- 4 Ağustos 2018
- 601
- 781
- 33
- 37
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.841
Ben doguda memurum. Ozel doktora gidiyorum. Devlet hastanesi gidilecek gibi degil malesef zaten sira bulmak heleki kadindoguma filan imkansiz.ins cnm ins. guzl olacak. sen nerde tedavi goruosun..
Nerde oturuyosunBen doguda memurum. Ozel doktora gidiyorum. Devlet hastanesi gidilecek gibi degil malesef zaten sira bulmak heleki kadindoguma filan imkansiz.
Ha bulursan da 10 kisi ayni anda muyane olup tum ozelini herkesi kadin erkek dinlemesine musade etmen gerekiyor. Catala cikan kadini herkesin izledigi biryer.
Ozeldeki doktorum iyi disaridan gelmis. Zorunlu dogu gorevi onunkide bir nevi es durumu.
2 aydir gidiyorum 10 gunden once asilama oldum ama tutacagina dair umudum cok az.
Adet olursam ocakta izne ayrilip tup bebege baslamayi planladik. Ilaclar igneler burda opu transfer istanbulda.
Bakalim hayirlisi
Cok haklisn kuzum. Bu donemde dize kim iyi geliyosa onlarla gorusn enerji onemli. Ben sahsen hamilelerle ve cocuklularla elimde ise hic gorsmedm yazsmsdm bu durecte. Yakin arkadasm hamilrydi ustelk bastn soledm yanls anlama die sagolsn anlayslilardi cnku hersefernde uzuluyo insan ici aciyo o muhabbetlerde. Allah korusn isyana gtmemek kotu dusnmemek icn bikac onlem aliyodm. Kendi denklermle taklmstm zatn burda sizlerle hep dertlesiyordm yasamayn gercntn anlamiyor hafife aliyor. Rabbim ol derse olur tez zamanda bebisin gelir inss canimHamile görmek bile zor geliyo bi zamandan somra bunları ancak yaşayan anlar bende sana dua edicem inşallah olucak Klomene güvenim Yok zaten benimde ama içte her yolu deniyoruz bi Umut sizin bi sorununuz var mıydı
Hafif ağrılar normal bence canım korkutma bence hiç kendini. Bebişler kendine yer yapıyo :) aman sağlıkla gelsinler de artık boşver battı balık yan gider hesabı bu yolda malesef gidiyo paralar tatlım :)Smdide oyle korkular var amin tatlim benim inss. Bugun bi ara sanci girdi cok korktm. Bebegn oldgunu hissettgm yere oldu tam kasti. Bakalim ctesi doktor guzel seler soler inss. Jele devam ediyorm sabah aksam 1 kutu haftata bitiyo zaten dogmadan masrafli bebe:)
Aciklayici cevaplarin icin once tesekkur ederim.Cok sagol canim darisi senin basina tez zamanda ve herkesn inss
Benmde 1. Gun bakmsti adet zmaani oylr denk geldi 2. Gunu ignelere basladik yine kontroller sik devm ediyo yumurta mmlerine bakiyo canim ona gore nexaman toplayacagina karar veriyo. Sona dogru igneler artiyo bazilari ykaiyo hersy bebisler icin dicen:) protokol olaylarini hic bilmiyorm zatn sigorta karsilamicakti nakit odedik biz rapor durmlarini blmiyorm. Rahim kalinligi durumuda uygnsa taze transfer yapar zatn. Toplamadn sora embriyolog arayip bilgi veriyo kactane dollendi falan tekrar ariyo gununu soluyobizm hastsneyede sehir disndn gelen vardi ogun ckmamslardi yola 1 2 gun dnlendktn sora sknti olmuyo sanirm ucak zatn en konforlusu:) ben 2 istiyordm biraz danstm arastrdm ttma ihtimali artsn die dusnnce de 2 mantkli geldi genelde 1 tutuyo buna ragmen ama zaman kazanms oluyosn iste. 2 transfer oldu benim daha kese gormedk blmiykrm tekmi ciftmi:)
Bnde oleym canim burda bikac arkadasda ole umutsuz olma elbet olacak. Esim daha cok etkilemsti bizi. Kalitesz olur die doktor korkmasina ragmen kaliteli yumrtalarm olmstu sukurler olsn. Isyernden bi arkadasim doktor gec olur olmaz demis kiz agla uzul ilk denemede hamile kaldi❤Yoktu tüm tahlillerim yapıldı ama ben polikistik hastasıyım
DogubeyazitNerde oturuyosun
Icimi rahatlatiyosn hep bitanem ya sagol iyi ki varsin❤ sorma alstk artik:) milyarlar dokmusm bi kutu ilac 100 tl cokmu esim diyo sorun yok artik alstk para sacmaya:)))Hafif ağrılar normal bence canım korkutma bence hiç kendini. Bebişler kendine yer yapıyo :) aman sağlıkla gelsinler de artık boşver battı balık yan gider hesabı bu yolda malesef gidiyo paralar tatlım :)
ay cnm ne agir bi imtihandan gecioruz. ins asilama tutar da digerine gerek kalmaz.Ben doguda memurum. Ozel doktora gidiyorum. Devlet hastanesi gidilecek gibi degil malesef zaten sira bulmak heleki kadindoguma filan imkansiz.
Ha bulursan da 10 kisi ayni anda muyane olup tum ozelini herkesi kadin erkek dinlemesine musade etmen gerekiyor. Catala cikan kadini herkesin izledigi biryer.
Ozeldeki doktorum iyi disaridan gelmis. Zorunlu dogu gorevi onunkide bir nevi es durumu.
2 aydir gidiyorum 10 gunden once asilama oldum ama tutacagina dair umudum cok az.
Adet olursam ocakta izne ayrilip tup bebege baslamayi planladik. Ilaclar igneler burda opu transfer istanbulda.
Bakalim hayirlisi
Insaah canim insallah. Ne yapalim basa gelen cekilir. Rabbim daha buyuk dert vermesin.ay cnm ne agir bi imtihandan gecioruz. ins asilama tutar da digerine gerek kalmaz.
Rahatlatmak için değil gerçekler bebeğim ❤ ah kıyamam ya evlat hasretinden insanın para pul görmez ki gözüIcimi rahatlatiyosn hep bitanem ya sagol iyi ki varsin❤ sorma alstk artik:) milyarlar dokmusm bi kutu ilac 100 tl cokmu esim diyo sorun yok artik alstk para sacmaya:)))
Sen nerede oturuyorsun?O taraflar öyle bende orda oturuyorum anakaraya geldim çok iyi doktorlar burada
Canim ya ne kadar dogru bir tespittt :)) sayemizde doktorlar ( yani bazilari) epey para kazandi..Rahatlatmak için değil gerçekler bebeğim ❤ ah kıyamam ya evlat hasretinden insanın para pul görmez ki gözü
Komsuyuz senle o halde.Bende ağrı ama ankaraya geldim tedavi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?