- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.781
Had inşallah uğur getirsin canımcımayayay şuraya bi hamilelik takvimi ekliyim totem olsun insallah gerçek olsunya
Belirtilerin tam gebelik belirtilerine benziyo canım. Hadi inşallah pozitife dönsünkasik agrım çok kızlar belime vuruyo ağrısı kabız oldum 2 gündür normalde hergun aynı saatte tuvalete giden ben şimdi yok ve goguslerim sızlıyor belirginleşti uçları ayy bakalım sonuç pozitife dönecek insallah alalhin izni ile
Takvim görünce dedim acaba kan verdi de sonucu belli mi oldu diye dusundum :)) ne zaman kan vereceksin canım?ayayay şuraya bi hamilelik takvimi ekliyim totem olsun insallah gerçek olsunya
3 ay dolunca yapılıcak canım. Yani 12 ocakta 3 ay dolcak nasipse. Biz de ocağın sonuna doğru test yaptırırız bakalım ne alemde olucakEsine test yapilcakmi bi daha cnm
insallah bebeğim insalalh güzel sonuçlarla gelirim 20 kaşıma kadr doktora gitmeyeceğim ama kasik agrım var yani ağrı değilde batma tarzı kuzum ya sendede oluyormuduTakvim görünce dedim acaba kan verdi de sonucu belli mi oldu diye dusundum :)) ne zaman kan vereceksin canım?
İnşallah Allah'ın izniyle olumlu sonuçlarla döneceksin
ayy insallah balim inşalalh isteyen dileyen herkese nasip etsin yüce rabbim icindede bana etmiştir insallahBelirtilerin tam gebelik belirtilerine benziyo canım. Hadi inşallah pozitife dönsün
Amiin bebeğim amiinayy insallah balim inşalalh isteyen dileyen herkese nasip etsin yüce rabbim icindede bana etmiştir insallah
insallah bebeğim insalalh güzel sonuçlarla gelirim 20 kaşıma kadr doktora gitmeyeceğim ama kasik agrım var yani ağrı değilde batma tarzı kuzum ya sendede oluyormudu
3 ay dolunca yapılıcak canım. Yani 12 ocakta 3 ay dolcak nasipse. Biz de ocağın sonuna doğru test yaptırırız bakalım ne alemde olucak
ayyy elimde 2 tane test kaldı yarında yapsam mı acaba ya bilemedim şimdi valla nasıl dayanicam bilmiyommmmmEvet cnm kasıkta ara ara batma bel agrisi ve akinti vardi insallah cnm idrar yap 2 gun sonra insallah koyulasicak o test :)
kızlar ya ne dicem az önce lavaboya bi gittim beyaz kokusuz ve kremsi bir akıntım olmuş fakat normalde olduğundan kat kat daha çok ovitrelleden falan mı sizce yoksa gebelik belirtisi olabilri mi
insallah bebeğim insalalh güzel sonuçlarla gelirim 20 kaşıma kadr doktora gitmeyeceğim ama kasik agrım var yani ağrı değilde batma tarzı kuzum ya sendede oluyormudu
ayyy elimde 2 tane test kaldı yarında yapsam mı acaba ya bilemedim şimdi valla nasıl dayanicam bilmiyommmmm
tamam bebeğim bekleyecegim perşembe sabah testi atarım insallah koyu bir sekildeBence bekle cnm cok fark goremeyebilirsin cunku ama 2 gun sonra koyulasir bugune göre
bugün 11. gün kuzum yarın 12 olcak insallahO akıntı bende de çok fazla canım ama ben nedense ovitrelleden diye düşündüm.
Canım kaçıncı günündü bugün kaçırmışım. Totemin uğur getirir inşallah sana . Bende şimdi banyoya girdim sıcak suyla gelir belki diye .
O akıntı bende de çok fazla canım ama ben nedense ovitrelleden diye düşündüm.
Canım kaçıncı günündü bugün kaçırmışım. Totemin uğur getirir inşallah sana . Bende şimdi banyoya girdim sıcak suyla gelir belki diye .
İnşallah diyim kuzum umudum var ama bilemeyiz tabi nasipte ne varAnladim cnm hadi bakalim inşallah sen tedavisiz hamile kalicaksin ben eminim :)
Ayy inss kuzum:) az kaldi heyecanli bekleyisayayay şuraya bi hamilelik takvimi ekliyim totem olsun insallah gerçek olsunya
Aynen dediklern gibi kuzumTabi bu da nasip işi Allah ne derse o oluyo kuzum. Sadece ihtimal daha fazla o yüzden umut verici ve dondurulmuşlarla olma ihtimali hala devam ediyo oluyo. Moral her konuda en önemlisi. Ben umutlu bakıyorum hep olucak gibi hissediyorum ama bilemiyoruz işte nasip, olmama ihtimalini de göze alarak tüp bebeğe yönelik planları bile düşünüyorum. Zaten dediğin gibi hamile kalmakla bitmiyo hep bi beklemece, telaş. Olsun sağlıkla gelsinler de insan her şeye razı canım. Estağfurullak bak ben de çok konuştum :)
Senin sonucun yukselecekdie dusunuyorm ben canim yarin bida versene varsa artms olacaktir zatn 2 kat artark gidiyomsValla 11.gündeyim hala ondan mıdır dersin :/ ümidim yok gerçi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?