- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.661
doğrudur bebeğim ama elimdeyken görüyorum baya silik amaGünaydın kuzum. Şu an negatif görünüyo ama 11.gün hala erken test için. Burda da gördük en kesin sonuç 14.günden sonra alınıyo. Hayırlısı olsun canım inşallah
Sen elindeyken daha iyi görürsün zaten kuzum. Telefondan testler pek anlaşılamıyo. Sen görüyosan bi şeyler olabilir. Koyulaşmayı takip et canımdoğrudur bebeğim ama elimdeyken görüyorum baya silik ama
aynen öyle canm ya ama zorla görünen çok silik bir çizgi sabahtandir bakıyorum acaba benmi ya iliyorum diye ama var yani koyulaşır insallah bide perşembe sabahı yapacagimSen elindeyken daha iyi görürsün zaten kuzum. Telefondan testler pek anlaşılamıyo. Sen görüyosan bi şeyler olabilir. Koyulaşmayı takip et canım
Günaydın kuzum. Test yaptım 4 buçukta ama tabi ki negatif, ufacık bi silik çizgi bile yok
Insallah, iyi dusunelim iyi olsun, yil sonuna kadar hepimiz hamile kaliriz insallahÖyle canım üzülmüyorum bizim için zaten şu an mucizr olurdu. Nasip bakalım sabırla bekliycez
Gunaydin kizlar.
Umutumut82 canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina. Cok sukur. Insallah bebiste cok bekletmeden geliverir
A AloeeVeraa kuzum benim,zaten boyle olmasini bekliyordun,azicikta biz girdik kafana sanirim. Ama regl gecikmesi olunca insan hemen umutlaniyor. Hen ocak ayina cok kanalize olmustun. Bakalim gelecek sefer ilk hamile haberimzi senden aliriz belki
böyle işte Eki Görüntüle 2205407
Günaydın canım. 4 buçukta yaptım test malesef negatif hiçbir iz gölge bile yok
Galiba bizim bebisler 2019 yilini bekliyor
Sinirlerim laçka oldu herşeyi bırakıcam ne olursa artık nasip dicem doktordan geldim Yok yumurtam olmamış bırak büyütmeyi ortada bişey Yok zatenCanim inciri hic tavsiye etmiyorum ven 3.kkomen kullanimimsa yaptim 10tane yumurta oldu gelisemedi.doktora sordum yapna incir kürü dedi en iyisi sogan kürü ce baltarçın çörekotu kürü
Sinirlerim laçka oldu herşeyi bırakıcam ne olursa artık nasip dicem doktordan geldim Yok yumurtam olmamış bırak büyütmeyi ortada bişey Yok zaten
Öyle yap canım koyulaşmayı takip et mutlaka inşallah artarak devam eder canımaynen öyle canm ya ama zorla görünen çok silik bir çizgi sabahtandir bakıyorum acaba benmi ya iliyorum diye ama var yani koyulaşır insallah bide perşembe sabahı yapacagim
aynısını düşünüyorum yani bir şekilde doğsun da senesi önemli değil gözümde. sizelrde nasıl bilmiyorum ama ben çok yara aldım psikolojik olarak
En hayirli zamanda olacak kesinlikle. Ben hepimiz icin buna inaniyorum. Vakti saati vardir elbet diyorum. Gerci yakin bir zamanda olsa ne guzel olurdaNasip her şey canım, adet gecikmesi olunca bi acaba dedim ama sonucu kesin biliyodum. Çok üzülmedim beklediğim bi sonuçtu kuzum. Ocağa çok adapte oldum ama bilemeyiz ki işte, belki o zaman da olmıycak o yüzden kendimi çok adapte etmek istemiyorum. Olucak bi gün ama bakalım ne zaman...
Çok üzülmedim bu kez canım, beklemediğimiz bi şeydi zaten şu dönemde. İnşallah hayırlısı olur tatlımcanım üzülme, bozma moralini, zaten eşin de iyileşme sürecinde. geç olsun hayırlı olsun..
Bende çapada hekimoglu goruntuleme merkezinde cektirdim. Sahsen memnun kaldim. Ek olarak aklina bulunsun arkadasim :)canım ben de echomar'ı düşünüyorum açıkçası. dün biraz araştırma yapmıştım bana da yakın hem ve güvenilir anladığım kadarıyla. hatta önerilen bir doktor var hsg'yi çeken.. ismi Cevdet'ti sanırım. onu da çok övmüşler.. hayırlısı bakalım arkadaşım.. çok teşekkür ederim..
İnşallah canım benim de tek temennim o. Sen de üzülme hiç, belki de daha erkendir senin içinInsallah, iyi dusunelim iyi olsun, yil sonuna kadar hepimiz hamile kaliriz insallah
Bana da öyle geliyoGaliba bizim bebisler 2019 yilini bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?