Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı Doğumun olsun benmde ağrım var klomen kullandım ama aynı adet ağrısı hiç umudum yok tüp bebekle mi oldu bebiş çok çok sevindim sanki tanıyormuş gibi aynı yollardan geçince insan hissediyo gerçekten :)

Ayip olur mu canim hepimz ayni seleri yasayip birbirimize bilgi veriyoruz:) tedavi disin da 900 odedk canim. Zatn ona son anda karar veriyolar dondurulcak sayida ve kalitede var ise soluyolar bukadr donduralm mi die. Transfer gunundr donduruyorlar
Iyi tahminimden biraz daha uygunmus. Odemeye deger bence de

Bizim sabırlı olmamız gerekiyor biz kıymetini çok iyi bilelim diye heralde olsun sorun yoksa zamanını bekliyordur şuan tüp bebek tedavisine mi başladın canım
Hayir canim asilama oldum ozelde bu ay adetime 4 gun var ama bugun test yaptim negatif. Hissetmiyorum birsey zaten olursa mucize olur.
Ocakta ilk adetimde baslayacagiz

Hayir canim asilama oldum ozelde bu ay adetime 4 gun var ama bugun test yaptim negatif. Hissetmiyorum birsey zaten olursa mucize olur.
Bence olumlu dusunmen lazim. Masallah hersey yolundaymis. Hem regl gunune daha 4 gun varmis. Bu kadar erken idrarda cikmasi cok dusuk bir ihtimal canim. Fakat olumsuz dusunerek kendini etkiliyor olabilirsin. Hersey normalken olmamis tamam ama aşılama yapılmış yanlis okumadiysam. Bu sefer sansin daha yuksek. Dilerim tutmustur ve o kadar ugrasmaya gerek kalmaz

Aminn canimm darisi basiniza:) evet canim. ah aynen oyle oluyor:))

Hayırlısı oluşun canım benim belki senin sebebin tüp bebek olucak ayrıca kırmızılar gelmeden umutsuz olma neler okuyoruz burda herşey olabilir inşallah yavrum senşnledir nazlanıyorsada biz sonuna kadar arıycaz

Degerli ve telkin edici bu guzel yorumun icin tesekkur ederim oncelikle.
Canim inan negatifi gore gore sanirim ogrenilmis caresizligi bir hayli iyi ogrendim.
Gunlerdir kendimde bir belirti ariyorum ama kayda deger pek birsey bulamayinca umutsuzluk yakama yapisiyor.
Eskiden bu kadar umutsuz ve pimpirikli degildim ama sanirim bu bebek mevzusu beni bu hale getirdi.
Evet asilama oldum ilk ve son. 2. Yi denemek bile istemiyorum sanki tup bebek benim sansim olacak gibi geliyor.
Sanki tek carem bu.
Insallah gerek kalmaz canim insallah hepimiz bu yolda galip geliriz allahin izniyle
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…