- 28 Ekim 2018
- 333
- 395
- 23
- 40
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.701
Insallah canim benim. Hepimize nasip olsun. Burda guzel haberler aldikcada içı açılıyor insanin.Canım zaten moral bozucak bi durum yok ortada sen içini ferah tut. Rahatlama güzeldir tam öyle zamanlarda bebişler. İnşallah bu ay gelir artık kuzucuğun
Canim 4.06 deger cok uçta bir oran.yükselme ihtimalide cok yüksek.bence 2 3 gün sonra tekrarla belkude mucizen içindedir canim
Kuzummmm üzme kendini biz elimizden geleni yapacağız diğeri Allah'ın takdiri
bende de ayni allah kahretsin yaa. yine husran. neyseki tedaviye baslicamGünaydın canım. 4 buçukta yaptım test malesef negatif hiçbir iz gölge bile yok
ayy ins bi dahaki aya gelir minisler cnm. allah kucagimizi bos birakmasin.veeee herkese kocaman günaydın bayanlar sabah ilk idrar ile dayanamadim test yaptım bu skeikde cıktı bugün 11.gün Eki Görüntüle 2205404 A AloeeVeraa @Esrasvn U UmutluKarTanesi M Melegiminnnannesi @Ilkmelegim @kavin123 @Morasigimaldelmor ve diğer canm kizlar
sabir cnm azicik daha. zamanini beklio minisler. olacak insSinirlerim laçka oldu herşeyi bırakıcam ne olursa artık nasip dicem doktordan geldim Yok yumurtam olmamış bırak büyütmeyi ortada bişey Yok zaten
iyinhaberlerini alalim cnm. gzl haberler gelsin artikBenimde nedense icimde bu ay olacakmis hissi var. Bunu engellemem lazim. Kesin tuplerimde bise var diye cok takiyodum kafaya. Onlarin acik oldugunu ogrenince bi rahatlama geldi ondan sanirim bu ay cok umitliyim. Amh degeri disinda ko tum tahliller normal. Amh dusuklugunu cok takmiyorum suan kafaya. Yarin doktor olumsuz birsey demez insallah kizlar korkuyorum ondan. Valla yıkılırım.
Ben sadece bir ay kullandım dahaCanim ust üste klonen kullaninca bazi bünyelerde sanirim bagisiklik oluyor belki 1 2 ay ilaca ara versen daha iyi olur.olumsuz düsünme lütfen
herşeyden uzaklaşmak biraz lazım sanki iyiye gitmesi lazımken kötüye gidiyor düşünmekten gergin bir insan oldum. Çatıyorum herkesesabir cnm azicik daha. zamanini beklio minisler. olacak ins
Bıktık artık hüsrana uğramaktan canım. Bak en azından tedavi sürecin başlıyo iyi sonuç alıcaksın diye düşünüyorum canımbende de ayni allah kahretsin yaa. yine husran. neyseki tedaviye baslicam
Hayırlısı olsun canım inşallah pozitif sonuç alırsın tedavinden. Gün aşırı ilişki sperm kalitesi açısından daha iyiymiş bir çok doktor öyle öneriyo zaten canım.Bende pzar gecesi ovitrelle vuruldum.pazartesinden itibaren gün aşırı ilişki dedi doktor iki ay öncede hsg çektirmiştim çok şükür bişey çıkmadı.aklıma takılfı acaba neden hergün ilişki demedi diye ama eşimin spermlernde sıkıntı vardı ufakda olsa galiba o yüzden.Rabbim kimselerin kucağını boş bırakmasın.Buraya yazan okuyan herkese de bizede tattırsın bu duyguları.geç olsun ama sağlıkla hayırlısıyla salih evlatlar gelsin..
Ovitrelle akıntı çok yapıyo canım yani bende çok yapmıştı ama senin iğnenin etkisi geçmiştir artık. Gebelik belirtisi olabilir akıntı artıyomuş sonuçtakızlar ya ne dicem az önce lavaboya bi gittim beyaz kokusuz ve kremsi bir akıntım olmuş fakat normalde olduğundan kat kat daha çok ovitrelleden falan mı sizce yoksa gebelik belirtisi olabilri mi
Olacakkk olacaklkk :))))Allah razı olsun bebeğim hep olumlu şeyler yazıyosun, inşallah olucak umutluyum
Ovitrelle akıntı çok yapıyo canım yani bende çok yapmıştı ama senin iğnenin etkisi geçmiştir artık. Gebelik belirtisi olabilir akıntı artıyomuş sonuçta
Ben senden ümitliyim canım. Senin değerin gerçekten yükselebilir bi değer, zaten erken yaptırmışsın ya yine yaptır yarınbilmiyorum geçen ay yapmadıklarını bu ay yapınca her şeyden umutlanır oldum
Çatladığını nasıl anlayabilirz peki nasıl bir akıntı olucak kasıklarımd bi ağrı var ve kendimi sürekli ıslakmış gibi hissediyorum ama akıntımı anlayamıyorum yani afedersiniz ama iç çamaşırına değince beyaz renk mi olucak şeffaf akıntı mı ?
kızlarrr bakım kurudukça dahada belirginleşti sanki üstteki tamamen negatif 10.gün alttaki 11.gün sabahEki Görüntüle 2205465
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?