Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet olumsuz olunca zaten üzülüyoruz bari öncesini zehir etmeyelim kendimize.
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bundan sonra tatlım
Smdide oyle korkular var amin tatlim benim inss. Bugun bi ara sanci girdi cok korktm. Bebegn oldgunu hissettgm yere oldu tam kasti. Bakalim ctesi doktor guzel seler soler inss. Jele devam ediyorm sabah aksam 1 kutu haftata bitiyo zaten dogmadan masrafli bebe:)

O kadar haklisin ki ama gelde anlat iste yuregine..
1 yil oldu geldik doguya hersey herkes yabanci. Imkanlar cok kotu 1 devlet hastanesi var sabah 5 de gidersen kadindoguma 60. Kisi olarak belki sira bulursun. Malum buradaki insanlae bilimin bile aciklayamacagi sekilde dogurgan.
Bazen doktora gitmek yerine kadindogum unitesine gidip ne yaptiklarini sorasim geliyor. Saka bir yana tabi.
Allah yardimcimiz olsun. Senin icinde dua edecegim canim allah yuzumuzu tez zamanda guldursun insallah
Bu arada bende klomen kullandim 2 ay fayda etmedi.

Cok bi belrti olmuyo yasadklarmzn cogu ilac etkisinden. Kasik agrilari belrgn olan ins oyledir tatlim. Vala benimde tek ilk belrtim yemekti:) uygun olur canim inss guzel bir rakam goruruz seviniriz sana da. Sen yinede hamileyms gibi dusun davran dikatli ol nolur nolmaz ilac flaan icme agir kaldrma

Canim bebegin hayirli olsun tez zamanda kucagina al mincikla insallah.
Sana bir sorum olacak ocakta tup bebege baslayacagim adetin 1. Gunu gel dedi doktorum. 10 gun kadar igne kullanacaksin dedi. Sonra opu ve transfer icin istanbula gidecegim. Dogudayim doktorum igneyi ilaci burdan takip edecek.
Zannedersem.kisa.protokol olacak. Bana biraz bilgi verebilir misin? 2 embriyo mu tek mi daha iyi. Vs
Tesekkur ederim

Hamile görmek bile zor geliyo bi zamandan somra bunları ancak yaşayan anlar bende sana dua edicem inşallah olucak Klomene güvenim Yok zaten benimde ama içte her yolu deniyoruz bi Umut sizin bi sorununuz var mıydı

Hamile görmek bile zor geliyo bi zamandan somra bunları ancak yaşayan anlar bende sana dua edicem inşallah olucak Klomene güvenim Yok zaten benimde ama içte her yolu deniyoruz bi Umut sizin bi sorununuz var mıydı
Yok canim sebebi aciklanamayan infertilite sorunumuz.
Hsg cekildim temmuzda cok iyi cikti. Esimin degerleri cok cok iyi hatta tahminimizden bile. Hormon testleri de cok iyi cikti. Tek bir deger bile yoktu oluksuzm rezervler iyi.
Peki hersey iyiyken neden olmuyor. Iste insana kafayi yediren nokta bu. Bizde hersey iyi olmasina ragmen tup bebekte karar kildik. Buda bizim imtihanimiz. Olsun rabbim sonunu hayir etsin insallah.

İnşallah şu süreçte sürpriz olur sana da tedavisiz gelir bebiş canım. Tüp bebeğe de başlarsan bence de kesinlikle dondurulsun kalan embriyolar nolur nolmaz. Doktorun uçakla bi sorun olmayacağını söylemiş zaten, için rahat olsun canım. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Cok sagol canim darisi senin basina tez zamanda ve herkesn inss
Benmde 1. Gun bakmsti adet zmaani oylr denk geldi 2. Gunu ignelere basladik yine kontroller sik devm ediyo yumurta mmlerine bakiyo canim ona gore nexaman toplayacagina karar veriyo. Sona dogru igneler artiyo bazilari ykaiyo hersy bebisler icin dicen:) protokol olaylarini hic bilmiyorm zatn sigorta karsilamicakti nakit odedik biz rapor durmlarini blmiyorm. Rahim kalinligi durumuda uygnsa taze transfer yapar zatn. Toplamadn sora embriyolog arayip bilgi veriyo kactane dollendi falan tekrar ariyo gununu soluyo bizm hastsneyede sehir disndn gelen vardi ogun ckmamslardi yola 1 2 gun dnlendktn sora sknti olmuyo sanirm ucak zatn en konforlusu:) ben 2 istiyordm biraz danstm arastrdm ttma ihtimali artsn die dusnnce de 2 mantkli geldi genelde 1 tutuyo buna ragmen ama zaman kazanms oluyosn iste. 2 transfer oldu benim daha kese gormedk blmiykrm tekmi ciftmi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…