- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.801
İnşallah tutar güzel sonuçlar alırsınızBen dün aşılama oldum arkadaşlar
Hayirli olsn canim ins olumlu olurBen dün aşılama oldum arkadaşlar
ayayyy hemde ne heyecan ne bekleyiş rabbim ol demiştir inşalalh kuzum ya az önce namaz kıldım ama eğilirken sol tarafim çok battiyaAyy inss kuzum:) az kaldi heyecanli bekleyis
Inss bunlarin sebebi bebistendir kuzum:) bu ay gelsin inss persmbe bi test bkliyoruzayayyy hemde ne heyecan ne bekleyiş rabbim ol demiştir inşalalh kuzum ya az önce namaz kıldım ama eğilirken sol tarafim çok battiya
aminamin ecmain insalh bebegim insallah yaInss bunlarin sebebi bebistendir kuzum:) bu ay gelsin inss persmbe bi test bkliyoruz
Evet olumsuz olunca zaten üzülüyoruz bari öncesini zehir etmeyelim kendimize.Aynen dediklern gibi kuzumbu ay ben inaniyordum umudim vardi farkli bisi diye beklenti olmstu olmsz dusnsemde sorasnda yine uzuluyorz olmsz olnca busefer oncesni zehir etmicm dedm sukur nasip oldu kesnlkle ole teterki olsn herseye razigiz saglkli olsnlar da
Hayirli olsun, insallah tutarBen dün aşılama oldum arkadaşlar
Hayırlı oldun inşallah güzrl haberler alırsın inşallah bebişim gelirBen dün aşılama oldum arkadaşlar
Hayırlı olsun canım, inşallah pozitif olur sonuç ve sağlıkla gelir bebişinBen dün aşılama oldum arkadaşlar
İnş canım yaa allah hepimizin yüzünü güldürsünCok sevibdim canim insallah bu ay gelir bebisin
İnş canım valla beden olarak çok yıpranıyoruz hepimiz allahım Emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısı ile bebişlerimiz gelsin artıkHayırlısı olsun canım. Yeni tedavi döneminde inşallah gelsin artık bebişin
Senin sonucun yukselecekdie dusunuyorm ben canim yarin bida versene varsa artms olacaktir zatn 2 kat artark gidiyomsbelirsizlik ve beklemek zor gercektn
Benim arkadasım aşılama yapıldı ilk seferde tutdu .doğrusu rabbim isteyince oluyorDaha önce aşılama olan varmı arkadaşlar ilk aşılama pek tutmuyomuş
Allah korusun canım olumlu düşün kötü şeyler düşünme inş güzel haberlerini alalım seninde sonra bizede umut olVallahi sorma çıldırıcam hayır belirtilerin de var ufaktan. Aşırı bir iştahım açıldı, göğüslerim şişti buna karşılık baş dönmem ve bel ağrım var. Kasık ağrım zaten hep vardı. Bilmiyorum kabızlık vs yok yani. Yarın değil de perşembe vereyim diyorum bir de cmt veririm zaten anlarız.
Korkum ben böyle var mu yok mu derken başına bişey gelmesi yavrumun
Allah korusun canım olumlu düşün kötü şeyler düşünme inş güzel haberlerini alalım seninde sonra bizede umut ol
Zaten oyle yapacagim cunku memur oldugumdan ancak ocakta yeni iznim aciliyor. 2018 iznim bitti.Tahmin edebiliyorum canım sebepsiz olunca ne yapılması gerektiğini bilmiyosun çünkü her şey normal. Aslında böyle olunca küçük tedavilerle bile hemen hamile kalınır diye düşünüyoruz ama olmayabiliyo işte. Tüp bebek benim gözümde garanti bi yöntem. Hele ki dondurulmuş embriyolar olduğu sürece mutlaka olur gözüyle bakıyorum. Burda bi arkadaşımız şu an tüp bebekle hamile daha çok yeni öğrendi o daMorasigi arkadaşımız. 13 bini bulan bi tedavi değil benim bildiğim kadarıyla canım. Hakkında hayırlısı olsun, yeter ki umutsuz olma. 1-2 ay da hiçbir şey düşünmeden oluruna bırakarak deneyebilirsin bence
İnşallah bizimkide olurBenim arkadasım aşılama yapıldı ilk seferde tutdu .doğrusu rabbim isteyince oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?