- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.881
Ah ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı Doğumun olsun benmde ağrım var klomen kullandım ama aynı adet ağrısı hiç umudum yok tüp bebekle mi oldu bebiş çok çok sevindim sanki tanıyormuş gibi aynı yollardan geçince insan hissediyo gerçekten :)Cok iyi anliyorm seni gercntn zor bir imtihan. Bizm bebislermiz daha kymetli olacak smdiden annelign ne ozel oldgunu tahmn ediyoruz eminim siradn insanlardn daha cok tum hucrelermzde yasayacagiz bunu❤ da cok yeniyiz kuzum ctesi kontrole gidicem gorulurse keseyi gorucem ksmetse. Regl agrilari ara sira devam ediyor bunlar gebelk belrtisiyms de syni zmaanda kzlar aklnxda bulnsn
Iyi tahminimden biraz daha uygunmus. Odemeye deger bence deAyip olur mu canim hepimz ayni seleri yasayip birbirimize bilgi veriyoruz:) tedavi disin da 900 odedk canim. Zatn ona son anda karar veriyolar dondurulcak sayida ve kalitede var ise soluyolar bukadr donduralm mi die. Transfer gunundr donduruyorlar
Hayir canim asilama oldum ozelde bu ay adetime 4 gun var ama bugun test yaptim negatif. Hissetmiyorum birsey zaten olursa mucize olur.Bizim sabırlı olmamız gerekiyor biz kıymetini çok iyi bilelim diye heralde olsun sorun yoksa zamanını bekliyordur şuan tüp bebek tedavisine mi başladın canım
Bence olumlu dusunmen lazim. Masallah hersey yolundaymis. Hem regl gunune daha 4 gun varmis. Bu kadar erken idrarda cikmasi cok dusuk bir ihtimal canim. Fakat olumsuz dusunerek kendini etkiliyor olabilirsin. Hersey normalken olmamis tamam ama aşılama yapılmış yanlis okumadiysam. Bu sefer sansin daha yuksek. Dilerim tutmustur ve o kadar ugrasmaya gerek kalmazHayir canim asilama oldum ozelde bu ay adetime 4 gun var ama bugun test yaptim negatif. Hissetmiyorum birsey zaten olursa mucize olur.
Ocakta ilk adetimde baslayacagiz
Aminn canimm darisi basiniza:) evet canim. ah aynen oyle oluyor:))Ah ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı Doğumun olsun benmde ağrım var klomen kullandım ama aynı adet ağrısı hiç umudum yok tüp bebekle mi oldu bebiş çok çok sevindim sanki tanıyormuş gibi aynı yollardan geçince insan hissediyo gerçekten :)
Kesnlkle donduruyorlar tutup tutmayacagini bilemessn allah korusun sorasinda bi aksilik olabilir dondur yani arkadasm:)Iyi tahminimden biraz daha uygunmus. Odemeye deger bence de
Insallah kaliteli fazladan embriyo olusursa kesinlikle donduracagimKesnlkle donduruyorlar tutup tutmayacagini bilemessn allah korusun sorasinda bi aksilik olabilir dondur yani arkadasm:)
Hayırlısı oluşun canım benim belki senin sebebin tüp bebek olucak ayrıca kırmızılar gelmeden umutsuz olma neler okuyoruz burda herşey olabilir inşallah yavrum senşnledir nazlanıyorsada biz sonuna kadar arıycazHayir canim asilama oldum ozelde bu ay adetime 4 gun var ama bugun test yaptim negatif. Hissetmiyorum birsey zaten olursa mucize olur.
Ocakta ilk adetimde baslayacagiz
İnşallah sen bize dua et ihtiyacımız var canım herşey gönlünce olsunAminn canimm darisi basiniza:) evet canim. ah aynen oyle oluyor:))
Bide tüp bebekle mi hamiş kaldın kuzumAminn canimm darisi basiniza:) evet canim. ah aynen oyle oluyor:))
Degerli ve telkin edici bu guzel yorumun icin tesekkur ederim oncelikle.Bence olumlu dusunmen lazim. Masallah hersey yolundaymis. Hem regl gunune daha 4 gun varmis. Bu kadar erken idrarda cikmasi cok dusuk bir ihtimal canim. Fakat olumsuz dusunerek kendini etkiliyor olabilirsin. Hersey normalken olmamis tamam ama aşılama yapılmış yanlis okumadiysam. Bu sefer sansin daha yuksek. Dilerim tutmustur ve o kadar ugrasmaya gerek kalmaz
Cok tesekkur ederim cok haklisin.Hayırlısı oluşun canım benim belki senin sebebin tüp bebek olucak ayrıca kırmızılar gelmeden umutsuz olma neler okuyoruz burda herşey olabilir inşallah yavrum senşnledir nazlanıyorsada biz sonuna kadar arıycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?