Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bıktık artık hüsrana uğramaktan canım. Bak en azından tedavi sürecin başlıyo iyi sonuç alıcaksın diye düşünüyorum canım

Canim isyan etmeyin hamile kalabilmek kadar hamileligin saglikli devam etmesi ve bebegin saglikli olmasida onemli.yüzlerimiz gulecek insallah vardir rabbimizin bildigi

Hanımlar Günaydınlar,
benim de bugün 36. günüm ama regl
Bende çapada hekimoglu goruntuleme merkezinde cektirdim. Sahsen memnun kaldim. Ek olarak aklina bulunsun arkadasim :)

teşekkür ederim canım, evet ona da bakmıştım ama fiyat olarak hem çok fark yok echomar ile hem de uzak kalıyor bana..

Hanımlar Günaydınlar,
benim de bugün 36. günüm ama regl

teşekkür ederim canım, evet ona da bakmıştım ama fiyat olarak hem çok fark yok echomar ile hem de uzak kalıyor bana..

kızlar mesaj yarım kalmış şimdi fark ettim 36.günüm regl olamadım ben ya, tedavi süreci başlasın diye 4 gözle bekliyorum.. 26 Ekim'de hala yumurtam gelişmemişti..

kızlar mesaj yarım kalmış şimdi fark ettim 36.günüm regl olamadım ben ya, tedavi süreci başlasın diye 4 gözle bekliyorum.. 26 Ekim'de hala yumurtam gelişmemişti..

Canim aynisini yasadim biliyorsun kafaya taktikca dahada zaman uzuyor.ben 56.günde regli oldum.herhalde bu ay regli olnayacagim diye umidi kestim ertesi sabah regli oldum.

Bu çok iyi canim ićimden bir ses bebis var diyor

ay bilmiyorum vallahi inşallah vardır, bilemiyorum bugün işte yazdım ya akıntımın şekli bi garip oldu kasık ağrım var bel ağrım var ve aşırı şiştim balon gibiyim reglle aynı belirtiler de inşallah odur yani bilemiyorum

3-4 gün nasıl beklicem şimdi ya, bana kalsa hemen yaptırırım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…