- 28 Ekim 2018
- 333
- 395
- 23
- 40
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.901
Rica ederim. Benimde kafamda hep tuplerim tikali diye bir fikir vardi nedensizce. Bu ay film cekildi ve acik oldugunu ogrendim. Amh degerim dusuk cikti bu seferde fakat inan o kafama takilan konu olumlu sonuclaninca hissettigim rahatlamayi hicbirseyle olcenem herhalde. 21 aydir deniyoruz. Her ay beklentileri ve ardindan gelen hayal kiriklarini tahmin edersin.Degerli ve telkin edici bu guzel yorumun icin tesekkur ederim oncelikle.
Canim inan negatifi gore gore sanirim ogrenilmis caresizligi bir hayli iyi ogrendim.
Gunlerdir kendimde bir belirti ariyorum ama kayda deger pek birsey bulamayinca umutsuzluk yakama yapisiyor.
Eskiden bu kadar umutsuz ve pimpirikli degildim ama sanirim bu bebek mevzusu beni bu hale getirdi.
Evet asilama oldum ilk ve son. 2. Yi denemek bile istemiyorum sanki tup bebek benim sansim olacak gibi geliyor.
Sanki tek carem bu.
Insallah gerek kalmaz canim insallah hepimiz bu yolda galip geliriz allahin izniyle
Sevgiler
Canım hemen tüp bebek yapma bence aşılamayı tekrar deneDegerli ve telkin edici bu guzel yorumun icin tesekkur ederim oncelikle.
Canim inan negatifi gore gore sanirim ogrenilmis caresizligi bir hayli iyi ogrendim.
Gunlerdir kendimde bir belirti ariyorum ama kayda deger pek birsey bulamayinca umutsuzluk yakama yapisiyor.
Eskiden bu kadar umutsuz ve pimpirikli degildim ama sanirim bu bebek mevzusu beni bu hale getirdi.
Evet asilama oldum ilk ve son. 2. Yi denemek bile istemiyorum sanki tup bebek benim sansim olacak gibi geliyor.
Sanki tek carem bu.
Insallah gerek kalmaz canim insallah hepimiz bu yolda galip geliriz allahin izniyle
Sevgiler
Tesekkur ederim. Insallah sende bekledigin sonuclari alirsin. :)Jel aşılamadan sonra kullanılıyor düşük olmasın diye inşallah güzel haberler alırsn
Asilamaya inancim pek yok malesef.Canım hemen tüp bebek yapma bence aşılamayı tekrar dene
Olur mu ne kusuru degerli yorumlar bunlar.Rica ederim. Benimde kafamda hep tuplerim tikali diye bir fikir vardi nedensizce. Bu ay film cekildi ve acik oldugunu ogrendim. Amh degerim dusuk cikti bu seferde fakat inan o kafama takilan konu olumlu sonuclaninca hissettigim rahatlamayi hicbirseyle olcenem herhalde. 21 aydir deniyoruz. Her ay beklentileri ve ardindan gelen hayal kiriklarini tahmin edersin.
Sonuc olarak diyecegim su ki uzaktan durumuna objektif olarak baktigimda umutsuz yahut olumsuz olmak icin nedenlerin tabii ki var ama bence umutlu olmak icin cok daha guzel sebeplerin var. Hergun buraya gel sen canim hep birlikte tum pozitif enerjimizi sana gecirelim. Hep birlikte bekleyelim guzel haberini. cok uzun yazdim kusura bakma :)
1Kaç kere oldun
Crinone jel canim. Bi kutu bi haftada bitiyo sabah aksam kullandgm icin nezaman kadr surcek bakalim. Bide corasprin iciyorum. Ay hadi hayirlisi bakalim guzel yumurtalarin olsunn haberdar et iyi hissedecegn kesin:) tamam ctrsi gidersn hsberm olsn blki denk geliriz:) dualarimdasn kuzum❤Morasigi jel ne icin kullaniyordun kuzum? Bu arada ben yarin gidiyorum. Yumurta takibi yapacak sanirim. Belki cumartesi gel der yine. Yarin yazarim doktordan sonra. Sans dile bana
Peki seni mi kırayım!!!İkinciyi dene
Evet kuzumBide tüp bebekle mi hamiş kaldın kuzum
İnşallah sımsıkı tutunur sana canımEvet kuzum
Asilamayi tekrar tekrat denemek cok anlamsz geliyo bana dusuk ihtimal paran cop oluyo. 2. Si blki olabilir 2dn cok da artk yapmiyorlr genlde. Sebepsizse asilama blki etkili olabilr. Arastrnca mantkli ve karli degl her ay tekrsr tekrar bosa hormon yuklemesi. Yumrta takibi yap ayni sey asilamaya para verene kadr. Normal yoldn pek farki yok diyorlar zaten:)Canım hemen tüp bebek yapma bence aşılamayı tekrar dene
Cok tesekkur ederim.Olur mu ne kusuru degerli yorumlar bunlar.
Gelip gidiyorum ara ara zaten sagolsun arkadaslar sorularima cevap veriyorlar.
Bende 1.5 yildir ugrasiyorum o yuzden cok iyi anliyorum seni. Rabbim emeklerini bosa cikarmasin. biliyorum bu gunlerde geride kalacak ve geriye donup baktigimizda birbirimize sarf ettigimiz bu teselli sozculari yuzumuzde bir gulumseme birakacak. Inaniyorum
Yok canim her sureci paylasiyorum. TakipteyimCok tesekkur ederim.
Burada ki arkadaslarimiz cidden hepsi ayri ayri cok iyiler ve gercekten moralde oluyor. Kopma bizden mumkun mertebe.
Amin,insallah hepimizin ugraslari meyvesini versin tez zamanda.
Anladim kuzum,sagolasin.Crinone jel canim. Bi kutu bi haftada bitiyo sabah aksam kullandgm icin nezaman kadr surcek bakalim. Bide corasprin iciyorum. Ay hadi hayirlisi bakalim guzel yumurtalarin olsunn haberdar et iyi hissedecegn kesin:) tamam ctrsi gidersn hsberm olsn blki denk geliriz:) dualarimdasn kuzum❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?