- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.821
Smdide oyle korkular var amin tatlim benim inss. Bugun bi ara sanci girdi cok korktm. Bebegn oldgunu hissettgm yere oldu tam kasti. Bakalim ctesi doktor guzel seler soler inss. Jele devam ediyorm sabah aksam 1 kutu haftata bitiyo zaten dogmadan masrafli bebe:)Evet olumsuz olunca zaten üzülüyoruz bari öncesini zehir etmeyelim kendimize.
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bundan sonra tatlım
O kadar haklisin ki ama gelde anlat iste yuregine..Sen benden daha zor durumdasın bide hasretlik çekiyorsun canım bizim doktor ayağımız altında ama yinede bişey olduğu yok Yani önce nasip olması lazım bende 2 yıldır istiyorım eşimin sperm sayısı sınırda ama sorum değil dedi doktorlar ama tabi gelen giden Yok bu ikinci ay klomen kullanıyorum şakın şsyan etme bizimde imtihanımız bu inşallah kazanırız bebişerimiz kucağımızda bu günleri gülerek anarız
Insallah guzel haberler alirsin. Belki bir mucize belli mi olur.cnm
ben bakiyrm. ama catlatma ignesi basarisz oldu. yeni bi doktora basladim. bakalm ne diyecek. rwgl de olamadm. ilk defa gecimti
Cok bi belrti olmuyo yasadklarmzn cogu ilac etkisinden. Kasik agrilari belrgn olan ins oyledir tatlim. Vala benimde tek ilk belrtim yemekti:) uygun olur canim inss guzel bir rakam goruruz seviniriz sana da. Sen yinede hamileyms gibi dusun davran dikatli ol nolur nolmaz ilac flaan icme agir kaldrmaVallahi sorma çıldırıcam hayır belirtilerin de var ufaktan. Aşırı bir iştahım açıldı, göğüslerim şişti buna karşılık baş dönmem ve bel ağrım var. Kasık ağrım zaten hep vardı. Bilmiyorum kabızlık vs yok yani. Yarın değil de perşembe vereyim diyorum bir de cmt veririm zaten anlarız.
Korkum ben böyle var mu yok mu derken başına bişey gelmesi yavrumun
Hayırlısı olsun canım inşallah tutar ne zamandır istiyordunuz var mı probleminizBen dün aşılama oldum arkadaşlar
Canim bebegin hayirli olsun tez zamanda kucagina al mincikla insallah.Smdide oyle korkular var amin tatlim benim inss. Bugun bi ara sanci girdi cok korktm. Bebegn oldgunu hissettgm yere oldu tam kasti. Bakalim ctesi doktor guzel seler soler inss. Jele devam ediyorm sabah aksam 1 kutu haftata bitiyo zaten dogmadan masrafli bebe:)
Hamile görmek bile zor geliyo bi zamandan somra bunları ancak yaşayan anlar bende sana dua edicem inşallah olucak Klomene güvenim Yok zaten benimde ama içte her yolu deniyoruz bi Umut sizin bi sorununuz var mıydıO kadar haklisin ki ama gelde anlat iste yuregine..
1 yil oldu geldik doguya hersey herkes yabanci. Imkanlar cok kotu 1 devlet hastanesi var sabah 5 de gidersen kadindoguma 60. Kisi olarak belki sira bulursun. Malum buradaki insanlae bilimin bile aciklayamacagi sekilde dogurgan.
Bazen doktora gitmek yerine kadindogum unitesine gidip ne yaptiklarini sorasim geliyor. Saka bir yana tabi.
Allah yardimcimiz olsun. Senin icinde dua edecegim canim allah yuzumuzu tez zamanda guldursun insallah
Bu arada bende klomen kullandim 2 ay fayda etmedi.
Yoktu tüm tahlillerim yapıldı ama ben polikistik hastasıyımHayırlısı olsun canım inşallah tutar ne zamandır istiyordunuz var mı probleminiz
Anladım canım inşallah seninledir bebişinO yüzden dktr geç olabilir dedi aşılama yaptım
Yok canim sebebi aciklanamayan infertilite sorunumuz.Hamile görmek bile zor geliyo bi zamandan somra bunları ancak yaşayan anlar bende sana dua edicem inşallah olucak Klomene güvenim Yok zaten benimde ama içte her yolu deniyoruz bi Umut sizin bi sorununuz var mıydı
ins cnm ins. guzl olacak. sen nerde tedavi goruosun..Insallah guzel haberler alirsin. Belki bir mucize belli mi olur.
Bende asilama oldum ama pek inanasim gelmiyor bu asilamaya.O yüzden dktr geç olabilir dedi aşılama yaptım
İnşallah şu süreçte sürpriz olur sana da tedavisiz gelir bebiş canım. Tüp bebeğe de başlarsan bence de kesinlikle dondurulsun kalan embriyolar nolur nolmaz. Doktorun uçakla bi sorun olmayacağını söylemiş zaten, için rahat olsun canım. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahZaten oyle yapacagim cunku memur oldugumdan ancak ocakta yeni iznim aciliyor. 2018 iznim bitti.
Ben fazladan para verip dondurmayida dusunuyorum ne olur ne olmaz diye.
Umudum var tup bebekten yana cok sukur. Sadece dogudayiz gorev geregi ve buradaki doktorumuz istanbulla anlasmali. Gidip gelmek ucaga binmek bunlar gozumu korkutuyor.
Doktorumuz birsey olmaz dedi. Ama bakalim hazirim 2 ay mecburi bekleyiste kendiliginden oluraa ne ala olmazsa yola cikariz
Yorumunun icin cok tesekkur ederim. Morasigi icinde inanilmaz mutluyum
Cok sagol canim darisi senin basina tez zamanda ve herkesn inssCanim bebegin hayirli olsun tez zamanda kucagina al mincikla insallah.
Sana bir sorum olacak ocakta tup bebege baslayacagim adetin 1. Gunu gel dedi doktorum. 10 gun kadar igne kullanacaksin dedi. Sonra opu ve transfer icin istanbula gidecegim. Dogudayim doktorum igneyi ilaci burdan takip edecek.
Zannedersem.kisa.protokol olacak. Bana biraz bilgi verebilir misin? 2 embriyo mu tek mi daha iyi. Vs
Tesekkur ederim
Ben dün aşılama oldum arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?