Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen elindeyken daha iyi görürsün zaten kuzum. Telefondan testler pek anlaşılamıyo. Sen görüyosan bi şeyler olabilir. Koyulaşmayı takip et canım
aynen öyle canm ya ama zorla görünen çok silik bir çizgi sabahtandir bakıyorum acaba benmi ya iliyorum diye ama var yani koyulaşır insallah bide perşembe sabahı yapacagim

Galiba bizim bebisler 2019 yilini bekliyor

Günaydın canım. 4 buçukta yaptım test malesef negatif hiçbir iz gölge bile yok

Gunaydin cnm senin ayin aralik ve ocak ben sende bu 2 ayda umutluyum tabi erken gelip mucize olmasida olur belki simdi olsa sperm kalitesi dusuk diye bebek düşük olurdu herseyin hayirlisi anne olmana cok az kaldi ben inaniyorum

Canim inciri hic tavsiye etmiyorum ven 3.kkomen kullanimimsa yaptim 10tane yumurta oldu gelisemedi.doktora sordum yapna incir kürü dedi en iyisi sogan kürü ce baltarçın çörekotu kürü
Sinirlerim laçka oldu herşeyi bırakıcam ne olursa artık nasip dicem doktordan geldim Yok yumurtam olmamış bırak büyütmeyi ortada bişey Yok zaten

Sinirlerim laçka oldu herşeyi bırakıcam ne olursa artık nasip dicem doktordan geldim Yok yumurtam olmamış bırak büyütmeyi ortada bişey Yok zaten

Canim ust üste klonen kullaninca bazi bünyelerde sanirim bagisiklik oluyor belki 1 2 ay ilaca ara versen daha iyi olur.olumsuz düsünme lütfen

aynen öyle canm ya ama zorla görünen çok silik bir çizgi sabahtandir bakıyorum acaba benmi ya iliyorum diye ama var yani koyulaşır insallah bide perşembe sabahı yapacagim
Öyle yap canım koyulaşmayı takip et mutlaka inşallah artarak devam eder canım

aynısını düşünüyorum yani bir şekilde doğsun da senesi önemli değil gözümde . sizelrde nasıl bilmiyorum ama ben çok yara aldım psikolojik olarak

Bende aynen canim tamamen kafamda sadece bu tedaviler var .hicbirseyden zevk alamaz oldum.

En hayirli zamanda olacak kesinlikle. Ben hepimiz icin buna inaniyorum. Vakti saati vardir elbet diyorum. Gerci yakin bir zamanda olsa ne guzel olurda

Bende çapada hekimoglu goruntuleme merkezinde cektirdim. Sahsen memnun kaldim. Ek olarak aklina bulunsun arkadasim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…