Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zamanı var bence canım benim sen pes etme. Hatta imkanın varsa bi süre sonra tüp bebek de dene, o garanti bi yöntem gibi bi şey artık. Tabi ki düşündüğün şey de çok güzel onu da yap ama tedaviyi bırakma pes etme kuzum

A AloeeVeraa canım heycanla sabahı bekliyorum :) en olmaz dediğin de olmuştur inşallah, müjdeyi verirsin burdan
İnşallah müjde verebilirim size canım benim. Hayırlısı ya şu an kendimi hep negatife hazırlıyorum nasip artık

saol cnm. ins vardir bebis

Bende lisedeyken istanbulda vakif gureba hastanesine gittim regl duzensiz diye doktor ultrason verdi 6 ay sonrasina neyse 6 ay gecti bana sikışıp gel dediler annemde kantinden 5 kgluk suyla bardagı almis boyuna iç kizim iç daha iyi cikar deyip duruyor.neyse ben sıkıştim sira bana geldi ben zaten bacaklari birbirine kıstirdım öyle yürüyorum.tam giricem acilden 2 hasta geldi onlara oncelik varmiş kan ter içinde kalmistim. onlarin işi bitti bana sira geldi hasta bakici hadisene diyor ben bacaklari açıp yürüyemiyorum neyse annem koluma girdi sedyeye yattim genc bir doktor geldi nasilda yakisikli karnimi actim doktor karnima 2 eliyle bir bastirdi ben saldim.öyle utandimki baya kacirdim altima.çekim bitince sedyeden kalkip koşarak wc ye koşmustum utanctanda raporu 1 hafta sonra aldim.

Kızlar benim kasıklarıma ve belime çok hafif ağrılar giriyo ama hemen geri gidiyo regl olucam ben büyük ihtimalle yarın falan

Ay allabim ya smdi gulerk hatrla iste insanlk hali okadr sksmaay tutlmuyoki :) bide biraz yapabilirsn diyolardi onu nasi ayarliym oraya girdktn sofa salarim iyice :) okadr asiri sikisaga gerk yoks zatb biraz olsa yetiyoms bu tarz durumlarda. 5 kg suya koptum

Kızlar benim kasıklarıma ve belime çok hafif ağrılar giriyo ama hemen geri gidiyo regl olucam ben büyük ihtimalle yarın falan
Agrilar devam ediyomu arada mi oluyo kuzum. Surekli deglse bunlar gebelik belrtileride ayni zamanda son ana kadar hep umut vardir sabah ola hayrola hayirlisiyla bitanem

Agrilar devam ediyomu arada mi oluyo kuzum. Surekli deglse bunlar gebelik belrtileride ayni zamanda son ana kadar hep umut vardir sabah ola hayrola hayirlisiyla bitanem
Ağrılar devam etmiyo canım belimde öğleden beri ara ara giten hafif ağrılar var ama çok kısa sürüyo ve arası uzun oluyo. Kasıklarımda da akşam yemeği yerken 2-3 dakikalık ağrı oldu tam bir adet ağrısıydı ama bi daha hiç olmadı. İşte belime ağrılar giriyo bazen. Off ne zor işler kuzum ya

Ihtimal de olabilir kuzum zatn benzer derlerdi oyle gercekten. Regl agrilari arasira bnde hala devam:) oyle kuzum dua edip yatalim senin icin sabah 7 buckta gorusurz

Ihtimal de olabilir kuzum zatn benzer derlerdi oyle gercekten. Regl agrilari arasira bnde hala devam:) oyle kuzum dua edip yatalim senin icin sabah 7 buckta gorusurz
Daha önceki gebeliğimde de tam bat günü çok fena adet ağrım vardı, kasıklarım sızlıyodu resmen. Hatta adet olcam kesin diye eve gelip kendimi yatağa atmıştım yüzüstü yatmak iyi geliyo ağrıya diye ve uyuyakalmıştım, ertesi gün hamile olduğumu öğrenmiştim.
Allah razı olsun canım dua edin benim için senin duaların kabul olur

Kuzum.ne zaman test yapicaksin

Canım dilerim sabah bir süprize uyanırsın

Ya bu incir kürü de çok faydalı herhalde baya yorum var bende bu ay adet bekliyorum gene gebelik olmaZsa deneyeceğim

Canim inciri hic tavsiye etmiyorum ven 3.kkomen kullanimimsa yaptim 10tane yumurta oldu gelisemedi.doktora sordum yapna incir kürü dedi en iyisi sogan kürü ce baltarçın çörekotu kürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…