- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.621
zamanı var bence canım benim sen pes etme. Hatta imkanın varsa bi süre sonra tüp bebek de dene, o garanti bi yöntem gibi bi şey artık. Tabi ki düşündüğün şey de çok güzel onu da yap ama tedaviyi bırakma pes etme kuzumCanım ben bu ay ne doktora gittim nede ovulasyon testi yaptım zamana bıraktım allaha bıraktım..en hayırlısını allah bilir dedim.1 buçuk yıl bekliycem cocugum olmazsa koruyucu aileye basvuracam hangisi nasip olursa artık
Canım ya pozitife çok yakın bi değer, bana yükselme ihtimali yüksek gibi geliyo. İğneden değildir gibi sankiKızlar 4.06 negatif yani
İnşallah müjde verebilirim size canım benim. Hayırlısı ya şu an kendimi hep negatife hazırlıyorum nasip artıkA AloeeVeraa canım heycanla sabahı bekliyorum :) en olmaz dediğin de olmuştur inşallah, müjdeyi verirsin burdan
saol cnm. ins vardir bebisıyyim bebeğim nasıl olayim işte iğne etkisi tamamen bitti bende şimdi bebek için koyulasmayi bekliyorum carsam ba tekrarliycam testiinsallah bebek için koyulasir şuan meryem suresi okumaya başlayacağım rabbim herkese nasip etsin inşallah banada sizede dua edeceğim kkuzum
Ayy tabikii girisimiz o nedenle olsn cumlemizin kuzumben transfer oncedi fazla sikismisim normaldede sik wc gidiyorm benide genel hasta gibi dusunmsler sancidn kimildayamiyodum amelythanede ne maceralar yasadim biraz yaptirdilar hemsire ultrsnla bakti hala cok sikisiksn dedi aynen patlicam derken doktor gelmsti sikisik olsn zarar olmaz die kacirdm kacircam zor durdm sonra odaya gecnce bi rahatlama en temel ihtiyac buyms dedim o gun kizlar hahaha anı kaldi istr annemlerle guluyoz hatrladkca :)
Amiiin inşallah bebeğimtest sonucu bekleyenler, regli gecikenler ins oyi haberler geleck
Geçmiş olsun canım temiz rahimle bismillah de başla :) yeni sürece hayırlısıyla inşallah
Ya bu incir kürü de çok faydalı herhalde baya yorum var bende bu ay adet bekliyorum gene gebelik olmaZsa deneyeceğimSagol kuzum bu ay boş gecicek önümüzdeki ay can havliyle olaya sarılıcam.
Ay allabim ya smdi gulerk hatrla iste insanlk hali okadr sksmaay tutlmuyoki :) bide biraz yapabilirsn diyolardi onu nasi ayarliym oraya girdktn sofa salarim iyice :) okadr asiri sikisaga gerk yoks zatb biraz olsa yetiyoms bu tarz durumlarda. 5 kg suya koptumBende lisedeyken istanbulda vakif gureba hastanesine gittim regl duzensiz diye doktor ultrason verdi 6 ay sonrasina neyse 6 ay gecti bana sikışıp gel dediler annemde kantinden 5 kgluk suyla bardagı almis boyuna iç kizim iç daha iyi cikar deyip duruyor.neyse ben sıkıştim sira bana geldi ben zaten bacaklari birbirine kıstirdım öyle yürüyorum.tam giricem acilden 2 hasta geldi onlara oncelik varmiş kan ter içinde kalmistim. onlarin işi bitti bana sira geldi hasta bakici hadisene diyor ben bacaklari açıp yürüyemiyorum neyse annem koluma girdi sedyeye yattim genc bir doktor geldi nasilda yakisikli karnimi actim doktor karnima 2 eliyle bir bastirdi ben saldim.öyle utandimki baya kacirdim altima.çekim bitince sedyeden kalkip koşarak wc ye koşmustum utanctanda raporu 1 hafta sonra aldim.
Agrilar devam ediyomu arada mi oluyo kuzum. Surekli deglse bunlar gebelik belrtileride ayni zamandaKızlar benim kasıklarıma ve belime çok hafif ağrılar giriyo ama hemen geri gidiyoregl olucam ben büyük ihtimalle yarın falan
Ağrılar devam etmiyo canım belimde öğleden beri ara ara giten hafif ağrılar var ama çok kısa sürüyo ve arası uzun oluyo. Kasıklarımda da akşam yemeği yerken 2-3 dakikalık ağrı oldu tam bir adet ağrısıydı ama bi daha hiç olmadı. İşte belime ağrılar giriyo bazen. Off ne zor işler kuzum yaAgrilar devam ediyomu arada mi oluyo kuzum. Surekli deglse bunlar gebelik belrtileride ayni zamandason ana kadar hep umut vardir sabah ola hayrola hayirlisiyla bitanem
Ihtimal de olabilir kuzum zatn benzer derlerdi oyle gercekten. Regl agrilari arasira bnde hala devam:) oyle kuzum dua edip yatalim senin icin sabah 7 buckta gorusurzAğrılar devam etmiyo canım belimde öğleden beri ara ara giten hafif ağrılar var ama çok kısa sürüyo ve arası uzun oluyo. Kasıklarımda da akşam yemeği yerken 2-3 dakikalık ağrı oldu tam bir adet ağrısıydı ama bi daha hiç olmadı. İşte belime ağrılar giriyo bazen. Off ne zor işler kuzum ya
Daha önceki gebeliğimde de tam bat günü çok fena adet ağrım vardı, kasıklarım sızlıyodu resmen. Hatta adet olcam kesin diye eve gelip kendimi yatağa atmıştım yüzüstü yatmak iyi geliyo ağrıya diye ve uyuyakalmıştım, ertesi gün hamile olduğumu öğrenmiştim.Ihtimal de olabilir kuzum zatn benzer derlerdi oyle gercekten. Regl agrilari arasira bnde hala devam:) oyle kuzum dua edip yatalim senin icin sabah 7 buckta gorusurz
Daha önceki gebeliğimde de tam bat günü çok fena adet ağrım vardı, kasıklarım sızlıyodu resmen. Hatta adet olcam kesin diye eve gelip kendimi yatağa atmıştım yüzüstü yatmak iyi geliyo ağrıya diye ve uyuyakalmıştım, ertesi gün hamile olduğumu öğrenmiştim.
Allah razı olsun canım dua edin benim için senin duaların kabul olur
Canım dilerim sabah bir süprize uyanırsınDaha önceki gebeliğimde de tam bat günü çok fena adet ağrım vardı, kasıklarım sızlıyodu resmen. Hatta adet olcam kesin diye eve gelip kendimi yatağa atmıştım yüzüstü yatmak iyi geliyo ağrıya diye ve uyuyakalmıştım, ertesi gün hamile olduğumu öğrenmiştim.
Allah razı olsun canım dua edin benim için senin duaların kabul olur
Sabah yapıcam canım, hatta sabaha karşı tuvaletim gelir büyük ihtimalle,,o zaman yapıcam :)Kuzum.ne zaman test yapicaksin
Allahımmm amiinn canımmCanım dilerim sabah bir süprize uyanırsın
Inşallah koyulaşır canım anca girebildim nete hakkımızda hayirlsii:)eveettttt testinin hali bu şekilde yorumları alayım A AloeeVeraaUmutumut82 Esrasvn @neiraida maldelmor Serap-_- veee diğer kızlar Eki Görüntüle 2205244 bugün 10. gun
Ya bu incir kürü de çok faydalı herhalde baya yorum var bende bu ay adet bekliyorum gene gebelik olmaZsa deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?