- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.861
Rica ederim cok ii dusunmssn canimAciklayici cevaplarin icin once tesekkur ederim.
Transfer sonrasi 2 3 gun yine orda konaklayacagimiz yerde kalirim acele etmek istemem tabiki.
Bende tum masraflari kendim odeyecegim. Devlet hakkim suanda yok. Bende 2 embriyo isteyecegim tabi bana soran olursa :)
Hem heyecanliyim hem tatli bir stres ama hazirim insallah fazla olursa dondurmayi da dusunuyorum.
Rabbim sana da saglikla kucagina almayi nasip etsin morasigi savastin ve kazandin.
Tesekkur ederim canim guzel meajlarin icin. Insallah hakkimizda hayirlisi.Rica ederim cok ii dusunmssn canimsorma ya 3 yil evli olma sarti getrmsler 2 ye giricez biz anca. Ozelde yaptircan zatn istedgn gibi yaparlar tranafer ani 2 olsn hocam dedim seni mi kircam getir bitane da dedi:) kimi yer 35 yas altina yapmiyoms devlrtte bu sanirm gecerli. 5 tane kaln embriyolari dondurmstk bizde:) aminn kuzum evet pes etmemek lazms cok heyecanli gercnten sukurler olsn❤ ilk denemende olirr insss
Kuzum bnde bu ay bisi yapmadn sandim cok umutsuzsn blki suan tuttu ve hamilesin ay inss oyle olur da ugrasmassn onlarla:)Bende asilama oldum ama pek inanasim gelmiyor bu asilamaya.
4 gunum.kaldi bakalim ne olacak
Dondurmaya ne kadar ucret odedin sormasi ayiptir?Rica ederim cok ii dusunmssn canimsorma ya 3 yil evli olma sarti getrmsler 2 ye giricez biz anca. Ozelde yaptircan zatn istedgn gibi yaparlar tranafer ani 2 olsn hocam dedim seni mi kircam getir bitane da dedi:) kimi yer 35 yas altina yapmiyoms devlrtte bu sanirm gecerli. 5 tane kaln embriyolari dondurmstk bizde:) aminn kuzum evet pes etmemek lazms cok heyecanli gercnten sukurler olsn❤ ilk denemende olirr insss
Canim hic hissedemiyorum bugun test yaptim negatif.Kuzum bnde bu ay bisi yapmadn sandim cok umutsuzsn blki suan tuttu ve hamilesin ay inss oyle olur da ugrasmassn onlarla:)
Oyle vala yeteki olsn ve saglikli olsnlar bebegim cok sagol❤Rahatlatmak için değil gerçekler bebeğim ❤ ah kıyamam ya evlat hasretinden insanın para pul görmez ki gözü
oyle cnm. allah saglik.versin. gerisi gelirInsaah canim insallah. Ne yapalim basa gelen cekilir. Rabbim daha buyuk dert vermesin.
Hepimizin kaderi ayni. Bizim gibi binlerce var..
Erken ama canim hic belli olmaz. 12. Gun kan istiyolar blki bi mucize olur. Haklisn canim oyle tabiCanim hic hissedemiyorum bugun test yaptim negatif.
Belki erken daha 4 gun var. Kendimi hazirladim her ihtimale. Olursa ne guzel olmazsa yoluma bakmam lazim
Bizim sabırlı olmamız gerekiyor biz kıymetini çok iyi bilelim diye heralde olsun sorun yoksa zamanını bekliyordur şuan tüp bebek tedavisine mi başladın canımYok canim sebebi aciklanamayan infertilite sorunumuz.
Hsg cekildim temmuzda cok iyi cikti. Esimin degerleri cok cok iyi hatta tahminimizden bile. Hormon testleri de cok iyi cikti. Tek bir deger bile yoktu oluksuzm rezervler iyi.
Peki hersey iyiyken neden olmuyor. Iste insana kafayi yediren nokta bu. Bizde hersey iyi olmasina ragmen tup bebekte karar kildik. Buda bizim imtihanimiz. Olsun rabbim sonunu hayir etsin insallah.
Ayip olur mu canim hepimz ayni seleri yasayip birbirimize bilgi veriyoruz:) tedavi disin da 900 odedk canim. Zatn ona son anda karar veriyolar dondurulcak sayida ve kalitede var ise soluyolar bukadr donduralm mi die. Transfer gunundr donduruyorlarDondurmaya ne kadar ucret odedin sormasi ayiptir?
İnşallah inşallah ağzından bal damlıyor :) kalabalık akraba ortamları hele benden sonrakilerin çocukları kucaklarında herkese cevap vermek okdr zorki Allah yardım etsin kucağımızı doldursun inşallah sen ne durumdasın canım çok takip edemiyorum her zamanCok haklisn kuzum. Bu donemde dize kim iyi geliyosa onlarla gorusn enerji onemli. Ben sahsen hamilelerle ve cocuklularla elimde ise hic gorsmedm yazsmsdm bu durecte. Yakin arkadasm hamilrydi ustelk bastn soledm yanls anlama die sagolsn anlayslilardi cnku hersefernde uzuluyo insan ici aciyo o muhabbetlerde. Allah korusn isyana gtmemek kotu dusnmemek icn bikac onlem aliyodm. Kendi denklermle taklmstm zatn burda sizlerle hep dertlesiyordm yasamayn gercntn anlamiyor hafife aliyor. Rabbim ol derse olur tez zamanda bebisin gelir inss canim
Embriyo dondurma canm benm dedgmTüp bebek için mi canm
Cok iyi anliyorm seni gercntn zor bir imtihan. Bizm bebislermiz daha kymetli olacak smdiden annelign ne ozel oldgunu tahmn ediyoruz eminim siradn insanlardn daha cok tum hucrelermzde yasayacagiz bunu❤ da cok yeniyiz kuzum ctesi kontrole gidicem gorulurse keseyi gorucem ksmetse. Regl agrilari ara sira devam ediyor bunlar gebelk belrtisiyms de syni zmaanda kzlar aklnxda bulnsnİnşallah inşallah ağzından bal damlıyor :) kalabalık akraba ortamları hele benden sonrakilerin çocukları kucaklarında herkese cevap vermek okdr zorki Allah yardım etsin kucağımızı doldursun inşallah sen ne durumdasın canım çok takip edemiyorum her zaman
Aynen öyle canım, kadın doğumcular zaten paraya para demiyo sayemizde :)Canim ya ne kadar dogru bir tespittt :)) sayemizde doktorlar ( yani bazilari) epey para kazandi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?