- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.641
Allahımmm amiinn canımm
Günaydın canım. 4 buçukta yaptım test malesef negatif hiçbir iz gölge bile yokGünaydinnnn... benim oglan 6da ayakta bende senden guzel haberler bekliyorum
Günaydın kuzum. Test yaptım 4 buçukta ama tabi ki negatif, ufacık bi silik çizgi bile yokGunaydinn kizlar:) A AloeeVeraa evet kuzum seni bekliyoruz heyecanla ❤
Günaydın canım. 4 buçukta yaptım test malesef negatif hiçbir iz gölge bile yok
Hiç sıkma canını herşey Allah’tan bu ay olmazsa bidahaki ay olurGünaydın kuzum. Test yaptım 4 buçukta ama tabi ki negatif, ufacık bi silik çizgi bile yok
Heveslenmstik uzuldum kuzum sende uzulursn tabi de kendini yipratma zatn esin daha toparlicak erken bi zamandi oyle dusunelim. Gorucrksn o cizgiyi merak etme bitanem zamani gelince siliginide koyusunu da beklemedigin bi anda hemde imtihanimiz buyms dualarimdasnGünaydın kuzum. Test yaptım 4 buçukta ama tabi ki negatif, ufacık bi silik çizgi bile yok
Öyle canım üzülmüyorum bizim için zaten şu an mucizr olurdu. Nasip bakalım sabırla bekliycezÜzülme canim bir kacgün daha gecsin .Illaki bizimde olacak olacakta işte sabır.
Sağ ol canım benim, çok üzülmedim beklediğim bi sonuçtu. Umutluyum olucak inanıyorumHiç sıkma canını herşey Allah’tan bu ay olmazsa bidahaki ay olur
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimHeveslenmstik uzuldum kuzum sende uzulursn tabi de kendini yipratma zatn esin daha toparlicak erken bi zamandi oyle dusunelim. Gorucrksn o cizgiyi merak etme bitanem zamani gelince siliginide koyusunu da beklemedigin bi anda hemde imtihanimiz buyms dualarimdasn
Gunaydin kuzum. Igne etkisi tamamen gecmis olarak dusunuyorum ben. Idrarda cikmasi icin azicik erken gibi. Sakin bozma moralini e mi?veeee herkese kocaman günaydın bayanlar sabah ilk idrar ile dayanamadim test yaptım bu skeikde cıktı bugün 11.gün Eki Görüntüle 2205404
kuzum dünki bembeyazdı 10. gündü dün ama bugün ilk idrar ile yaptin çok hafif çizgi var sankiGunaydin kuzum. Igne etkisi tamamen gecmis olarak dusunuyorum ben. Idrarda cikmasi icin azicik erken gibi. Sakin bozma moralini e mi?
Nasip her şey canım, adet gecikmesi olunca bi acaba dedim ama sonucu kesin biliyodum. Çok üzülmedim beklediğim bi sonuçtu kuzum. Ocağa çok adapte oldum ama bilemeyiz ki işte, belki o zaman da olmıycak o yüzden kendimi çok adapte etmek istemiyorum. Olucak bi gün ama bakalım ne zaman...Gunaydin kizlar.
Umutumut82 canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina. Cok sukur. Insallah bebiste cok bekletmeden geliverir
A AloeeVeraa kuzum benim,zaten boyle olmasini bekliyordun,azicikta biz girdik kafana sanirim. Ama regl gecikmesi olunca insan hemen umutlaniyor. Hen ocak ayina cok kanalize olmustun. Bakalim gelecek sefer ilk hamile haberimzi senden aliriz belki
Echomar die bi yerde cekldm kuzum cekm merkezi sislide bi plaza.Net sitesine bak videolar var izle gordgn gibi bast kisa ben izleyp gtmstm arkadas tvsiyesyle. Arastrdgmda yuksk fiytlar almstm bnde hep. Agustosta 570 odedm ins degsmemstr. Ciknca 10 15 dkya raporu verdilet ckp hayatima devm ettm hic agrm sancm kanamam olmadi verdkleri pedi onlem amacli takmstim. Bazilarida regl agrisi hissediyorms. Ekrandan izliyosun ilac rahme geliyo rahmini goruyosn tuplerini goruyosn ins temz cikar kuzum❤
Günaydın kuzum. Şu an negatif görünüyo ama 11.gün hala erken test için. Burda da gördük en kesin sonuç 14.günden sonra alınıyo. Hayırlısı olsun canım inşallahveeee herkese kocaman günaydın bayanlar sabah ilk idrar ile dayanamadim test yaptım bu skeikde cıktı bugün 11.gün Eki Görüntüle 2205404 A AloeeVeraaEsrasvn U UmutluKarTanesi M Melegiminnnannesi I Ilkmelegim K kavin123 Morasigi @Huzur45 ve diğer canm kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?