Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet olumsuz olunca zaten üzülüyoruz bari öncesini zehir etmeyelim kendimize.
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bundan sonra tatlım

Senin sonucun yukselecekdie dusunuyorm ben canim yarin bida versene varsa artms olacaktir zatn 2 kat artark gidiyoms belirsizlik ve beklemek zor gercektn

Vallahi sorma çıldırıcam hayır belirtilerin de var ufaktan. Aşırı bir iştahım açıldı, göğüslerim şişti buna karşılık baş dönmem ve bel ağrım var. Kasık ağrım zaten hep vardı. Bilmiyorum kabızlık vs yok yani. Yarın değil de perşembe vereyim diyorum bir de cmt veririm zaten anlarız.

Korkum ben böyle var mu yok mu derken başına bişey gelmesi yavrumun

Allah korusun canım olumlu düşün kötü şeyler düşünme inş güzel haberlerini alalım seninde sonra bizede umut ol

Allah korusun canım olumlu düşün kötü şeyler düşünme inş güzel haberlerini alalım seninde sonra bizede umut ol

Canım valla Allah razı olsun inşallah Allah hepimize nasip etsin sağlıkla. Bir yıldır falan deniyoruz dört kere kimyasal oldu artık doktor kalbi atıyor demeden görsem inanmam

Zaten oyle yapacagim cunku memur oldugumdan ancak ocakta yeni iznim aciliyor. 2018 iznim bitti.
Ben fazladan para verip dondurmayida dusunuyorum ne olur ne olmaz diye.
Umudum var tup bebekten yana cok sukur. Sadece dogudayiz gorev geregi ve buradaki doktorumuz istanbulla anlasmali. Gidip gelmek ucaga binmek bunlar gozumu korkutuyor.
Doktorumuz birsey olmaz dedi. Ama bakalim hazirim 2 ay mecburi bekleyiste kendiliginden oluraa ne ala olmazsa yola cikariz
Yorumunun icin cok tesekkur ederim. Morasigi icinde inanilmaz mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…