Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim. Benimde kafamda hep tuplerim tikali diye bir fikir vardi nedensizce. Bu ay film cekildi ve acik oldugunu ogrendim. Amh degerim dusuk cikti bu seferde fakat inan o kafama takilan konu olumlu sonuclaninca hissettigim rahatlamayi hicbirseyle olcenem herhalde. 21 aydir deniyoruz. Her ay beklentileri ve ardindan gelen hayal kiriklarini tahmin edersin.
Sonuc olarak diyecegim su ki uzaktan durumuna objektif olarak baktigimda umutsuz yahut olumsuz olmak icin nedenlerin tabii ki var ama bence umutlu olmak icin cok daha guzel sebeplerin var. Hergun buraya gel sen canim hep birlikte tum pozitif enerjimizi sana gecirelim. Hep birlikte bekleyelim guzel haberini. cok uzun yazdim kusura bakma :)
 
Canım hemen tüp bebek yapma bence aşılamayı tekrar dene
 
Olur mu ne kusuru degerli yorumlar bunlar.
Gelip gidiyorum ara ara zaten sagolsun arkadaslar sorularima cevap veriyorlar.
Bende 1.5 yildir ugrasiyorum o yuzden cok iyi anliyorum seni. Rabbim emeklerini bosa cikarmasin. biliyorum bu gunlerde geride kalacak ve geriye donup baktigimizda birbirimize sarf ettigimiz bu teselli sozculari yuzumuzde bir gulumseme birakacak. Inaniyorum
 
Morasigi jel ne icin kullaniyordun kuzum? Bu arada ben yarin gidiyorum. Yumurta takibi yapacak sanirim. Belki cumartesi gel der yine. Yarin yazarim doktordan sonra. Sans dile bana
Crinone jel canim. Bi kutu bi haftada bitiyo sabah aksam kullandgm icin nezaman kadr surcek bakalim. Bide corasprin iciyorum. Ay hadi hayirlisi bakalim guzel yumurtalarin olsunn haberdar et iyi hissedecegn kesin:) tamam ctrsi gidersn hsberm olsn blki denk geliriz:) dualarimdasn kuzum❤
 
Canım hemen tüp bebek yapma bence aşılamayı tekrar dene
Asilamayi tekrar tekrat denemek cok anlamsz geliyo bana dusuk ihtimal paran cop oluyo. 2. Si blki olabilir 2dn cok da artk yapmiyorlr genlde. Sebepsizse asilama blki etkili olabilr. Arastrnca mantkli ve karli degl her ay tekrsr tekrar bosa hormon yuklemesi. Yumrta takibi yap ayni sey asilamaya para verene kadr. Normal yoldn pek farki yok diyorlar zaten:)
 
Cok tesekkur ederim.
Burada ki arkadaslarimiz cidden hepsi ayri ayri cok iyiler ve gercekten moralde oluyor. Kopma bizden mumkun mertebe.
Amin,insallah hepimizin ugraslari meyvesini versin tez zamanda.
 
Anladim kuzum,sagolasin.
Insallah guzel haberler veririm. Bu arada benim dogumgunum agustosta. Bu ay nasip olursa bebisimizde annesiyle ayni ay dogabilir. Ayyy hadi insallah.
Haberdar edecegim gelismelerden
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…