Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim cok ii dusunmssn canim sorma ya 3 yil evli olma sarti getrmsler 2 ye giricez biz anca. Ozelde yaptircan zatn istedgn gibi yaparlar tranafer ani 2 olsn hocam dedim seni mi kircam getir bitane da dedi:) kimi yer 35 yas altina yapmiyoms devlrtte bu sanirm gecerli. 5 tane kaln embriyolari dondurmstk bizde:) aminn kuzum evet pes etmemek lazms cok heyecanli gercnten sukurler olsn❤ ilk denemende olirr insss

Tesekkur ederim canim guzel meajlarin icin. Insallah hakkimizda hayirlisi.
Insallah vatana millete hayirli evlatlarimiz olur. En onemlisi bu.

Dondurmaya ne kadar ucret odedin sormasi ayiptir?

Bizim sabırlı olmamız gerekiyor biz kıymetini çok iyi bilelim diye heralde olsun sorun yoksa zamanını bekliyordur şuan tüp bebek tedavisine mi başladın canım

Dondurmaya ne kadar ucret odedin sormasi ayiptir?
Ayip olur mu canim hepimz ayni seleri yasayip birbirimize bilgi veriyoruz:) tedavi disin da 900 odedk canim. Zatn ona son anda karar veriyolar dondurulcak sayida ve kalitede var ise soluyolar bukadr donduralm mi die. Transfer gunundr donduruyorlar

İnşallah inşallah ağzından bal damlıyor :) kalabalık akraba ortamları hele benden sonrakilerin çocukları kucaklarında herkese cevap vermek okdr zorki Allah yardım etsin kucağımızı doldursun inşallah sen ne durumdasın canım çok takip edemiyorum her zaman

Cok iyi anliyorm seni gercntn zor bir imtihan. Bizm bebislermiz daha kymetli olacak smdiden annelign ne ozel oldgunu tahmn ediyoruz eminim siradn insanlardn daha cok tum hucrelermzde yasayacagiz bunu❤ da cok yeniyiz kuzum ctesi kontrole gidicem gorulurse keseyi gorucem ksmetse. Regl agrilari ara sira devam ediyor bunlar gebelk belrtisiyms de syni zmaanda kzlar aklnxda bulnsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…