- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.721
ayy kuzum aynen ya ama yarın tekrarlamiycam. perşembe 13. günü tekrarlayim ya çok heyecanlandım valla insalah koyulasiray ben görüyoruuum ciddennn yarın bidaha dene ya koyulaşırsa bir tane daha hamişimiz vaar demektiirr
Belli belirsiz çok dikkat edince bi silik çizgi görünüyo canım. Yarın falan tekrarla testini. İnşallah gelmiştir bebişinkızlarrr bakım kurudukça dahada belirginleşti sanki üstteki tamamen negatif 10.gün alttaki 11.gün sabahEki Görüntüle 2205465
ayy kuzum aynen ya ama yarın tekrarlamiycam. perşembe 13. günü tekrarlayim ya çok heyecanlandım valla insalah koyulasir
var valla köyü kıvamlı beyaz akintim var kasik bel agrisi batmasi var goguslerim sızlıyor okdrinşallaahh ya <3
belirtin var mı
inşalalh kuzum yarın tekrarlarsam koyulasirmi peki varsa yoksa öbürgün dahamı garanti olurBelli belirsiz çok dikkat edince bi silik çizgi görünüyo canım. Yarın falan tekrarla testini. İnşallah gelmiştir bebişin
inşalalh kuzum yarın tekrarlarsam koyulasirmi peki varsa yoksa öbürgün dahamı garanti olur
Sabredebilirsen öbür gün yap daha çok koyulaşır canıminşalalh kuzum yarın tekrarlarsam koyulasirmi peki varsa yoksa öbürgün dahamı garanti olur
Yaaaa bende gördüm ikisini de aynı idrarla mı yaptın ilk idrar mı ikisi de eğer öyleyse bence de senledir bebişin yaaakızlarrr bakım kurudukça dahada belirginleşti sanki üstteki tamamen negatif 10.gün alttaki 11.gün sabahEki Görüntüle 2205465
Bıktık artık hüsrana uğramaktan canım. Bak en azından tedavi sürecin başlıyo iyi sonuç alıcaksın diye düşünüyorum canım
sabrederim insallah kuzumSabredebilirsen öbür gün yap daha çok koyulaşır canım
öyle yapıyım kuzum çok sağolun kizlarCnm evet silik gozukuyor dikkat edince insallh bebisin seninledir yarin degil persembe ve cuna yap kuzum cunku cunku cok silik 1 gubde cok koyulasmaz Perşembe cuma gibi yap daha net olue
Bende çapada hekimoglu goruntuleme merkezinde cektirdim. Sahsen memnun kaldim. Ek olarak aklina bulunsun arkadasim :)
Hanımlar Günaydınlar,
benim de bugün 36. günüm ama regl
teşekkür ederim canım, evet ona da bakmıştım ama fiyat olarak hem çok fark yok echomar ile hem de uzak kalıyor bana..
ins cnm bakalm. hsyirlisi hakkimizdaBıktık artık hüsrana uğramaktan canım. Bak en azından tedavi sürecin başlıyo iyi sonuç alıcaksın diye düşünüyorum canım
bende oyle cnm hayirlisi olsn hakkimkzda. gzl haberler alalimBen sadece bir ay kullandım daha
herşeyden uzaklaşmak biraz lazım sanki iyiye gitmesi lazımken kötüye gidiyor düşünmekten gergin bir insan oldum. Çatıyorum herkese
kızlar mesaj yarım kalmış şimdi fark ettim36.günüm regl olamadım ben ya, tedavi süreci başlasın diye 4 gözle bekliyorum.. 26 Ekim'de hala yumurtam gelişmemişti..
bende oyle cnm hayirlisi olsn hakkimkzda. gzl haberler alalim
şiömdi doktorla konuştum kızlar diyor ki 3-4 gün içinde eğer regl olmazsan beta hcg baktır yükselme olabilir yine sabır etmek düştü bana
Bu çok iyi canim ićimden bir ses bebis var diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?