- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.681
Ah kuzum benim inşallah dediğin gibi olur. Umudum var olucak ama zamanı var işte. Hayırlısı buymuş demek ki bu ayGunaydin cnm senin ayin aralik ve ocak ben sende bu 2 ayda umutluyum tabi erken gelip mucize olmasida olur belki simdi olsa sperm kalitesi dusuk diye bebek düşük olurdu herseyin hayirlisi anne olmana cok az kaldi ben inaniyorum
Bende aynen canim tamamen kafamda sadece bu tedaviler var .hicbirseyden zevk alamaz oldum.
Nasip kuzum bakalım gelicek kuzular... :)En hayirli zamanda olacak kesinlikle. Ben hepimiz icin buna inaniyorum. Vakti saati vardir elbet diyorum. Gerci yakin bir zamanda olsa ne guzel olurda
Cok haklisin kuzum. Bazen insana geliveriyor herseyi birakasin geliyo. Fakat her daim umut beslemezsek eger ki hic ama hic cekilmez bu surec. Nolursun uzulme. Suan artik herseyin bir cozumu var. Onumuzde ki ay ne olacagini kimbilir.Sinirlerim laçka oldu herşeyi bırakıcam ne olursa artık nasip dicem doktordan geldim Yok yumurtam olmamış bırak büyütmeyi ortada bişey Yok zaten
Canin senin icin halen umut var bence. Yukselebilir bir deger. Olumsuz dusunme simdiden.dimi kesinlikle öyle. evde de eşimle daraldık moralimiz çok bozuldu. isyan etmek istemiyorum ama ne bileyim içten içe kötü oldum. bir de dün öyle 4.06 görünce iyice kafam attı üzgünlük yaşadım
Canin senin icin halen umut var bence. Yukselebilir bir deger. Olumsuz dusunme simdiden.
dimi kesinlikle öyle. evde de eşimle daraldık moralimiz çok bozuldu. isyan etmek istemiyorum ama ne bileyim içten içe kötü oldum. bir de dün öyle 4.06 görünce iyice kafam attı üzgünlük yaşadım
Kuzummmm üzme kendini biz elimizden geleni yapacağız diğeri Allah'ın takdiriaynısını düşünüyorum yani bir şekilde doğsun da senesi önemli değil gözümde. sizelrde nasıl bilmiyorum ama ben çok yara aldım psikolojik olarak
Günaydın kızlar iğneden sonraki 14. Günüm biliyorsunuz 12 günde 0.79 çıkmıştı değerim.
Sabah bi test daha yapayım dedim yine 1 saat sonra silik çıktışimdi de hafif baş ağrım var genelde reglim baş ağrısıyla gelir . Sanırım bugün yada yarın regl olurum
Kuzımmmm sen zaten umutlu değildin sanırım biraz da bizim gazımıza geldinGünaydın canım. 4 buçukta yaptım test malesef negatif hiçbir iz gölge bile yok
İnşallah canım benim ya ben de hep öyle umut ediyorum. Sen de üzülme hiç nasip gerçektenA AloeeVeraa hayırlısı olsun canım , inşallah eşin iyileştiğinde güzel haberler alacağız inşallah
Yok kuzum ben de merak ettim bi şansımı denedim ama hüsran tabi. Bakalım diğer aylara odaklanıyorum şimdiKuzımmmm sen zaten umutlu değildin sanırım biraz da bizim gazımıza geldinolsun ama sen zaten Ocak diyordun güzel günler yakında canım üzme sakın üzme kendini
Sizden kaynaklanan bi durum değil kuzum, benim de içime bi kurt düştü yaptım ama olmadı sağlık olsun. Umudum yüksek inşallah Rabbim hepimize bu mutluluğu tattırır yakın zamandaA AloeeVeraa canım hayırlısı olsun, biz girdik burda aklına, insan hissediyor bence de içten içe olup olmadığını, dileim tez vakitte hayılısıyla geldin
Senin bi kere olmuş zaten canım hem şimdi eşinde ameliyat oldu daha daha güzel olacak her şey Allah'ın izniyle çok inanıyorum çok :)Yok kuzum ben de merak ettim bi şansımı denedim ama hüsran tabi. Bakalım diğer aylara odaklanıyorum şimdi
Canım zaten moral bozucak bi durum yok ortada sen içini ferah tut. Rahatlama güzeldir tam öyle zamanlarda bebişler. İnşallah bu ay gelir artık kuzucuğunBenimde nedense icimde bu ay olacakmis hissi var. Bunu engellemem lazim. Kesin tuplerimde bise var diye cok takiyodum kafaya. Onlarin acik oldugunu ogrenince bi rahatlama geldi ondan sanirim bu ay cok umitliyim. Amh degeri disinda ko tum tahliller normal. Amh dusuklugunu cok takmiyorum suan kafaya. Yarin doktor olumsuz birsey demez insallah kizlar korkuyorum ondan. Valla yıkılırım.
Allah razı olsun bebeğim hep olumlu şeyler yazıyosun, inşallah olucak umutluyumSenin bi kere olmuş zaten canım hem şimdi eşinde ameliyat oldu daha daha güzel olacak her şey Allah'ın izniyle çok inanıyorum çok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?