Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardımcımız olsun canım yazdıklarına yaşadıklarımıza denicek başka hiç bişey Yok Allah bizimde yüzümüzü güldürsün
Cok tesekkur ederim arkadasim. Cok cok zor rabbim yarimcimiz olsun 1.5 yildir psikoloji denen birsey kalmadi.
Rabbim affetsin isyanin esigine gelip gidiyorum ama rabbim bilir en iyisini.
Doguda memurum imkanlar inanilmaz berbat. Doktor yok en yakin yer 400 km
Caresizlik hat safhada. Aile uzakta off cok zor ya.

Hanımlar ben kuru incirin çok faydasını gördüm klomenim bittikten iki gün sonra gittim yumurtam 7 mm di.sonra üç gün bol bol incir kurusu yedim ve cuma günü yumurtam 16 mm idi .doktor çok iyi demişti hatta.görümcem tüp bebek tedavisi olurken onada doktorlar söylemiş incir kurusu yumurtayı büyütür diye

aynen cnm artik biktim. 2 yillik evliyim ama. hep bir umutcok,sikldm her ay beklemekteb

Sen benden daha zor durumdasın bide hasretlik çekiyorsun canım bizim doktor ayağımız altında ama yinede bişey olduğu yok Yani önce nasip olması lazım bende 2 yıldır istiyorım eşimin sperm sayısı sınırda ama sorum değil dedi doktorlar ama tabi gelen giden Yok bu ikinci ay klomen kullanıyorum şakın şsyan etme bizimde imtihanımız bu inşallah kazanırız bebişerimiz kucağımızda bu günleri gülerek anarız

Kızlar ben bugün yine dr gitdim çok şükür 2-3 yumurtam bu ay da oluştu yarın çatlatma iğnesi yaptırcam ekstra jel verdi akşamları kullanıcam ve rahim duvarı biraz inceymiş onun içinde hap verdi onu kullanmam gerekliymiş belki hatırlarsınız geçen ay iğneden sonra alerji olmuştum bu ay yine olursa çatlatma iğnesi kullanamayız dedi de nasıl bir tedaviye gecilir ki bu aşamadan sonra nasıl bir yol izlenecek acaba merak ediyorum gerçi inş gerek kalmaz da bu ay tutunur bebeğim

Cok sevibdim canim insallah bu ay gelir bebisin

Tahmin edebiliyorum canım sebepsiz olunca ne yapılması gerektiğini bilmiyosun çünkü her şey normal. Aslında böyle olunca küçük tedavilerle bile hemen hamile kalınır diye düşünüyoruz ama olmayabiliyo işte. Tüp bebek benim gözümde garanti bi yöntem. Hele ki dondurulmuş embriyolar olduğu sürece mutlaka olur gözüyle bakıyorum. Burda bi arkadaşımız şu an tüp bebekle hamile daha çok yeni öğrendi o da Morasigi arkadaşımız. 13 bini bulan bi tedavi değil benim bildiğim kadarıyla canım. Hakkında hayırlısı olsun, yeter ki umutsuz olma. 1-2 ay da hiçbir şey düşünmeden oluruna bırakarak deneyebilirsin bence

Kizlar bende tup bebegi dusunmeye basladim tabi bu yil olmazda seneye ancak.kenarda 2000 tl var oglumun harcliklarindan biriktirmistim.onunla 2 kere asilama yaptircam olmazsa seneye kadar para biriktiricem .artik bu stresi kaldiramiyorum yasimda 35oldu

Hayırlısı olsun canım. Yeni tedavi döneminde inşallah gelsin artık bebişin

Çok iyi düşünmüşsün canım. Çünkü bu klomenlerin aşılamaların sonu yok. En azından tüp bebek garanti gibi bi şey. Ben bile çok uzatmam süreyi, düşünürüm bir an önce tüp bebek. Eşimin ameliyatından sonra 3 ayda spermlerin düzelmesi bekleniyo, 3-6 ay arasında da başka bi sorun yoksa %70 gebelik gerçekleşiyo dedi doktor. Bakalım 6 ay bi sonuca ulaşamazsak mayıs haziran gibi ben de düşünüyorum artık tüp bebek

Inss diger yontemlerle olsn cok istiyorum kizlar sizi❤ mesakatli bir surec. Birfe garanti deme oyle garnti degl burda gordm cok negatf yasayn olms %50 doktor elmden geleni yaptm gerisi allaha kalms diyor hep nasip isi. Formlarda gordm olmszlari sora hic okumadm olumlu dusndm sukurler olsn ki oldu. Miral ilark iyi olmk olacagini dusnmkte bnce onemli cok iyi doktor ve hastanelere gidebleri duydm hep olmsz seler gordm biraz doktor isi geriside Allaha kalmis olmasi kadr saglikli ilerlemeside cok onemli smdide baska korkular rahay yok kuzum:) cok konusmusm kusura bakmayn:))

Su guzel bebegim %5 ihtimalle degl yuksk ihtimalle ugrasiyorsn dielm olmsz oldu dondurlmslar olrsa yuksk ihtimalde devm ediyorsn bana bu cok mantkli gelmsti

Tabi bu da nasip işi Allah ne derse o oluyo kuzum. Sadece ihtimal daha fazla o yüzden umut verici ve dondurulmuşlarla olma ihtimali hala devam ediyo oluyo. Moral her konuda en önemlisi. Ben umutlu bakıyorum hep olucak gibi hissediyorum ama bilemiyoruz işte nasip, olmama ihtimalini de göze alarak tüp bebeğe yönelik planları bile düşünüyorum. Zaten dediğin gibi hamile kalmakla bitmiyo hep bi beklemece, telaş. Olsun sağlıkla gelsinler de insan her şeye razı canım. Estağfurullak bak ben de çok konuştum :)

Su guzel bebegim %5 ihtimalle degl yuksk ihtimalle ugrasiyorsn dielm olmsz oldu dondurlmslar olrsa yuksk ihtimalde devm ediyorsn bana bu cok mantkli gelmsti
Tam olarak işte bunları demek istedim canım ihtimal yüksek ve dondurulmuşlarla hala şans devam ediyo tüp bebekte

Esine test yapilcakmi bi daha cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…