Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kuzum. Test yaptım 4 buçukta ama tabi ki negatif, ufacık bi silik çizgi bile yok
Heveslenmstik uzuldum kuzum sende uzulursn tabi de kendini yipratma zatn esin daha toparlicak erken bi zamandi oyle dusunelim. Gorucrksn o cizgiyi merak etme bitanem zamani gelince siliginide koyusunu da beklemedigin bi anda hemde imtihanimiz buyms dualarimdasn

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim Evet şu an zaten mucize olurdu bizim için, o yüzden üzmüyorum kendimi çok. Gelecek aylardan ümüitliyim

Gunaydin kizlar.
Umutumut82 canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina. Cok sukur. Insallah bebiste cok bekletmeden geliverir
A AloeeVeraa kuzum benim,zaten boyle olmasini bekliyordun,azicikta biz girdik kafana sanirim. Ama regl gecikmesi olunca insan hemen umutlaniyor. Hen ocak ayina cok kanalize olmustun. Bakalim gelecek sefer ilk hamile haberimzi senden aliriz belki

Arkadaslar haftasonu ve dun pek giremedim bende. Hizlica okudum sayfalari gunceli yakalayabilmek icin. Bir arkadasimiz dun kan vermisti. Bugun cikacakti. Kimdi :)

Nasip her şey canım, adet gecikmesi olunca bi acaba dedim ama sonucu kesin biliyodum. Çok üzülmedim beklediğim bi sonuçtu kuzum. Ocağa çok adapte oldum ama bilemeyiz ki işte, belki o zaman da olmıycak o yüzden kendimi çok adapte etmek istemiyorum. Olucak bi gün ama bakalım ne zaman...

canım ben de echomar'ı düşünüyorum açıkçası. dün biraz araştırma yapmıştım bana da yakın hem ve güvenilir anladığım kadarıyla. hatta önerilen bir doktor var hsg'yi çeken.. ismi Cevdet'ti sanırım. onu da çok övmüşler.. hayırlısı bakalım arkadaşım.. çok teşekkür ederim..

Günaydın kuzum. Şu an negatif görünüyo ama 11.gün hala erken test için. Burda da gördük en kesin sonuç 14.günden sonra alınıyo. Hayırlısı olsun canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…