Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirtilerin tam gebelik belirtilerine benziyo canım. Hadi inşallah pozitife dönsün

Takvim görünce dedim acaba kan verdi de sonucu belli mi oldu diye dusundum :)) ne zaman kan vereceksin canım?
İnşallah Allah'ın izniyle olumlu sonuçlarla döneceksin
insallah bebeğim insalalh güzel sonuçlarla gelirim 20 kaşıma kadr doktora gitmeyeceğim ama kasik agrım var yani ağrı değilde batma tarzı kuzum ya sendede oluyormudu

insallah bebeğim insalalh güzel sonuçlarla gelirim 20 kaşıma kadr doktora gitmeyeceğim ama kasik agrım var yani ağrı değilde batma tarzı kuzum ya sendede oluyormudu

Evet cnm kasıkta ara ara batma bel agrisi ve akinti vardi insallah cnm idrar yap 2 gun sonra insallah koyulasicak o test :)

kızlar ya ne dicem az önce lavaboya bi gittim beyaz kokusuz ve kremsi bir akıntım olmuş fakat normalde olduğundan kat kat daha çok ovitrelleden falan mı sizce yoksa gebelik belirtisi olabilri mi

O akıntı bende de çok fazla canım ama ben nedense ovitrelleden diye düşündüm.

Canım kaçıncı günündü bugün kaçırmışım. Totemin uğur getirir inşallah sana . Bende şimdi banyoya girdim sıcak suyla gelir belki diye .

bugün 11. gün kuzum yarın 12 olcak insallah

Valla 11.gündeyim hala ondan mıdır dersin :/ ümidim yok gerçi hiç

Aynen dediklern gibi kuzum bu ay ben inaniyordum umudim vardi farkli bisi diye beklenti olmstu olmsz dusnsemde sorasnda yine uzuluyorz olmsz olnca busefer oncesni zehir etmicm dedm sukur nasip oldu kesnlkle ole teterki olsn herseye razigiz saglkli olsnlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…