün bu değer yükselebilir bence

Canim benim daha cok erken. Muallak bi sonuc cikms 5 e yakn yukselebilir bu ins ole olur. Negatif demen icinde erken 10dasn henuz. Bence bikacgun daha bkle evde tekrarla ve kan ver adeti takp et 0 degl sonucta 15. Gunde degil ❤

Canım bence de yükselecek bir değer bu
İdrarda takip edip tekrar kan verebilirsin
Umut var

Canım yükselebilir moralini bozma lütfen

Cok cok erken vermissin kani catlamadan en erken 10 gun sonra kanda cikiyor gebelik odq bi ihtimal yanı ben 14.guun gordum pozitifi 10.gun cok erken 4 gun sonra yenile cnm

Sizler ne güzel insanlarsınız Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim valla çok kötüyüm ama sayenizde daha iyiyim

Doktorlar konusuyordu biri diyorki benim bugün 5 sezeryanim var digeri diyor 4 tane oteki 6 tane.masallah dedim bende görsen heryer hamile doluydu.biri bana sorsa rahim filmini ilk söyliyecegim ameliyathane degilde normal odada işlem yapan görüntüleme merkezlerini tercih edin derim.yoksa hic zorlugu yok

Psikolojk olark sknti olms sana ay zatn olmayani yasaynca insan da cok batiyo gozune sokar gibi geliyo. Oldu bitti dusnme bunda sora ameliythaneye girisin dogum icin olsun insss

Onerebilirsen çok sevinirim sekerim :)) bana anestezini 1000 tl dedi bjr doktor. bana çok geldi açıkçası..
Echomar die bi yerde cekldm kuzum cekm merkezi sislide bi plaza.Net sitesine bak videolar var izle gordgn gibi bast kisa ben izleyp gtmstm arkadas tvsiyesyle. Arastrdgmda yuksk fiytlar almstm bnde hep. Agustosta 570 odedm ins degsmemstr. Ciknca 10 15 dkya raporu verdilet ckp hayatima devm ettm hic agrm sancm kanamam olmadi verdkleri pedi onlem amacli takmstim. Bazilarida regl agrisi hissediyorms. Ekrandan izliyosun ilac rahme geliyo rahmini goruyosn tuplerini goruyosn ins temz cikar kuzum❤

Ay olsunda ben raziyim tekrar oraya girmeye.
Ayy tabikii girisimiz o nedenle olsn cumlemizin kuzum ben transfer oncedi fazla sikismisim normaldede sik wc gidiyorm benide genel hasta gibi dusunmsler sancidn kimildayamiyodum amelythanede ne maceralar yasadim biraz yaptirdilar hemsire ultrsnla bakti hala cok sikisiksn dedi aynen patlicam derken doktor gelmsti sikisik olsn zarar olmaz die kacirdm kacircam zor durdm sonra odaya gecnce bi rahatlama en temel ihtiyac buyms dedim o gun kizlar hahahaanı kaldi istr annemlerle guluyoz hatrladkca :)

ıyyim bebeğim nasıl olayim işte iğne etkisi tamamen bitti bende şimdi bebek için koyulasmayi bekliyorum carsam ba tekrarliycam testiinsallah bebek için koyulasir şuan meryem suresi okumaya başlayacağım rabbim herkese nasip etsin inşallah banada sizede dua edeceğim kkuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…