- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.741
Kesinlikle çok haklısın canım. Hep diyorum Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin diye. En önemlisi o. İsyan etmiyorum, bi gün olucak sabırla bekliycez tatlımCanim isyan etmeyin hamile kalabilmek kadar hamileligin saglikli devam etmesi ve bebegin saglikli olmasida onemli.yüzlerimiz gulecek insallah vardir rabbimizin bildigi
Benim de 30.günüm canım hiç böyle yapmaz normalde, arada adet olucam gibi geliyo ama yok gelmiyo bi türlü. Civanperçemi içmeyi düşünüyorum akşama, sen de deneyebilirsin kuzumkızlar mesaj yarım kalmış şimdi fark ettim36.günüm regl olamadım ben ya, tedavi süreci başlasın diye 4 gözle bekliyorum.. 26 Ekim'de hala yumurtam gelişmemişti..
Kesinlikle çok haklısın canım. Hep diyorum Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin diye. En önemlisi o. İsyan etmiyorum, bi gün olucak sabırla bekliycez tatlım
Benim de 30.günüm canım hiç böyle yapmaz normalde, arada adet olucam gibi geliyo ama yok gelmiyo bi türlü. Civanperçemi içmeyi düşünüyorum akşama, sen de deneyebilirsin kuzum
Öyle tabi ki canımmm birbirimize destek oluyoruz işte ne kadar güzel. İster istemez bazen moral bozukluğu ve hayal kırıklığı yaşıyoruz ama burda birbirimizi toparlıyoruz. İyi ki varııızzzBazen bende isyana giriyorum.gecenlerde regli olamadim diye delirdim resmen siz destek oldunuz.seni uyariyorum ama bende yapiyorum. Zaten bizi ancak biz anlariz.sen beni uyarican ben seni. Canimmmm
Onu da düşünüyorum canım kararsızdım. 2 gün daha bekliyim bari. Belki mevsimsel bi gecikmedir sökülür kendi kendineCanim icmek icin birkac gun bekle bence ne olur ne olmaz idrarda gec cikiyor
Benim de 30.günüm canım hiç böyle yapmaz normalde, arada adet olucam gibi geliyo ama yok gelmiyo bi türlü. Civanperçemi içmeyi düşünüyorum akşama, sen de deneyebilirsin kuzum
ben regl olamadm cnm. testler negatif. bekliormSen ne yaptin canim
Canim aynisini yasadim biliyorsun kafaya taktikca dahada zaman uzuyor.ben 56.günde regli oldum.herhalde bu ay regli olnayacagim diye umidi kestim ertesi sabah regli oldum.
canım biliyorum senin sürecini, sana tarlusal etki etti bence.. kullanmasan daha geç olabilirdin.. bir de ben yumurtanın gelişimini anlamaya çalışıyorum aslında canımcım, ne kadar sürede gelişiyor, becerebilirsem onu anlamakta fayda var.. çünkü pkolularda yumurta geç olgunlaşıp geç çatlıyormuş..
Su isyanini o kadar cok iyi anliyorum ki aynindan bende de var. Yasadigim hicbir andan keyif alamaz oldum. Bu bebek beklentisi resmen psikolojimi bozdu ya allah yardim etsin bize.bende de ayni allah kahretsin yaa. yine husran. neyseki tedaviye baslicam
Arkadasim ayni tip akintidan bende de var normalde olmazdi. Gunlerdir suruyor beyaz kokusuz. Hayra yorayim diyorum ama simdi ovitrelle etkisi filan kafam karistibilmiyorum geçen ay yapmadıklarını bu ay yapınca her şeyden umutlanır oldum
Ben de 2 gün daha bekleyip civanperçemine başlarım canım. Çok etkili gerçekten, regl ağrısına da iyi geliyo. Valla geciktiğimize göre geç yumurtlamışız sanırımcivanperçemi gerçekten mucize bir bitki.. regl söktürmede çok etkili.. birkaç güne başlamaz ise ben kısa yolu tercih ederim.. yani tarlusal'ıaslında bir yandan da yumurtam ne zaman gelişmeye başlıyor anlamaya çalışıyorum..
Canim bana da kayinvalidem incir yollamis memleketten bende bu ay incir kurune baslayayim diyorum. Ocak ayina kadar 1 ay bosum olacak o ayi incir kuruyle degerlendirmek niyetim. Ocakta izne ayrilip tuo bebege gecmek planim. Insallah gerek kalmaz.Ben de 2 gün daha bekleyip civanperçemine başlarım canım. Çok etkili gerçekten, regl ağrısına da iyi geliyo. Valla geciktiğimize göre geç yumurtlamışız sanırım
İncire dikkat et canım, prolaktin sorunun yoksa kullan faydasını gören çok.Canim bana da kayinvalidem incir yollamis memleketten bende bu ay incir kurune baslayayim diyorum. Ocak ayina kadar 1 ay bosum olacak o ayi incir kuruyle degerlendirmek niyetim. Ocakta izne ayrilip tuo bebege gecmek planim. Insallah gerek kalmaz.
Arkadasim ayni tip akintidan bende de var normalde olmazdi. Gunlerdir suruyor beyaz kokusuz. Hayra yorayim diyorum ama simdi ovitrelle etkisi filan kafam karisti
Canim durumumu biliyor musun bilmiyorum sebebi aciklanamayan infertilite. Yani olumcul grup. Ne yapacagini bilmiyorsun tedavi edilecek hicbirseyin yok hsg sperm testi hormonlar yumurtalar hepsi iyi ama olmuyor. 1 asilama yaptik 4 gun var adete ama beklentim neredeyse bitti. Idrar testim.negatif bugun. Belirtim filanda pek yok.İncire dikkat et canım, prolaktin sorunun yoksa kullan faydasını gören çok.
İnşallah gerek kalmaz kuzum ama mantıklı düşünüyosun. Tüp bebek maddi olarak zorlayan bi şey olabilir ama artık nerdeyse kesin gözüyle bakılıyo tüp bebek tedavisine. Uzun süre tedavilerle uğraşıp yıpranıyoruz, tüp bebeğe ben de sıcak bakıyorum
Selam. Benim asilamamin 10. Catlatma ignesinin 12. Gunu ama akintim hala devam ediyor. Ama sabah idrar testi yaptim negatifti. Bakalim belki erkendir belki de yine husranselam şekerim ne zaman oldun iğne? ben 3 kasımda oldum bugün 11. günüm haliyle etkisi geçimiştir diye düşünüyorum ama bilemedim. şişliğin falan var mı?
Allah yardımcımız olsun canım yazdıklarına yaşadıklarımıza denicek başka hiç bişey Yok Allah bizimde yüzümüzü güldürsünCanim durumumu biliyor musun bilmiyorum sebebi aciklanamayan infertilite. Yani olumcul grup. Ne yapacagini bilmiyorsun tedavi edilecek hicbirseyin yok hsg sperm testi hormonlar yumurtalar hepsi iyi ama olmuyor. 1 asilama yaptik 4 gun var adete ama beklentim neredeyse bitti. Idrar testim.negatif bugun. Belirtim filanda pek yok.
Artik daha fazla beklemek istemiyorum durumum sonu gorunmeyen bir tunel. Isigi ne zaman goruruz allah bilir.
Zaten bu gunleri hissettim mi neyse para biriktirmistim. 13 binim var insallah yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?