Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim 4.06 deger cok uçta bir oran.yükselme ihtimalide cok yüksek.bence 2 3 gün sonra tekrarla belkude mucizen içindedir canim

Keşke orada olsa valla eşim de öyle dedi, normalde yarın test günümdü doktor çarşamba yaptır demişti. Yine çarşamba ve cuma yaptırcam nolur nolmaz. belirtim de varla yok arası ama bilemiyorum

Kuzummmm üzme kendini biz elimizden geleni yapacağız diğeri Allah'ın takdiri

evet yani bir süre daha deneyeceğim olmazsa artık başka yollara başvurcam

iyinhaberlerini alalim cnm. gzl haberler gelsin artik

Canim ust üste klonen kullaninca bazi bünyelerde sanirim bagisiklik oluyor belki 1 2 ay ilaca ara versen daha iyi olur.olumsuz düsünme lütfen
Ben sadece bir ay kullandım daha
sabir cnm azicik daha. zamanini beklio minisler. olacak ins
herşeyden uzaklaşmak biraz lazım sanki iyiye gitmesi lazımken kötüye gidiyor düşünmekten gergin bir insan oldum. Çatıyorum herkese

Bende pzar gecesi ovitrelle vuruldum.pazartesinden itibaren gün aşırı ilişki dedi doktor iki ay öncede hsg çektirmiştim çok şükür bişey çıkmadı.aklıma takılfı acaba neden hergün ilişki demedi diye ama eşimin spermlernde sıkıntı vardı ufakda olsa galiba o yüzden.Rabbim kimselerin kucağını boş bırakmasın.Buraya yazan okuyan herkese de bizede tattırsın bu duyguları.geç olsun ama sağlıkla hayırlısıyla salih evlatlar gelsin..

kızlar ya ne dicem az önce lavaboya bi gittim beyaz kokusuz ve kremsi bir akıntım olmuş fakat normalde olduğundan kat kat daha çok ovitrelleden falan mı sizce yoksa gebelik belirtisi olabilri mi

Hayırlısı olsun canım inşallah pozitif sonuç alırsın tedavinden. Gün aşırı ilişki sperm kalitesi açısından daha iyiymiş bir çok doktor öyle öneriyo zaten canım.
Ne de güzel dua etmişsin, amiin Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

kızlar ya ne dicem az önce lavaboya bi gittim beyaz kokusuz ve kremsi bir akıntım olmuş fakat normalde olduğundan kat kat daha çok ovitrelleden falan mı sizce yoksa gebelik belirtisi olabilri mi
Ovitrelle akıntı çok yapıyo canım yani bende çok yapmıştı ama senin iğnenin etkisi geçmiştir artık. Gebelik belirtisi olabilir akıntı artıyomuş sonuçta

Ovitrelle akıntı çok yapıyo canım yani bende çok yapmıştı ama senin iğnenin etkisi geçmiştir artık. Gebelik belirtisi olabilir akıntı artıyomuş sonuçta

bilmiyorum geçen ay yapmadıklarını bu ay yapınca her şeyden umutlanır oldum

Çatladığını nasıl anlayabilirz peki nasıl bir akıntı olucak kasıklarımd bi ağrı var ve kendimi sürekli ıslakmış gibi hissediyorum ama akıntımı anlayamıyorum yani afedersiniz ama iç çamaşırına değince beyaz renk mi olucak şeffaf akıntı mı ?

canım normalde yumurtlama akıntısı böyle yumurta beyazı gibi ve afedersin eline aldığında uzayan bir kıvamda oluyor. bu zaten yumurtlamdan önce bir kez falan geliyor haliyle anlıyoruz ki yumurta çatlamış ama eğer ovitrelle gibi bir iğne olduysan benim doktorumun söylediği iğne olunca yumurta çatlama akıntısı vs olmayabiliyormuş

Kasıklarımda ağrı var ama akıntımda bişey farkedemedim en iyisi hiç düşünmemek ama iştr zorrrr..Rabbim bu mübarek ayın hürmetine hepimizin kucağını sağlıklı hayılrı bebelerle doldursun inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…